Výměna gelovych nehtů

Anonymní
18.10.21 16:34

Výměna gelovych nehtů

Zdravím, mám asi takový trochu blbý dotaz, ale nedavno jsem byla poprve na gelovych nehtech. Kdyz chci jit na dalsi a nechci do toho samého salonu jako jsem byla ted, sundaji mi ty nehty co ted mam i v tom jiném salonu? Vubec se v tom nevyznám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21648
18.10.21 17:10

Většinou ano. Jen třeba moje manikerky odmítají sundavat nehty dělané u Vietnamců. Nemají tam garancí kvalitního materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24902
18.10.21 17:12

Chodím přes 20let.. nejlepší je si najít SvÉ pracoviště, spolehlivou paní - žádný nákupák a tam pak docházet.. materiály jsou různé, oni ti část zbrousí, zkrátí a dají „svůj matroš“ ale jasně že napoprvé to nemusí být úplně kompatibilní.. prostě si najdi spolehlivé pracoviště kousek od bydliště a tam už pak choď a nebudeš muset řešit, kdo s čím pracuje..
no přinejhorším ti tohle první dolití nevydrží tak dlouho, může se to třeba lámat.. ale podruhé už to bude OK, tak se hlavně rozhodni KAM a pak už to nech na nich..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
18.10.21 17:25

Pokud nepůjdeš do asijského studia, tak si raději předem zavolej a zeptej se. Výjimečně to někdo odmítá úplně, ale občas ti za to napaří poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
18.10.21 18:32
@MrsNorris píše:
Pokud nepůjdeš do asijského studia, tak si raději předem zavolej a zeptej se. Výjimečně to někdo odmítá úplně, ale občas ti za to napaří poplatek.

Přesně tak. Moje nehtařka si bere 500,– za sundání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
19.10.21 07:57

Taky radím najít si jeden salon, kde budeš spokojená. Každopádně mě překvapilo, že si někdo bere 500 Kč za sundání cizích. Já chodím už mnoho let k jedné a cizí mi sundávala jen jednou a zdarma. (Zkoušela jsem konkurenci, protože mi dlouho nevydržely - to mi doporučila přímo ta moje nehtařka, tak možná proto jsem to měla zadarmo :mrgreen: )
V tomto případě bych si určitě předem zavolala. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí