Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte- jaký fusak na zimu? Máte zkušenosti s těmi levnějšími fleecovými? A dáváte do fusaku miminku i takovou tu hrubou zimní kombinézku? ![]()
Ahoj, za sebe doporučím fusak od Emitexu 3v1
Stojí lehce přes 1000 Kč, využiješ i pro věrší dítko (cca do 3 let). Záleží na zimě a věku prcka, , Simči bude v lednu rok, kombinézku neplánuju, počítám s kaťulema + bundičkou
Když se narodila, kombinézku jsem do fusaku dávala ![]()
Já jsem si pořídila Emitex ten zavinovací a vypadá úžasně. Je i do autosedačky, což je skvělý, protože v ní malou i přenáším. Vyjde asi na 550,– Má na délku 90 cm, takže se tam vejde dost dlouho… Pak budu stejně využívat vyteplený nánožník.
Kombinézu do něj mám připravenou, ale jen takovou slaboučkou od Loany. Stejně bude ještě pod tím oblečená ![]()
My mame od T&Go, dost podobny jako od Emitexu,2 velikosti - odepnes zip a mas pro mensi mimi nebo naopak sepnes a mas pro vetsi
a moooc teplocky! Maji je na strankach www.g-mini.cz ![]()
Našla jsem ve výprodeji za 747,–Kč
Odkaz:
http://www.ski4u.cz/…bi-2009-2010
já jsem zas moc spokojená s AESTHETIC 3v1 - má odepínací konec, takže lze do autosedačky na mimčo, do kočáru a pak i na větší děti. vydržel dvě sezony a dá se sehnat na MMB použitý za míň peněz a stále v dobrém stavu
fragola píše:
Ahoj, za sebe doporučím fusak od Emitexu 3v1Stojí lehce přes 1000 Kč, využiješ i pro věrší dítko (cca do 3 let). Záleží na zimě a věku prcka, , Simči bude v lednu rok, kombinézku neplánuju, počítám s kaťulema + bundičkou
Když se narodila, kombinézku jsem do fusaku dávala
Ahoj,mám fusak od Emitexu,vloni v zimě jsem do něj malého dávala body+mikina polar+dupačky+ponožky+rukavice.Bylo mu cca 3m.
Emitex fusak - maximální spokojenost. Když byla velká zima a malé bylo pár měsíců dávali jsme kombinézu, ale to fakt bylo pod nulou. Jinak měla body, teplý overal, mikinu s kapuckou a pod ní čepku a rukavky, na nožkách ponožky a zima jí nikdy nebyla. Druhou zimu už jsem jí vozila v golfkách a to měla bundu a třeba rifle ve fusaku.
Ahojky,koupila jsem minulý týden Emitex combi a vypadá moc pěkně,uvidím jak obstojí,ale mám od Emitexu i jarní fusak a spokojenost veliká.
Také uvažuju o fusaku EMITEX combi, ale v obchodě mě od něho odrazovali. Malá je narozená v květnu a prý v zimě už bude potřebovat i ten přídavný díl a prý ať koupím rovnou „normální“ fusak- ne ten kombinovaný. Doporučovali mi fusak EISBÄRCHEN. Máte s ním někdo zkušenosti? Příp. jak dlouho jste používali ten zákl.díl u fusaku EMITEX?
Mám emitex 3 v 1 a max se mi na něm líbilo právě to, že je dole odepínací. v té odepínatelné části je pogumovaný na botičky když už dítko chce i chodit a dá se i s botičkami dát dovnitř.
A u třeba 2 ročky se jen odepne dolní část, dítko sedí ve fusaku rozepnutém jakou rouře s nožkama ven…