Srovnejto.cz práca

3
22.3.22 13:50

Srovnejto.cz práca

Ahojte máte tu niekto skúsenosť s prácou vo firme srovnejto.cz? Manželke ponúkli prácu z domu telefónny konzultant lebo potrebovali človeka s plynulou slovenčinou no ja mám obavy že tam nič nezarobí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36406
22.3.22 14:03

Jako tohle? https://kariera.srovnejto.cz/…azyce-396581
Tak klasika, bude sjednavat pojištění a mít z toho procenta. Takže základ prd prd nic a zbytek podle toho co uzavře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.22 14:05
@JancaS84 píše:
Jako tohle? https://kariera.srovnejto.cz/…azyce-396581
Tak klasika, bude sjednavat pojištění a mít z toho procenta. Takže základ prd prd nic a zbytek podle toho co uzavře.
Áno toto myslím ale sľúbili jej aj fixný plat len neviem či je to tak aj reálne preto mám obavy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3569
22.3.22 14:14

@Filipe2 Všechno bude mít ve smlouvě. I ten fix a možnost bonusů za sjednání. Ona má nějakou zkušenost s prodejem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.22 14:17
@Lucie008 píše:
@Filipe2 Všechno bude mít ve smlouvě. I ten fix a možnost bonusů za sjednání. Ona má nějakou zkušenost s prodejem?

Ano pracovala chvilku ako financny agent a 3 roky obchodný zástupca philip morris

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
22.3.22 15:42

Tak jako každá práce na call centru. Tipuji aktivní linku, kde te většina lidi posle do haje ze nemají čas atd. Tlak ze strany nadřízených na prodej. Monitorované hovory, takže chyby ji budou zpětně předhazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
24.3.22 06:03

@Filipe2 Já pracovala u epojištění a bude to to samé. Ať to jde dělat pokud má na to povahu od boha, jinak jí to brzo sežere za živa.
Základní plat vlastně minimální mzda a podmínky jak dostat variabilní složku jsou šílené. Uzavřít X smluv v hodnotě Y, u toho dodržet call script na požadované množství procent-tj. odmlít v každém hovoru všechno co bude mít v papírech, dodržet call time=mluvit s každým, včetně toho kdo ji posílá do háje daný počet minut. Hodnocení za argumentaci=jak moc bude ty lidi přesvědčovat. A taky když už nakonec opravdu dotyčný nechce autopojištění, musí se ho snažit aspoň přihrát kolegům z nemovitostí.
Do toho jí bude denně buzerovat nadřízený chudák, kterého pak buzerujou někde výš. Zůstávat po pracovní době a chodit to dohánět o víkendu se považuje za samozřejmost.
Radši Lidl, nebo toaletářka, nebo vlastně cokoliv než znovu toto :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2163
25.3.22 11:52

Já teda nedělala ve srovnejto.cz ale v e-pojisteni cz, což je podobné, jen z kanclu. Fixny plat t byl, to jo, plus provize, ale měla jsem call skript, náhodou jsem ho nepřečetla od a po z jako básničku, tak něco z platu dolů, nenabídla jsem na konci havarijni o když klient nechtěl, zase peníze dolů, nenabídla životní pojištění peníze dolů, nelámala klienta dost dobře body dolů. Lidi jim tam odchází jeden po druhém. A když si otevře pusu nebo nebude produktivní, tak ji dají kontakty, co jsou i 3 roky stare, kdy lidi třeba auto už ani nemaji, nebo mají nějaké jiné. Ať tam neleze. Zatím moje nejhorší zkušenost a nikdy víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat