Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte někdo to malé autíčko které se jmenuje Smart? Myslím si na že na rozjezdy po autoškole to bohatě stačí a to že je malinký nevadí podle mě když člověk nemá ani děti a tak více místa nepotřebuje
Co myslíte vy? ![]()
@Anonymní píše:
Máte někdo to malé autíčko které se jmenuje Smart? Myslím si na že na rozjezdy po autoškole to bohatě stačí a to že je malinký nevadí podle mě když člověk nemá ani děti a tak více místa nepotřebujeCo myslíte vy?
Super na parkování ve městě. Ale jinak nic. Lze to snadno přehlédnout, nákup tam nedáš, nikoho nesvezes. Jsou i další malá auta a prakticnejsi ![]()
Muž ho má v práci, v létě u měl půjčený na měsíc na vození holky do školy a prý to bylo super auto do města. Pravda, že dozadu dáš tak batohy dva.
@Anonymní píše:
Máte někdo to malé autíčko které se jmenuje Smart? Myslím si na že na rozjezdy po autoškole to bohatě stačí a to že je malinký nevadí podle mě když člověk nemá ani děti a tak více místa nepotřebujeCo myslíte vy?
Jo, je to ideální auto na to, na co říkaš…
Ale nechtěj to auto vidět po bouračce při nízké rychlosti. Po té co jsem viděla jak dopadlo a to se dotyčný, rozjížděl a druhé auto, taktéž nejelo rychle… Bych do toho auta už nesedla a s dětmi už vůbec ne
@Anonymní píše:
Tomuhle neříkám auto a naopak, na rozježdění to vůbec není, protože v autoškole budeš mít pravděpodobně větší auto. S touhle parodií se nenaučíš vůbec nic
Mně to “auto” prijde úplně hrozny😂 do toho by mě nikdo nedostal😂
@Anonymní píše:
Hlavně to né
jediné že se nacpe všude dobré na rozvoz pizzy ![]()
Ale bezpečnost nikde kufr abys hledala a děti radši neměla.
Jezdit se stím nenaučíš a až v budoucnu sednes do normálně velkého auta tak zbouras půl města
a je nechutně drahý.
Kup nějakého levného Kombíka at se naučíš pořádně jezdit. Nejlépe tě vyškoli dodávka potom nemáš problém s odhadem ![]()
@JiříkMazlík
Kombík mi přijde jako zase druhý extrém. Na co, když předpokládám, že chce městské auto? Vždyť je tolik značek a nemusí to být zbytečně dlouhý.
Ale jinak s tou bezpečností a místem u Smarta souhlasím, je to blbost pořizovat.
Jezdila jsem s nim 5 let, byla jsem spokojena. Bazarovy, tehdy za 75tis, pro zacatecnika (co neumel po autoskole radit) super.
Pro 1 cloveka auto ideal. Auto.at, parkovani super, vsude me pustili s usmevem. Je to ale fakt auto jen do mesta. Na delsi cesty to neni, do snehu taky moc ne. Nakup jsem odvezla bez problemu, zas tak maly ten kufr neni. Neco vetsiho uz ale ne - obcas musel manzel domu pro oktavku a ja cekala s vetsi krabici u Baumaxu ![]()
Kamaradky z hospody jsem vezla po jedne - na etapy
.
Pred 15 lety se Smarta v servisu bali, ze s tim neumi. Nahradni dily pouze original Mercedes…
V tehotenstvi jsem presedlala do Suzuki Swift, prislo mi to velky jako korab
.
Na mem Smartu se rozjezdily jeste dalsi 2 zname - a pak presedlaly do Citigo a Fabie.
Jo a perlicka na zaver - pri VV me kolega vytvarkar pozadal, at vjedu na skolni hriste a Smarta malovaly deti pri vytvarce ![]()
@Paní.Norrisová tak záleží co má třeba partner prostě to chce aspoň jedno větší auto už kvůli budoucím věcem a kombík je u většiny aut takřka stejně dlouhý jako sedan a rozdíl pár cm délky nevadí naopak uvnitř místa habaděj víc než v nějakém SUV které jsou sice mega velké ale uvnitř nic moc ![]()
Ale fakt když začne z velkým autem nemusí se v budoucnu bát ![]()
Kdež to kdy po smartu sedne třeba do fabie tak jí sedře na prvním parkoviště ![]()
@JiříkMazlík píše:
Hlavně to néjediné že se nacpe všude dobré na rozvoz pizzy
Ale bezpečnost nikde kufr abys hledala a děti radši neměla.
Jezdit se stím nenaučíš a až v budoucnu sednes do normálně velkého auta tak zbouras půl městaa je nechutně drahý.
Kup nějakého levného Kombíka at se naučíš pořádně jezdit. Nejlépe tě vyškoli dodávka potom nemáš problém s odhadem
Přesně jak píšeš, naučí se, že se s tím všude vejde, pak sedne do auta a zboří půl ulice, protože nebude mít odhad, zaparkovat nebude umět. Já jsem taky za větší auta.
V čemkoliv menším než je combi, se necítím dobře.
@Kockazvysocan no v práci taky služební jednou Caddy maxi jindy velký crafter prostě sednes jedeš
No a pak autobus ale ten jen Po dvoře na ten nemám papíry ![]()
@JiříkMazlík
Tak zrovna ohledně aut mi mluvit nemusíš.
Momentálně nastává situace, kdy manžel bude muset dřív nebo později pořídit auto a nemá z čeho vybrat. ![]()
Každopádně jsou i prostornější auta než jen kombíky nebo SUV, ale bohužel jich není tolik. A to právě štve manžela.
@Paní.Norrisová no dneska je ten výběr slabší
sice plno blbosti a asistentů ale většinou víc k vzteku a kufr ti to nezvetsi ![]()
Rezerva v autě je za příplatek pokud se tam vůbec vejde
kvůli prkotine to spadne do nouze a musíš do servisu ![]()
Proto mi tohle nesmí do baráku. Já chci auto co je spolehlivé a neztratí za rok třetinu ceny. Auto mi má sloužit a né abych sloužil já jemu ![]()
@JiříkMazlík píše:
@Kockazvysocan no v práci taky služební jednou Caddy maxi jindy velký crafter prostě sednes jedešNo a pak autobus ale ten jen Po dvoře na ten nemám papíry
Jj, na bus taky nemám. Někdy bych chtěla řídit velkou motorku, ale to mám smůlu. Musím se smířit s tou svou