Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Sab simplex byl vždycky bílej, co tak vzpomínám
Ale dávkování už si nepamatuju, my ho moc dlouho nepoužívali, páč malé nezabíral. Ale to je OT ![]()
Je bílej zakalenej
Dávkování už si nepamatuju, nám stejně nepomáhal ![]()
My jsme dávkovali podle potřeby 5-15 kapek před každým kojením… pak už jsem dávala spíš těch 15 ![]()
souhlasím, sab je mléčně zakalený, já dávala nejdřív 10 kapek, později i 15.
Jak píšou holky - barva je OK. A dávkování mně řekla pediatrička 15 kapek před každým kojením ![]()
Anonymní píše:
ahoj holky, jak ma vypadat správně sabík? já ho mela nějakou dobu doma v krabicce asi mesíc nerozdelanej a tedka jsem ho otevrela a je takovej bílej zakalenej. je to normální nebo je zkazenej mela jsem ho na policce nad topenim tak jestli to neni tim teplem jestli nema byt čirej. a jinak jak se má dávkovat? dáváte opravdu 15kapek do kazdého krmení? tak je to tam napsane myslim. dekuju za odpovedi
jj barva je bila a davam podle navodu a je super.
ahoj holky, jak ma vypadat správně sabík? já ho mela nějakou dobu doma v krabicce asi mesíc nerozdelanej a tedka jsem ho otevrela a je takovej bílej zakalenej. je to normální nebo je zkazenej mela jsem ho na policce nad topenim tak jestli to neni tim teplem jestli nema byt čirej. a jinak jak se má dávkovat? dáváte opravdu 15kapek do kazdého krmení? tak je to tam napsane myslim. dekuju za odpovedi