Tekutiny..

4706
27.9.10 17:00

tekutiny..

ahoj holky dáváte po příkrmu taky napít?? malá nechce ale zdá se mi, že jen um (+příkrm)je dost málo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
27.9.10 17:09

Já dávám pít 45-60 minut po každém příkrmu, dřív nechce a hned po jídle vůbec. Po té třičtvrtě hoďce vypije tak 40-80 ml čaje, jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.9.10 17:10

Já dávám při jídle. jindy nepije. takže 2-3 lžičky a pak napít.

• Citovat
  • Upravit
259
27.9.10 17:19

Já mám samé nepijce :mrgreen: a pití jsem do nich nikdy nedostala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
27.9.10 17:20

Dávám při jídle pokud se u cpe pusinka nebo ji navaluje, pak hlav ně po jídle, ale i během dne mezi jídly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
27.9.10 17:31

noo malá ještě normálně pije um a jednou dennějí zeleninku, ale připadá mi že to um je málo.. ale taky nechce pít.. zkusim taky chvíli teda počkat po příkrmu a dát jí čajík.. díky.. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
27.9.10 18:26
mona.k.79 píše:
noo malá ještě normálně pije um a jednou dennějí zeleninku, ale připadá mi že to um je málo.. ale taky nechce pít.. zkusim taky chvíli teda počkat po příkrmu a dát jí čajík.. díky.. :kytka: :kytka:

s jedním příkrmem bych to neřešila. zelenina má 80-90% vody, zvlášť na začátku je to navíc ředěné vodou. Spíš jde o to postupně na vodu zvykat. kluk začal trochu pít až po 1,5 měsíci. Jinak do té doby 2O-30ml za celý den a to jsem nabizela snad 50× denně. Vždy ucucl a dost.

• Citovat
  • Upravit
27305
27.9.10 18:37
neczuz píše:
mona.k.79 píše:
noo malá ještě normálně pije um a jednou dennějí zeleninku, ale připadá mi že to um je málo.. ale taky nechce pít.. zkusim taky chvíli teda počkat po příkrmu a dát jí čajík.. díky.. :kytka: :kytka:
s jedním příkrmem bych to neřešila. zelenina má 80-90% vody, zvlášť na začátku je to navíc ředěné vodou. Spíš jde o to postupně na vodu zvykat. kluk začal trochu pít až po 1,5 měsíci. Jinak do té doby 2O-30ml za celý den a to jsem nabizela snad 50× denně. Vždy ucucl a dost.

Neczuz má pravdu, tekutina v mlíku i zelenině stačí. Ale určitě je dobré zvykat postupně na tekutiny, takže začni nabízet při/po jídle, mezi jídly, jak to vyjde a uvidíš. Ať si pomalu zvykne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.9.10 18:43

Ahoj,malej mi ze začátku taky pil hrozně málo,čaj skoro nechtěl,takže většinu jeho tekutin tvořilo jen UM a MM.Zdravotně mu nebylo nic,tak jsem jen nabízela,a teď se docela rozpil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
27.9.10 19:54

Resim uplne to samy :-)…Myslim,ze kdyz ma zizen,ze se napije.Zkousim vsemozne-pri jidle,po jidle,mezi jidly…porad mam lahvicku s ruznymi obsahy pripravenou.Caje,stavy,vodu…dost se osklebuje,ale nekdy se trefim a vypije i 80ml :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí