Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky nevite nektera jestli jmeno Tobiášek bude někdy v kalendari.Vim ze se o tom mluvilo ale jestli ho tam daji nevim.Kolik tu je maminek kdo ma chlapecka s jmenem Tobiášek???
bude, cetla jsem,ze snad v listopadu na svatek zesnulych. nektere kalendare na pristi rok ho tam uz udajne maji
Můj synovec je Tobiáš a v některých kalendářích je, říkala to švagrová a svátek je 2. listopadu na památku zesnulých.
Ahoj, tak my máme Tobiáška a svátek jsme doposud slavili na Marii tj. 12.9.
Tak my máme taky Tobiáška a loni jsme slavili svátek na Marii 12.9 ale letos už budeme slavit 2.listopadu na dušičky.
Tobíka máme, slavíme 12. září. Na dušičky slavit nebudeme, nepřijde mi to jako vhodná příležitost.
Tobiáška nemáme, ale na památku zesnulých my to taky nepřijde nejvhodnější… Zajímalo by mě, kdo zrovna tenhle den navrhl
. Dalo se to přeci přidat k nějakému jinému jménu, jako už v kalendáři jsou třeba Šarlota/Zoe nebo Štefan/Sára.
Ahoj,též máme syna Tobiáška,a už od příštího roku je v kalendáři 2.11,a nevadí mi,že to je na svátek zesnulých,narodil se v květnu a má svátek půl roku po narození což je fajn
a letos jeho svátek samozřejmě řádně oslavíme
mě taky nevadí slavit svátek na dušičky a navíc to stejně bude v kalendáři.To je jako byste dali Evu která je na štědrý den a slavily to v létě.
Já bych chtěla taky Tobiáška.. Ted už jen přítele přemluvit
On chce po sobě Ladislava..
Ale už začíná byt tolerantní a ustupuje z Ládíka.. --
Tak my už máme taky Tobiáška
Manžel řikal,že na Marii bude mít menší svátek a na památky zesnulých ten větší…
..