Od kdy Actimel?

10052
27.9.10 21:53

Od kdy Actimel?

Ahoj mamky, zajímá mě od kdy se může dávat actimel??

díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
27.9.10 21:55

Bych řekla, že stejně, jako se dá kravský mlíko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3870
27.9.10 22:07

Já ho malý dávala ochutnat tak v 7-8 měsících, moc jí chutnal, ikdyž kamarádka mi řekla, že by jí to nedávala. Ale ona dala tak jeden, dva loky, zbytek jsem dopila já a nechala jí tam pár kapek a chudák ta pak sála a ono nic. Vidiš, musim jí ho teď koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
27.9.10 22:25

no já udělám klárce už ten občas kaši z kravského mléka, nic jí potom není tak mě to tak napadlo, jestli by to baštila, ale počkám ještě na víc názorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.9.10 22:36

Mě ho sama doktorka doporučila ted, protože malý má problémy s kakáním… A jsou mu dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.9.10 22:54

Zuzko: me napadl spis nejaky zakysany vyrobek kefir apod to by mohla.Nekdo psal ze okolo toho roku ale nevim kde to bylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
27.9.10 23:23

Já Samče(13měs) teď dělám občas krupicovou kaši z obyč mlíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43039
28.9.10 06:39

no nevim, je to ruzne ochuceny, to by decka asi moc nemusela

aktimel je prej vysledek sazky, kterou uzavrel jeden manager mlekarny. A sice, ze se mu podari prodat litr syrovatky za stovku.
Kup probiotika v tabletach, budes mit tech breberek daleko vic a levneji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
28.9.10 07:03

Taky si myslím. Jednou jsem seděla v práci v jídelně s nutričníma sestrama a povídaly si o tom, jak byly někde na přednáškách a tak jim říkali, že Actimel je jen reklamní trhák, že v něm vůbec nic není (jak se říká víra tvá tě uzdravila) a měli to tam i nějak odborně podložený a že by za tohle rozhodně peníze neutrácely. Taky jsem pro ty probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
28.9.10 07:22
Pudloslava píše:
no nevim, je to ruzne ochuceny, to by decka asi moc nemuselaaktimel je prej vysledek sazky, kterou uzavrel jeden manager mlekarny. A sice, ze se mu podari prodat litr syrovatky za stovku.
Kup probiotika v tabletach, budes mit tech breberek daleko vic a levneji.

Vidím to stejně

• Citovat
  • Upravit
12154
28.9.10 09:14

Taky si myslím, že je to zbytečně přeslazený a dobře naředěný jogurt. Stejnou službu udělá třeba jogurt Dr. BIO z mlékárny Olma nebo Jesenické podmáslí z mlékárny Bruntál nebo acidofilní mléko ABT, které vyrábí Pragolaktos. Zbytečně bys vyhazovala akorát peníze. Reklamy ale občas umí dobře masírovat… :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
28.9.10 11:00

holky díky, proto se raději ptám, takže na něj házím bobek

radúno takže věechno to jsi psala, už klárka může bezproblémů baštit jo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
28.9.10 11:20

Jj. Klidně dej, koukám na metřík, že malá má 10 a půl měsíce. Jestli jí to bude šmakovat, tak jo. U nás tyhle kysané věci ale moc nešly. Holky tak akorát jogurty. Podmáslí a acodofilní mléka mi baští akorát ta starší a to jenom když má sakra chuť. Mladší si sem tam lízne, ale žádná sláva to není teda. Dávala jsem jako jogurty - cca od 8. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí