Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím všechny maminy!
Chci se jen podělit o dojmy a zjistit, jestli na tom není někdo podobně.
Mám 5 měs. chlapečka a není nikomu z nás podobný. Ani mě, ani manželovi, ani jeho rodině, ani mé rodině.
Hlodá ve mě malilinkatý červík, zda nám ho v porodnici nemohli vyměnit ![]()
Všechny děti mých kamarádu jsou bud po mámě nebo tátovi. U nás nic, každý kdo ho vidí jen prohodí, že na nikoho není podobný a marně hledá podobu s námi..
Je to celkem nepříjemné, ale co se dá dělat… Nemáte někdo podobný „problém“?
Stejně je můj a nikdy bych ho nedala ![]()
Jejku,malej byl chvilku podobnej manželovi,ale teď taky není podobnej nikomu
může se to projevit až po letech,5m je moc brzo ![]()
Hele, budeme Tvými nezávislými poradci, musíš sem dát fotku Tebe, manžela a synka a uvidíš, že podobu najdeme
)))
Kdyby ti ho vyměnili, podvědomě bys to podle mého názoru věděla. Viděla jsi ho přece hned jak se narodil…
No každopádně hoď fotky ![]()
jojo dej foto. Ještě je možnost, že ty nebo tvůj muž nejste děti svých otců:)
Tak naši kluci taky nejsou nikomu podobní,ale já vím u obou jistě,že jsou moji..pokaždé jsem byla na sálech uplně sama
Ale sobě si podobní jsou..ne teda uplně,ale jsou:-)
zuzouš píše:
jojo dej foto. Ještě je možnost, že ty nebo tvůj muž nejste děti svých otců:)
ajajaj, kdo ví, co zjistíte. tedy nechci strašit!
Ale já jsem třeba měla Marečka deen a půl na fotu kvli žloutence, pak jsem si pro něj šla, a stydím se, ale nepoznala jsem ho! smála jsem se na úplně jiné dítě a přitom mi ho sestřička podávala a koukala na mě jak na blázna! jenže všichni mimča spali a vypadali dost podobně ![]()
Ewule:
Všechno je možné. Já zas o dceři mluvila se sestrama na šestinedělku v mužském rodě, jak jsem doma už měla syna
. Bylo mi fat trapně:D.
Ewule:
To je dobrý…něco podobnýho se mi stalo u staršího..je mi trapně ještě teď,když na to vzpomenu
![]()
Ahoj,nase druha dcera neni opravdu podobna me ani manzelovi,ani dvou sourozencum,nikomu v rodine,je uplne jina
,je ji 9let.
Já zas nikdy nevidím podobu takovýhle mrňat s dospělýma, kde to lidi berou, že ten je podobnej na toho a ten na toho:-)
A člověk má za sebou takových nejrůznějších předků a ještě k tomu ze dvou stran, bůhví, z kterýho kolena co podědí.
Holky díky za zprávy! To je teda rychlovka ![]()
Foto manžela s malým zde..
Já právě rodila císařem,takže já nic nevím a manžel u zdlouhavého porodu nemohl být…:)
Mé děti teda ani já, ani můj muž nezapřeme. Podoba jasná. Teda kus má ze mně, kus z manžela. Jak kdyby nás rozřezali a pak zase z toho složili a okopírovali naše děti
Ale třeba můj brácha byl úplně jinej než já a nejmladší brácha. A na nikoho podobnej. Dneska všichni říkaj, celej děda. Nikoli podobou, ale povahou … Takže třeba časem zjistíte něco poodbnýho. že se jen geny trošku jinak zformulovaly. A jinak souhlasím, 5 měs. je ještě možná málo, aby se nějaké rysy víc profilovaly …