Sab simplex

Anonymní
30.9.10 13:11

sab simplex

ahoj holky, jak ma vypadat správně sabík? já ho mela nějakou dobu doma v krabicce asi mesíc nerozdelanej a tedka jsem ho otevrela a je takovej bílej zakalenej. je to normální nebo je zkazenej mela jsem ho na policce nad topenim tak jestli to neni tim teplem jestli nema byt čirej. a jinak jak se má dávkovat? dáváte opravdu 15kapek do kazdého krmení? tak je to tam napsane myslim. dekuju za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11822
30.9.10 13:13

Sab simplex byl vždycky bílej, co tak vzpomínám :think: Ale dávkování už si nepamatuju, my ho moc dlouho nepoužívali, páč malé nezabíral. Ale to je OT :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.9.10 13:13

Je bílej zakalenej :wink: Dávkování už si nepamatuju, nám stejně nepomáhal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
30.9.10 13:16

My jsme dávkovali podle potřeby 5-15 kapek před každým kojením… pak už jsem dávala spíš těch 15 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
30.9.10 13:22

souhlasím, sab je mléčně zakalený, já dávala nejdřív 10 kapek, později i 15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
FloraBolger
30.9.10 14:33

Jak píšou holky - barva je OK. A dávkování mně řekla pediatrička 15 kapek před každým kojením :wink:

• Citovat
  • Upravit
janibubi
30.9.10 14:44
Anonymní píše:
ahoj holky, jak ma vypadat správně sabík? já ho mela nějakou dobu doma v krabicce asi mesíc nerozdelanej a tedka jsem ho otevrela a je takovej bílej zakalenej. je to normální nebo je zkazenej mela jsem ho na policce nad topenim tak jestli to neni tim teplem jestli nema byt čirej. a jinak jak se má dávkovat? dáváte opravdu 15kapek do kazdého krmení? tak je to tam napsane myslim. dekuju za odpovedi

jj barva je bila a davam podle navodu a je super.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure