Nesnáším své starší dítě

Anonymní
15.5.13 13:43

Nesnáším své starší dítě

Ahoj, prosím, chápejte anonymitu.

Starší jsou tři roky. Mladšímu bude rok. A posledních cca půl roku starší víc a víc nesnáším. Jsou jí tři roky, znáte to: ne, nechci… Hlavně, když není po jejím. A mladší je ještě takový sluníčko. Má i své chvilky. Ale celkově mi s ním všechno přijde snažší.

Se starší bylo rizikové těhotenství, vyvolávaný porod, vojtovka. Ona je šikovná a chytrá. Sní skoro všechno. Ale má navíc tak strašně pronikavý hlas. A je jí všude plno. Neposedí, nepostojí. Nechce se pomazlit. Nechce jíst sama. O oblíkání raději nemluvim. Prostě jí mám plné zuby.

Nevím, jak to udělat, abych ji měla víc ráda.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
15.5.13 13:45

Tak asi máš ponorku na vlastní dítě. Nejde nějaká dovolená bez dětí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
15.5.13 13:46

Tak s tím ti teda neporadím, nedovedu se představit, že bych svého syna nesnášela, ikdyž samozřejmě zlobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.13 13:48

Není to tak, že bych ji nesnášela od rána do večera.
Ale snáž mi vytočí. I když se držím, snažím se nekřičet, fyzicky netrestat. Prostě mě vytáčí.

• Citovat
  • Upravit
393
15.5.13 13:51

Tak jako každá toho máme někdy plný zuby, kor s děckem v období vzdoru ale asi bych nikdy nenapsala, že ho nesnášim :-(
Nenapadlo tě, že to dítě, nemůže za to jak těžké to s ním bylo a že třeba teď se jen cítí odtrčené a třeba si takhle vynucuje pozornost? :-(
Zkus se do něj vžít…já bych radila, toho staršího prcka uklidit třeba na víkend k babičce a uvidíš jak se ti začne stýskat a nebo ukliď toho mladšího a zkus s tím starším strávit celej den nějakou hezkou zábavou, abys k němu měla zase blíž.
Vždyť, když si to po sobě přečteš, tak to musí být líto i tobě ne? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
15.5.13 13:51

Chce to tak jeste rok vydrzet, pak budes nesnaset to mladsi a milovat to starsi… :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
15.5.13 13:52

Věř tomu, že ho miluješ. Kdyby ze dne na den vážně onemocnělo, tak by jsi za něj život položila. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
15.5.13 13:59

@74paja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mě pobavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.5.13 13:59

Myslim, ze ty mas ponorku a starsi dost mozna zarli na mladsiho a o to vic zlobi. :nevim:
to je podle me takova obdobi, kdy ona ma pocit, ze po ni akorat porad neco chces a zlobis se na ni a prcek nemusi nic a jeste ho kazdy obskakuje.
mi by se to taky nelibilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
15.5.13 14:00
@74paja píše:
Chce to tak jeste rok vydrzet, pak budes nesnaset to mladsi a milovat to starsi… :mrgreen: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to mě pobavilo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
15.5.13 14:00

A proc sis delala druhe dite, kdyz nesnasis to prvni?? Muj syn ma dva roky, je to zive dite, Vojtovku mame taky za sebou, vzteka se, vzdoruje a ja ho miluju nade vsechno na svete..staci se podivat jak krasne ted spinka v postylce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
15.5.13 14:02
@Petta29 píše:
A proc sis delala druhe dite, kdyz nesnasis to prvni?? Muj syn ma dva roky, je to zive dite, Vojtovku mame taky za sebou, vzteka se, vzdoruje a ja ho miluju nade vsechno na svete..staci se podivat jak krasne ted spinka v postylce…

mám též toho plné zuby přes celé jaro až do podzima jsem na děti sama manžel je v práci mám 7 letou a rok a půl do toho škola domácnost vožení do školy, ale jak píše Péta když chrupou to jsou nádherní andílci spadne to ze mě dám si kafe a asi jsem na palici a chci ještě třetí manžel nechce tak asi začnu nenávidět manžela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
15.5.13 14:03

Potřebovala by sis odpočinout máš rodiče či od manžela, aby sis odfrkla?? třeba na den nebo i přes noc uvidíš bude líp :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
15.5.13 14:04

@janina2222 Tak ted jsi me pobavila :-) Taky chcu dalsi i kdyz je to cert :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
15.5.13 14:04
@Petta29 píše:

No to je opravdu komentář k nezaplacení :zed: Tak asi všechny tady chápeme, že to není tím, že by starší nesnášela ale prostě je toho na ní teď moc. Jak jsem psala, každý dítě v období vzdoru je občas na zavření někam do kumbálu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat