Obličej a depilace

9
22.10.21 10:07

Obličej a depilace

Ahojky holky prosím o radu, po druhém těhotenství se mi ukázaly chloupky v obličeji ale i,,knírek". Depilujete jen,,knírek" nebo celý obličej. Prosím o rady a případně doporučení jak nejlépe odstranit?
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
22.10.21 10:18

Asi zalezi, jak moc tech chloupku mas. Mne roste jen par chloupku okolo koutku rtu, takze vytrhavam jen tam a pouzivam na to voskove pasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
22.10.21 10:24

Ja obličej už jedině pinzetou :D zas nemám porost jak hagrid :D ale kdysi jsem zkoušela takový ten depilační krém, jak se to natre, nechá 5 minut působit a setře i s chlupama a popalilo mi to obličej, a na voskové pásky jsem zjistila, že jsem alergická, to šlo dolů i s kůží :zed: takže raději nějaký chlup než pak chodit s rudým obličejem, holt super citlivá pokožka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35989
22.10.21 10:40

Používám voskove pásky z DM, ale ne ty na oblicej. Klasický a nastriham si je jak potřebuju. Depiluji knír a bradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
22.10.21 11:05

Já mám čerstvou zkušenost kdy jsem zkusila voskové pásky, měla jsem hrůzu, že to bude bolet, ale sundání bylo relativně v pohodě, ale po sundání mi zůstal na jedné straně červený flek, vypadá to jak kdybych to měla spálené, mám už to třetí den a stále to nechce zmizet, takže za mě voskové pásky ne a asi zase dlouho bude trvat než něco dalsiho vyzkouším :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
22.10.21 11:46

@Dunkey to mas orvanou vrchni vrstvicku kuze, mazej to, ono se to zahoji. Mozna se udela tenkej strup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.10.21 12:44

Používám voskové pásky, ale potom se mi na použitém místě tvoří pupínky. Bez odstranění mám hrozný knírek a kotlety. :oops: V těhotenství a dobu po něm jsem neměla tak tmavé chloupky, nyní chci mezi lidmi vypadat jako ženská, ale ne zase jako opupínkovaný puberťák. Nemá někdo zkušenost se zesvětlením? Láká mě vyzkoušet tohle. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
22.10.21 12:54

@Petule030 mne se pupinky udelaji kdyz si pak plet nedostatecne vycistim a zklidnim. Nemuze to byt i tvuj problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
22.10.21 12:56

S depilací jsem se mořila roky, nakonec se mi na jemné chloupky nejlíp osvědčil takový ten kruhový epilátor. Nejdřív jsem si pořídila jeden mini na obočí, a teď mám jeden větší na celý obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.10.21 19:54
@Ernais píše:
@Petule030 mne se pupinky udelaji kdyz si pak plet nedostatecne vycistim a zklidnim. Nemuze to byt i tvuj problem?

Já to pak vždy utřu tím přiloženým ubrouskem s olejíčkem a později tu mastnotu umývám vodou, příp. mýdlem. Pupínky se dělají až po několika dnech, tak si myslím, jestli spíš nezarůstají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
22.10.21 20:07

Depilátor na obličej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
22.10.21 21:20

Používám všechno na střídačku podle nálady. Vytrhávací strojek, krém i vosk, ale po všem mám podrážděnou kůži, takže si to dělám vždy večer a pak se mažu sádlem, vazelínou, nebo kokosovým olejem na uklidnění. Ráno už je to vždycky dobrý. Akorát teda na chloupky v nose chodím ke kosmetičce na vytrhávání voskem, protože krém nos uvnitř podráždí, vosk ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí