Malá pořád pláče
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Malá pořád pláče
Malé jsou 3 týdny a dost casto mi place, i presto ze je najezena, prebalena, brisko si myslim ze ji neboli protoze prdiky ma dobre a i stolici, utiší se jen kdyz ji dam prso, ale to ma jako dudlika, jelikoz cucne a usne a to jsem rekla ze preci nejde, nebo chce nosit… Jsem uz z toho na nervy jelikoz u prvniho mimca jsem tohle nemela a hlavne se tomu starsimu musim taky venovat, že
napada me nechat jí vybrecet, ale na to zase nemam to srdce
ach jo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A dudel ti nevezme? řekla bych že se nedokáže sama uklidnit k spánku a proto potřebuje dumlat aby usla
jinak nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, u nás pomohlo jen nosit, mít ho pořád u sebe… totéž u ségry… ty hodné mimča jsou spíš výjimka
… vydrž!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nj ale ne vše se dá dělat se šátkem nebo nosítkem…obvzlášť když by chtěla blbnout se starším ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svycarka píše:
Nositko nebo satek a mas klid ty i mimino…
Souhlasím, také malou nosím a jsou spokojení všichni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dudlíka si obcas veme, ale prso je prso nu…
Zkusim to nositko nu, ale stejne bych byla radsi aby si proste lehla v postylce a byla tam, zase tahat ji cely den… na to si akorat zvykne a pak se tuplem zblaznim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je malinká, na pláč má právo, dcerka první čtyři měsíce prakticky jen probrečela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Merrynka To se časem zlepší, dceři jsou ted necelé 3 měsíce a zezačátku nechtěla být vůbec sama a ted už vydrží ležet a koukat na hračky a usíná sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Merrynka Ale nezblázníš se, neboj
. Vždyť už jednoho pinďu máš, tak určitě dobře víš, že děti hrozně rychle vyrostou - budeš nosit 3-4 měsíce a pak už se zabaví sama. Plakat bych ji nenechala, teď tomu vůbec nerozumí, možná by časem rezignovala, ale to bych teda u svého mimi nikdy nechtěla. Koukněme se do přírody, všechny mláďata jsou po narození pořád s matkou, ideálně ve společném pelechu - jen člověk vymýšlí, jak by to očůral, a pak se diví, že jsou mimi uplakaná…Jasně, že když už máš doma jedno větší, tak to úplně stoprocentně nejde, ale i tak bych se prostě snažila být s miminkem co nejvíce, je ještě malé, ty jsi jeho jediná jistota ![]()
- Citovat
- Upravit
@Merrynka jeee a ktera z nas by nechtela, aby mimino bez problemu lezelo v postylce
neboj, ono se to zlomi..rika se vetsinou po tom 3 mesici..Jinak si myslim, ze nosenim nic nezkazis a uplneho navyku bych se nebala, jak bude odrustat zacne byt zvedava a to uz bude na satek prdet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dítě je 9 měsíců v luně matky, pohybuje se a po porodu má cítit pohodu a bezpečí, kdyz je okoli plne zvuků, světla… Muže se i bát, potrebuje utisit. Prso je i dudlik. Raději dam prso, nez chemicky dudlik. Navíc dítě bude sve mamince porad důvěřovat. Kdyz maminka díte v těžké chvilce nechá plakat, jaky asi pak bude mít s okolním světem vztah? Bude v klidu? Bude si moct věřit? Každé díte je jiné, ale pokud se díte uklidni v náruči, je to nádherná komunikace, ktera se muže dále rozvíjet. My zažili, že se dítě nemohlo nijak uklidnit. A to je pak zoufalství.
- Citovat
- Upravit
Ja to mela s malou 4mesice… musis to proste vydrzet… na vyrvavani je jeste prilis mala… moje mala ma uz 1,5 roku ale ani ted bych na to nemela srdce… vzdyt si zo dite delame proto abychom se o nej starali ne odlozili do postylky… a ten satek je podle mecsuper napad… alespon na ty prvni mesice… drzim palce..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit