Malá kancelář - projekt?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Malá kancelář - projekt?
V práci to jde ke dnu. Hází na nás i práce, za jiné propuštěné lidi, které sme nidky nedělili, protože máme jinou nápn práce. Nyní po mě chtějí projekt malé kanceláře, odhadnout cenu vybavení, jako asi stul zidle, PC, skřín a víc mě nenapadá. Nemáte někdo představu, co do toho ještě zahrnou a jakou cenu vybavení malé kanclíku pro jednoho člověka tak může být? Už si nevím rady tak píšu i sem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A co je tvou náplní práce? A co má dělat ten člověk v nové kanceláři?
Jinak bych asi začla celkově - výmalba místnosti, podlaha (koberec), světla, žaluzky, stůl, židle, skříň, pc, tiskárna, skener, nástěnka, květiny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na účelu, stavu, velikosti a vůbec mi chybí podrobnosti zadání… Tiskárna, skener může být pro někoho nutnost, jiná práce vyžaduje extra velký monitor nebo alespoň 2 standard vedle sebe.. drobnosti typu lampička nástěnka hodiny zrcadlo, rychlovarná konev a nádobí na kafe vodu apod pro jednání… Na účtárně třeba trezor… V podkroví nebo na jižní straně žaluzie, případně klimatizace… Případně to může zahrnovat i rekonstrukci kanceláře (když je prázdná bez nábytku hodí se minimálně vymalovat, případně vyměnit lino/koberec, nové osvětlení)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A klidně i nová elektřina třeba. Záleží na požadavcích a náplní práce. Budou chodit klienti na jednání? Budou tam porady? Existuje centrální šatna?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit