Pohyby?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
840
19.9.13 11:48

Ahoj mamky, potřebuju trochu poradit od zkušenějších… jsem ted 22+2tt a nevím, co tam moje mimčo dole dělá. Tedy o co jde.. cítím takové „bublaní“ sem tam, ale je to pořád takové neurčité.. každý říká, že pohyby a „kopance“ poznám, ale já furt nevím. Řekla bych, že ve 23tt by už to měly být rozpoznatelné kopance ne??
Omlouvám se možná za blbou formulaci dotazu, ale začíná mě to trochu znérvozňovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
19.9.13 11:50
@Mamina A píše:
Ahoj mamky, potřebuju trochu poradit od zkušenějších… jsem ted 22+2tt a nevím, co tam moje mimčo dole dělá. Tedy o co jde.. cítím takové „bublaní“ sem tam, ale je to pořád takové neurčité.. každý říká, že pohyby a „kopance“ poznám, ale já furt nevím. Řekla bych, že ve 23tt by už to měly být rozpoznatelné kopance ne??
Omlouvám se možná za blbou formulaci dotazu, ale začíná mě to trochu znérvozňovat :nevim:

Ono to začne něčím takovým neurčitým a postupně se mění a nabírá na intenzitě. Ze začátku to je jako větry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.9.13 11:50

@Mamina Taky jsem je cítila až hodně pozdě. Měla jsem placentu vpředu, tak čutala do ní a nebylo to nikdy tolik cítit. Vlastně po celé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.9.13 11:51

@RencaVlkova no tak nějak mi to právě připadá, že spíš bublají střeva… myslela jsem, že se to stupnuje rychleji a ono furt nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
19.9.13 11:54

@Mamina A
myslim, ze v tvem tt je v pohode, ze citis jen ty neurcite. hodne zalezi, kde mas placentu, pokud je na predni stene, tak tlumi citlivost (pokud te dite kope nekam dovnitr, tak to necitis).
nejlip se vetsinou ditko projevi, kdyz si lehnes nazada a vetsinou navecer. takze si zkus tak lehnout k telce, natahni se, dej si neco sladkeho (to je probere ;) ) a sleduj se.
PS: je to prvni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
19.9.13 11:55

@Mamina A
Já jsem teď 27+2 a teprve minulý týden jsem začala cítit, jak se např. přesouvá hlavička zhora dolů nebo když třeba vystrčí patičku, tak to tak jemně „štouchne“, ale kopanec jako takový ještě určitě ne. Jak říkáš „bublání“, jakože se ti v bříšku vlní a cuká, to je na 23. týden myslím úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3801
19.9.13 11:55

@Mamina A ja jsem prvni simrani pocitila ve 21tt… intenzivneji to zacalo az kolem 25tt a od 26tt uz hodne…takze neboj ono se to bude stupnovat..jsem prvorodicka.tak u tech to trva trosku dyl…

Příspěvek upraven 19.09.13 v 11:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
840
19.9.13 11:56

@Ali-Ali jo jo první. dekuji vyzkouším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
19.9.13 12:43

@Mamina A ahoj, ja jsem ted 22tt a uz v 18tt jsem citila bublinky..postupem takove „zblunkani“ uvnitr briska a od 20tt kopance jak blazen! Uz pokopala i manzela :mrgreen: jsem prvorodicka, tak jsem sama prekvapena, jak brzo malickou citim :P asi bude fotbalistka.. Uvidis, ze to prijde a je to nadhera! :)

Příspěvek upraven 19.09.13 v 12:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
19.9.13 12:44

Netráp sa tým ja som v 23 +4 tt a malú cítim len tak slabučko. Občas trošku zakopká niekde dolu v podbrušku ale niesú to nejaké zápasy. V noci ma kopkanie neprebudí asi tiežspinká. Zo začiatku to bolo také šimrnie ako by ma zvnútra niečo jemne šteklilo. Teraz je to trošku silnejšie ťukanie, ale ono to bude určite intenzívnejšie neskôr. kašli na tabuľky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
19.9.13 12:47

Já jsem bublinky začala cítit, až na začátku 23 týdne. Teď pohyby cítím krásně, ale manžel třeba přes bříško ne… Ale já jsem silnější postavy…Jsem 33 týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
19.9.13 14:04
@Mamina A píše:
@RencaVlkova no tak nějak mi to právě připadá, že spíš bublají střeva… myslela jsem, že se to stupnuje rychleji a ono furt nic :(

Já jsem poprvé cítila pohyby v 19tt a pak asi tři týdny vůbec nic a pak teprve začalo jemné šťouchání a postupně to bylo cítit víc a víc, ale trvalo to fakt dlouho. Ono záleží i kde je placenta. Ale 23tt si myslím, že to odpovídá. Ty pořádné pecky jsou až ke konci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí