Malá se mi osypala..???

4706
30.9.10 18:51

malá se mi osypala..???

ahoj,, dneska jsme poprvé jedli maso se zeleninou.. taky měla poprvé jablečnej čaj od Hammi. osypaly se jí tvářičky.. myslíte, žeje to s toho čaje??? je na něm napsáno od ukončenýho 4m a nám je skoro 5m.. reakce na jablíčko?? nebo na to kuře??? :zed: :zed: :zed:
máte s tím ňáká zkušenosti??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8413
30.9.10 19:00

No, ten jablíčkový čaj - to je možné, třeba je moc koncentrovaný. Správně by jsi měla zavádět novinky v jídle po jednom druhu a vždy pár dnů vyčkat, jestli se neobjeví alergie. Zkus dát klasický dětský čajík, fa Leros myslím, z lékárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
30.9.10 19:13

Naše kožní by asi řekla že je spíš možné že je to reakce na to že je ten čaj instantní. Ale blíž to nevysvětlila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
30.9.10 19:24

No, bude to jistě tím - granulát - ten je jistě s éčkama, ne? No, ne každý na to reaguje špatně, ale faktem je, že když tohle u mě viděla moje máma, pěkně mi vynadala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
30.9.10 19:55

Mono a jaké jste měli to maso? Já dnes dala jehněčí se zeleninou od hami a Eliška je cela pupínkovatá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
30.9.10 20:23

noasi to tim čajem bude…měli jsme kuřecí se zeleninou..malá se nemohla vykadit, tak jsem jí dala asi 50ml toho sladkýho čaje a šlo to ven.. a ty pupínky už jsou taky pryč :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
1.10.10 19:28

Sorry, ale nechápu, jak někdo může ty granulovaný sajrajty cpát tak malým dětem. Já bych to nedala ani školákovi :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.10.10 14:36

asi proto, že je doporučujou v lékarně!!!! a co bys teda cpala tak malýmu dítěti…_???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
2.10.10 14:44
mona.k.79 píše:
asi proto, že je doporučujou v lékarně!!!! a co bys teda cpala tak malýmu dítěti…_???

Z čajíků bych dala fenyklový nebo roiboos. Čím méně „průmyslově“ upravené potraviny, tím lépe. Já jsem tedy až přehnaně opatrná, kupuju hlavně bio potraviny a mám pocit, že někdy opravdu nemusí být reakce na tu potravinu jako takovou, ale spíš na ty příměsy v ní. Třeba slazené bych nedávala vůbec, to je zbytečné. V lékárně doporučují to, co prodávají, jako ostatně každý obchodník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
2.10.10 18:43

noo dáváme taky fenikl, ale je taky granulovanej, ten hipp jsme zkoušeli a už jí ho nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
2.10.10 18:48

mona.k.79 -klíd :wink: …moja malá ho taky pila granulovaný Fenyklový od druhého týdne kvůli železu..je živá a zdravá…později jsem začala dělat sáčkové ovocné dochucené Fenyklovým…jsou prý moc sladké kvůli zoubkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.10.10 11:21

ahoj, jak tu holky pisou, tak mi taky prijde trochu brzo pridavat ovocne stavy a taky mi prijde na maso se zeleninou. Ja nevim holce je ukoncenej 6mesic a davam zeleninu s prilohou a porad tocim caje sackove…
Na maso se chystam az po ovoci, vcera mela poprve jabko+mrkev a tady mi doporucili detske susenky, ktere jsem do toho zamichala nechala prejit varem a mixla

Chce to dat fenystil a namazat pudrem a davala bych prikrmy asi pozvolneji, navic kdyz jeste napr. jablko nemela asi bych ji necpala hned stavu, navic ze zacatku ovoce se ma prevarit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.10.10 11:51
Monjie píše:
ahoj, jak tu holky pisou, tak mi taky prijde trochu brzo pridavat ovocne stavy a taky mi prijde na maso se zeleninou. Ja nevim holce je ukoncenej 6mesic a davam zeleninu s prilohou a porad tocim caje sackove…
Na maso se chystam az po ovoci, vcera mela poprve jabko+mrkev a tady mi doporucili detske susenky, ktere jsem do toho zamichala nechala prejit varem a mixlaChce to dat fenystil a namazat pudrem a davala bych prikrmy asi pozvolneji, navic kdyz jeste napr. jablko nemela asi bych ji necpala hned stavu, navic ze zacatku ovoce se ma prevarit :nevim:

nejdřív se má dávat zeleninka pak zeleninka s masem a ovoce až nakonec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
4.10.10 12:01

aha tak to ja zas slysela neco jineho, ze nejdrive zelenina, pak zelenina +priloha, pak druhy prikrm kase vecer, dal ovocna presnidavka… a nakonec maso k polednimu prikrmu:)
asi kazdej pediatr to vidi jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
4.10.10 12:03
Monjie píše:
aha tak to ja zas slysela neco jineho, ze nejdrive zelenina, pak zelenina +priloha, pak druhy prikrm kase vecer, dal ovocna presnidavka… a nakonec maso k polednimu prikrmu:)
asi kazdej pediatr to vidi jinak :roll:

noo asi joo. já hlavně nekojim, takže jedem příkrmy už přesměsíc a ovoce až naposledy, tedy po zelenině a masu..: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí