Pohyby?

Anonymní
26.9.10 09:07

Pohyby?

Ahoj, chci se zeptat zkušenějších, jak poznám kopanečky? Já totiž občes něco cítila, ale vždy jsem si řekla že to budou „zaražený prdíky“ , ale teď jsem 21 týden a od noci občas skoro v tom samém místě cítím takové pnutí. Když jsem se na to v noci soustředila, zjistila jsem že to není nijak pravidelné, někdy po 3 sekundách někdy za půl minuty. A když jsem si na břicho přiložila ruku, bylo cítit takové ťuknutí, nejde mi to moc popsat. Poradíte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
26.9.10 09:12

ahojky, v 21 týdnu už je to dost pravděpodobné, že se jedná o první pohyby. :palec: je to trošku jako motýlí křídla v břiše :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.10 09:15

No nebylo to jako nějaký lehtání, jak všichni popisují.Spíš jako kdyby něco zatlačilo na břicho, ale zevnitř. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
84
26.9.10 09:30

Já měla taky první pohyby jako lehtání (motýlí křídla, bublinky :-D ), ale možná, že to může být i jemný tlak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
26.9.10 09:34

To jsou pohyby. :palec:

Taky ale můžeš zažívat občasné tvrdnutí bříška, což je v těhu normální, hlavně v druhé polovině. Je to takový pocit, jako když zatneš břišní svaly…taky to jde nazvat jako pnutí…

Ale pokud to „ťuká“ v neprav.intervalech… tak je to tvoje miminko :-D

Příspěvek upraven 26.09.10 v 09:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.10 09:39

Břicho mi tvrdne večer nebo po větší námaze, ale tohle bylo jiné. To lehtání jsem možná měla dřív, ale protože jsem byla pořád nafouklá, přisuzovala jsem to peristaltice střev. Asi to moc zkoumám.

• Citovat
  • Upravit
648
26.9.10 09:41

to jsou pohyby játo měla taky jako takové tukání to lechtání a bublinky přišly až později :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
26.9.10 09:59

jo, :srdce: taky bych rekla ze to budou pohyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.9.10 10:21

Já si taky myslím, že jsou to pohyby, taky jsem je cítila od 21tt :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
26.9.10 10:43

to budou pohyby :-) taky jsem to tak měla.Ale já třeba bublinky nezažila :nevim: jen to pnutí a kopanečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
26.9.10 10:54

Já jsem taky bublinky ani lechtání necítila, rovnou šťouchance. Mám placentu na přední stěně, tak to přikládám tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
26.9.10 11:25

Jo jo 100% pohyby. :palec: Já je cítila od 17+5tt, ale zpětně si uvědomuju, že už i dříve, pač jsem to přesně jako ty, přikládala peristaltice střev. A ono ne, ony to byly pohyby. A ťuknutí zevnitř, to je jasnačkaaa!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
26.9.10 11:57
AnastazieB píše:
Já jsem taky bublinky ani lechtání necítila, rovnou šťouchance. Mám placentu na přední stěně, tak to přikládám tomu.

No mě doktorka na genetice říkala, že se to sice říká s tou placentou na přední straně - já jí tak mám taky, ale že to není pravda, že to pohyby netlumí.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.9.10 14:13

ahojky ja jsem ted na zacatku 17.tt ale uz asi tyden citim jakoby simrani asi 5 cm pod pupikem nejdriv hodne slabounce ale psoledni dny to je jako malinkatej elektrickej vyborj porad na tom samym miste, tak si myslim ze jsou to pohyby protoze jsem nikdy nic takovyho necitila..pokazdy si pak musim bricho poskraat protoze me to lechta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
26.7.13 10:11

Já cítila pohyby poprvé 17+5 a taky bych to přirovnala k „ťuknutí“ nebo spíše jako cukání ve svalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí