Nachlazení matky+společné spaní

15
29.9.10 19:40

Nachlazení matky+společné spaní

Moc zdravím všechny maminky i nemaminky :-) Prosím o radu, váš názor,zkušenost- Jsem nemocná plně kojím mám strach at to ode mě nechytne syn 4měs. spíme spolu jinak neumí spát! Děkuji za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
29.9.10 19:43

Ahoj. A jak jsi nemocná? Nachlazená?

Já minulý týden měla obavy, že se mi rozjíždí angina, tak jsem se radši na dvě noci odstěhovala do obýváku a při kojení v noci používala roušku. Naštěstí se časem ukázalo, že je to „jen“ nosohltan. Dcera pak dostala taky rýmu :( , tak od té doby už zas spíme spolu :lol: .

Přeju hlavně rychlé uzdravení :kytka: . Kojením bys měla dítěti předávat protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
29.9.10 20:17

sama pises ze jinak neumi spat…takze je to asi vyreseny ne? :mrgreen: jinak ja to neresim (mam teda jen rymu) a doufam ze to nechytne..nic vic pro to udelat nemuzu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
29.9.10 20:22

Já měla minulý týden taky rýmu a malý (4 měs.) to ode mne taky chytl. Myslím, že tomu těžko zabráníš, když jste pořád spolu. Ale koupila jsem mu sprej do nosu Sterimar Bebe a za dva dny bylo po rýmě. Tak přeji brzké uzdravení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
29.9.10 20:27

Já spoléhám na předané protilátky při kojení. Fakt je, že ode mne moje děti nikdy nic nechytily, to spíš naopak.

Před 14 dny jsme měli celá rodina škaredé nachlazení, já jsem se z toho díky přecházení vzpamatovávala 2 týdny, a malá nic nechytila, ikdyž celou dobu spala se mnou v posteli. Nejraději bych ji sice nechala v postýlce, ale vydrží tam jen do prvního kojení a pak už je u mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
29.9.10 21:28

Stejně jinak spát neumíte a přes den jsi s ním v kontaktu neustále :wink: Takže noční odsun nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
29.9.10 22:29

Myslím, že to řešíš s křížkem po funuse. Většina nemocí se stejně přenáší ještě před vznikem příznaků. Takže klidně spi, jak jste zvyklé.

• Citovat
  • Upravit
15
30.9.10 07:57

Děkuji

Děkuji všem za odpovědi a rady :palec: také spoléhám na protilátky z kojení jsem docela hodně nachlazená už 6den tak si říkám, že už by to chytnul ne? Začíná mi to konečně snad pomalu ustupovat tak doufám, že malý vyvázne bez úhony :nevim: všem hodně zdravíčka a moc děkuji Míša :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.9.10 08:15

rýma

A ještě jeden asi hloupý dotaz :think: jak poznám že má malý rýmu -bude mu tect hodně z nosánku že? Předpokládám, že není rýma těch pár snoplíků co mu za den vytřu z nosu? :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
30.9.10 08:50
smichna píše:
A ještě jeden asi hloupý dotaz :think: jak poznám že má malý rýmu -bude mu tect hodně z nosánku že? Předpokládám, že není rýma těch pár snoplíků co mu za den vytřu z nosu? :nevim: Děkuji

Můj malý kýchal, teklo mu z nosíku a při dýchání tak chrčel, špatně se mu pilo, když měl ucpaný nosík. Ale jak jsem psala, stačil sprej Sterimar a bylo po rýmě. :-) Tak přeji brzké uzdravení a ať jste oba v pořádku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
30.9.10 16:32

Já mám od soboty chřipku a nějak se jí nemůžu zbavit. Doma mám dvě holčičky 4m a 3roky a ani jedna nemá stejné ani jiné příznaky nemoci. Jediná nemocná jsem doma já. Takže si myslím, že pokaždé miminko ani děti nemusí být nemocné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.9.10 16:50

Tak já hlásím že malý už má teplotku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.9.10 17:22

To bude v pohodě,můj prcek měl rýmu ve 3 měsících a 4 dny jen kejchal a rymicka mu tekla z nosanku,vypadal chudaček hrozně ale nesl to statečně a zvládl to bez teplot.Pak už rýma netekla ale ještě měsíc chrochtal jako prasátko.stříkala jsem sterimar bebe.hlavně neodsávej.Teď mu je 9 měsíců a před 10 dny dostal rýmu od přítele,jeden den měl teploty,dva dny tekla rýma a teď pořád chrochtáme.Oni jsou ty miminka statečný,my byli z ty virozy všichni hotový a on byl uplně v poho.hlavně ho dávej do zvýšený polohy.jo a co se mi osvědčilo je nasivin pro kojence

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
30.9.10 18:11

Děkuji za rady! Malý má teplotu je unavenější protivnější ale jinak vysmáty je to můj brouček! :srdce: to víte první dítě matka vyplašená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí