Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenosti s hnědou řadou proti vráskám od Yves Rocher? Chtěla bych zakoupit z této řady krémy, ovšem vzhledem ke složení (30 olejů) se obávám, jestli není moc mastný. Nevíte prosím někdo? Děkuji
Když si zajdeš do prodejny, tak ti dají vzorek na vyzkoušení. Zrovna s touto řadou zkušenost nemám. Kupuji tam mamce tu bílo zlatou.
@nozu mám to právě dost z ruky a nedastanu se tam…a prosím tě, ta bílá řada, je s ní mamka spokojená? Uvažovala jsem případně i nad touto variantou
a přijde mi asi víc taková neutrální, že s ní nic nezkazím…
Ano, je s ní spokojená. Akorát je to pro opravdu zralou pleť. Mamce už bude 70 let.. Tak to zvaž.
@nozu tak super, mamka je věk 65+, takže vezmu raději tuto řadu…moc děkuji za info ![]()
Myslím, že ano, používala jsem ho před mnoha lety. Hodně stál a hezky (jemně) voněl. Ne, nebyl moc mastný, na pokožce byl příjemný.
Proč jsem jej tedy používat přestala? Jednou jsem četla, že jeho hlavní složka petrolatum se vyrábí z ropy (zkontroluj složky, zdali je to tak). To mne nasralo: sice to není karcinogén, ale ku.va jeho, proč za tak velké peníze si mažu na obličej nějaký „mazut“? ![]()
Dnes si na ruce i obličej dávám jenom čistě přírodní krémy (nemluvě o pomádě na rty, že…), ano, lze je najít, zkus malé soukromé výrobce (na Googlu), nebo Saloos.
Zakladatelko, zkus hledat v DM Drogerii. Tam lze najít výrobky bez chem. sraček: např. Purity Vision, Hauschka. Zrovna krém na obličej tam nekupuji. Ale vím, že mají super!!!, možná právě od Purity Vision.