Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Většinou ano. Jen třeba moje manikerky odmítají sundavat nehty dělané u Vietnamců. Nemají tam garancí kvalitního materiálu.
Chodím přes 20let.. nejlepší je si najít SvÉ pracoviště, spolehlivou paní - žádný nákupák a tam pak docházet.. materiály jsou různé, oni ti část zbrousí, zkrátí a dají „svůj matroš“ ale jasně že napoprvé to nemusí být úplně kompatibilní.. prostě si najdi spolehlivé pracoviště kousek od bydliště a tam už pak choď a nebudeš muset řešit, kdo s čím pracuje..
no přinejhorším ti tohle první dolití nevydrží tak dlouho, může se to třeba lámat.. ale podruhé už to bude OK, tak se hlavně rozhodni KAM a pak už to nech na nich..
Pokud nepůjdeš do asijského studia, tak si raději předem zavolej a zeptej se. Výjimečně to někdo odmítá úplně, ale občas ti za to napaří poplatek.
@MrsNorris píše:
Pokud nepůjdeš do asijského studia, tak si raději předem zavolej a zeptej se. Výjimečně to někdo odmítá úplně, ale občas ti za to napaří poplatek.
Přesně tak. Moje nehtařka si bere 500,– za sundání.
Taky radím najít si jeden salon, kde budeš spokojená. Každopádně mě překvapilo, že si někdo bere 500 Kč za sundání cizích. Já chodím už mnoho let k jedné a cizí mi sundávala jen jednou a zdarma. (Zkoušela jsem konkurenci, protože mi dlouho nevydržely - to mi doporučila přímo ta moje nehtařka, tak možná proto jsem to měla zadarmo
)
V tomto případě bych si určitě předem zavolala. ![]()
Zdravím, mám asi takový trochu blbý dotaz, ale nedavno jsem byla poprve na gelovych nehtech. Kdyz chci jit na dalsi a nechci do toho samého salonu jako jsem byla ted, sundaji mi ty nehty co ted mam i v tom jiném salonu? Vubec se v tom nevyznám