Makeup - vrásky

259
1.11.21 21:15

Makeup - vrásky

Ahoj, poradil by mi někdo jaký je dobrý makeup, když mám už vrásky pod očima? Nepoužívám ho každý den, ale když ho mám, přijde mi, že ty vrásky pod očima jsou snad ještě viditelnější a výrazněší… Je mi 30+ Když někam jdu, nechci vypdat snad ještě hůř, když nepoužiji mekeup… :roll: Líbil bo by se mi, kdyby vypadal přirozeně, vyrovnal a zjemnil pěkně vzhled pleti, nezvýrazňoval vrásky, nevysušoval a už z dálky nebylo vidět, že mám na sobě tunu makeupu, to se mi moc nelíbí… :roll: Existuje něco takového? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2349
1.11.21 21:25

A jaký primer používáš? Bez primeru se po 30 už prostě neobejdeme a nějaký levnoty z drogerie už nám taky moc nepomůžou :mrgreen: Jinak za mě je svatý grál Estée Lauder double wear, vypadá přirozeně a má takový zářivý finish. A řádně zapudrovat, nahodit tvřenku a voila, obličej je a světě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9995
1.11.21 21:26

Nevím, jestli ti můj názor k něčemu bude, protože já makeup v životě nepoužila. Za mě vypadá tvář bez něho mnohem lépe, zvláště pokud máš vrásky. Používám BB tónovací krém a jsem v pohodě. Je mi 48.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.11.21 21:38

Takže, já používám makeup tak max 1× za měsíc :lol:, jinak jen tónovací krém… Pokud je primer podkladová báze, a to se teď omlouvám za neznalost :oops: tak mám od dermacolu a pod makeup ho používám a stejně jsou ty vrásky pod očima vyrýsované snad víc jak před makeup procedurou… :think: Ráda bych vypadala teď na nějakou společenskou událost k světu, tak prosím moc, co je podle Vás topka a jak na to… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.11.21 21:41
@Pruhovaný_mýval
@Pruhovaný_mýval píše:
A jaký primer používáš? Bez primeru se po 30 už prostě neobejdeme a nějaký levnoty z drogerie už nám taky moc nepomůžou :mrgreen: Jinak za mě je svatý grál Estée Lauder double wear, vypadá přirozeně a má takový zářivý finish. A řádně zapudrovat, nahodit tvřenku a voila, obličej je a světě :lol:

Dá se to koupit v drogerii? asi nebudu mít teď moc čas na objednání z netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
1.11.21 21:49

@Iveta 23 Estee Lauder v normální drogerii opravdu nekoupíš. Nejlepší je dojít do jejich prodejny a nechat si udělat diagnostiku barvy pleti a podtónu a doporučit barevnost na míru. Jinak je k sehnání v parfumerii Sephora nebo Douglas. A podkladovou bázi od Dermacolu používáš jakou? Mají tři druhy, za mě je nejlepší ta zlatá. A pod oči na vrásky se dává spíše korektor než makeup. Možná si nejdříve najdi nějaké tutoriály líčení na YouTube nebo Facebooku než začneš nakupovat drahé produkty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
1.11.21 21:53

Jo a korektor s rozjasňovačem na vrásky kolem očí je dle mě nejlepší od Yves Saint lorain. Je to taková tužka s aplikačním štětečkem a funguje úplně skvěle. Ale jestli jsi zvyklá na ceny z drogerie, tak se psychicky připrav na jinou cenovou hladinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
1.11.21 22:02

A nanášíš to správně (můžeš mrknout na YT)? Ona ta technika dělá hodně. Konkrétní značku asi neporadím, každému sedí něco jiného. Mně třeba Estée Lauder ty vrásky zvýrazňuje, navíc vypadám tak nějak jako stará mladá, ale kamarádce fakt sedí. :nevim: Nejvíc se mi teda osvědčilo tam ten makeup/korektor nepatlat (on tam ani není třeba - není to zóna kruhů pod očima).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.11.21 22:02

@nozu asi zajdu do té prodejny, díky za radu. Jinak korektor pod oči také používám, ale toto se mi stává jen u toho makeupu, buď ten makeup vysušuje nebo prostě používám blbou značku, ale také nevylučuju, že to neumím. :lol: Jinak o pleť pečuji každý den + různá séra… možná málo tekutin…i se snažím obličejové cvičení… takže nelením a celkem mě ty vrásky pod očima trápí… Hlavně jsem chtěla poradit s čím kdo má jakou dobrou zkušenost. Koukala jem teď i na ty primery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
1.11.21 22:10
@nozu píše:
@Iveta 23 Estee Lauder v normální drogerii opravdu nekoupíš. Nejlepší je dojít do jejich prodejny a nechat si udělat diagnostiku barvy pleti a podtónu a doporučit barevnost na míru. Jinak je k sehnání v parfumerii Sephora nebo Douglas. A podkladovou bázi od Dermacolu používáš jakou? Mají tři druhy, za mě je nejlepší ta zlatá. A pod oči na vrásky se dává spíše korektor než makeup. Možná si nejdříve najdi nějaké tutoriály líčení na YouTube nebo Facebooku než začneš nakupovat drahé produkty.

Tu růžovou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10998
1.11.21 22:17

@Iveta 23 a proč si dáváš make-up pod oči? Však to se nedělá. Tam patří úplně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.21 13:14

Používám cc makeup, ten je úplně lehký na obličeji, pod oči korektor a pudr trasparentní od Pola cosmetics a ten vůbec právě nezvýrazňuje vrásky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.11.21 13:15

A od dermacol také zlatou bázi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
11.4.22 08:06

@Iveta 23
Krásný den, nevim jestli je Váš dotaz stále aktuální? Ale nezkoušela jste galvanickou žehličku? Kdyžtak mi pisněte ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.6.22 14:00
@Máma.eL píše:
@Iveta 23 Ahoj zkus vyzkoušet https://www.kralovstvikrasy.cz/make-upy/ za mě a mojí babičku 55+ je úplně spokojená :)))

@admin spamuje reklamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast