Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím potřebuji poradit. Malá má 4 měsíce a oblékání je pro nás vyloženě horor. Ne že brečí ona vyloženě řve tak, že se zaliká někdy se i celá poblinká. Zkoušela jsem ji po koupání první trochu nakrmit. Chvilku to vypadalo, že to pomohlo, ale ne nadlouho. Do toho si nenechá zvednout ruce nad hlavu a koníky pase tak, že spíš dělá letadlo, ale umí i normálně. Už nevím, jak sní mám pokračovat dál. Teď půjdeme na čtyřmesíční prohlídku tak se poradím s doktorkou, ale chtěla bych slyšet i vaše zkušenosti. Děkuji za odpovědi
@Kristýna450 píše:
Zdravím potřebuji poradit. Malá má 4 měsíce a oblékání je pro nás vyloženě horor. Ne že brečí ona vyloženě řve tak, že se zaliká někdy se i celá poblinká. Zkoušela jsem ji po koupání první trochu nakrmit. Chvilku to vypadalo, že to pomohlo, ale ne nadlouho. Do toho si nenechá zvednout ruce nad hlavu a koníky pase tak, že spíš dělá letadlo, ale umí i normálně. Už nevím, jak sní mám pokračovat dál. Teď půjdeme na čtyřmesíční prohlídku tak se poradím s doktorkou, ale chtěla bych slyšet i vaše zkušenosti. Děkuji za odpovědi
Tak u oblíkání brečí hodně mimin, ale to letadlo a pasení bys řešit měla. Může být zablokovaná a u toho oblíkání jí to prostě bolí. Proč jsi s ní hned nezašla na osteodynamiku nebo fyzio? ![]()
Neznám mimino který by mělo rádo oblékání. Až na opravdu hodné deti řvou komplet všechny, takže jediná rada je to období proste přežít. A teď to byla ještě sranda počkej v zimě. Doteď jsem orosena až na prde. i když si vzpomenu na zimní oblékání dvou malých deti.
Vždy jsem dceři radši dávala o něco větší oblečení, abych s ní nemusela moc hýbat
Byla dost blinkací, takže kolikrát jen než jsme vyšly ven, tak už měla hlad. Bylo to na palici, zvlášť když jsme měly být někde na čas.