Malé bříško

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
3.8.11 11:06

Já zase měla obrovské břicho a poslouchala kecy o trojčatech, si nevybereš. :-P Buď v klidu, každý máme jiné dispozice, jinak uložené orgány v břišní dutině, tvar dělohy … atd., atd. Je to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.8.11 13:03
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
3.8.11 13:05
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.8.11 17:06

já měla taky hodně malý bříško…

na fotce jsem asi tak na začátku osmého měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.8.11 17:35

Ahoj,já měla malé břísko u obou tehu.U druhého jsem měla dokonce v těhu průkazce napsáno,že jsem prostorná.Ale vím jak je to nepříjemny když ti každej říka"kde máš břicho".Já už pak na to byla i háklivá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
16.8.11 12:54

Chápu, když je holka „silnější“ - u ní se to jaksi ztratí, ale hubená holka, to je pak záhada :mrgreen: .
Mně spíš vadilo, že i v sedmým a osmým měsíci nikdo nic nepoznal ani v tramvaji nebo metru a prostě mě nepouštěli sednout. Já se na bříško strašně těšila a chtěla se jím chlubit a namísto toho mi známí říkali, že jsem se asi jen trochu víc „nažrala“. :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
16.8.11 12:57

Na mě to nebylo poznat ani když jsem šla rodit a to jsem 11dní opřenášela. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
45
16.8.11 21:25

To je sranda, jsem ráda, že nejsem sama. Jsem v 35tt a spousta lidí mi ani nevěří, že jsem těhotná, když si vezmu volnější tričko, nebo si sednu nejde téměř nic poznat. Je pravda, že jsem „mohutnější“ postavy a nabrala jsem zatím 7kg. Na jednu stranu jsem ráda, že nejsem jak vorvaň, ale na druhou stranu taky mám malého červíka co hlodá, jestli je všechno ok. Poslední ultrazvuk mi dělala moje gyndařka v 28+4tt a to měl malej 1150g, pak jsem šla na kontrolu až v 33+4 (protože nemám žádné potíže) a to mi UTZ nedělala, že další mi udělají až v porodnici když mě tam předá někdy v 37tt :roll: . Tak jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
17.8.11 07:53

Já jsem ve 30tt a bříško taky tolik nemám:) A přitom mi včera doktor řekl, že hrozí, že by malej mohl mít větší váhu, odhadem 3600g a víc.. :/ tak to na váhu miminka určitě vliv nemá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.8.11 09:52

Ahojda já jsem taky ve 36.týdnu a malinké bříško mám též :-) a když mě lidi zastavují na ulici kdy už se nám robátko narodí a já odpovím že za necelý měsíc nikdo mi to nevěří,vůbec si z toho nic nedělejte.opravdu je pravda že každý člověk je úplně jiný :-) mám plno kamarádek co mají stejný termín jako já a až mě zaráží jaký májí obrovský bříška,ale jsem ráda za to malinký,protože mi příjde že jsem více pohyblivější než ostastní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.8.11 08:54

No tam jde právě o to kolik místa má mimčo uvnitř.Já ho měla taky malé a dcera vážila 3180a měla 48cm.Opravdu na velikosti bříška nezáleží,hlavně že jsou zdravé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
28.8.11 09:01

No je to sranda, já zase ve 2 měsíci vypadala jak u prvního v 5,každej na mě s hrůzou hleděl,jako jestli za chvíli rodím,jak budu vypadat na konci, no docela mi to pak lezlo na nervy.Ale pokud ti Mudr nic neřekl,tak buď v klidu,mimču to stačí,a ty se líp pohybuješ.Ber to z lepší stránky,aspoň nebudeš pak tak muset dřít,abys byla zpět ve formě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
28.8.11 11:50

Ahojky.
Já jsem na začátku 35tt a mám také malé bříško. Nahoře mám 4kg. Měla jsem taky strach jestli se něco neděje, ale když mi v 32tt na Uzv řekli, že mimčo má přes 40cm a váží cca 1660gramů a je v pořádku tak už se s tím netrápím a vlastně jsem za to i ráda. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikola.Radímek
3.8.12 21:23

Jééé, noo já jsem ve 31 tt malej kope za dva:-) a mám uplně stejný bříško:-)..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky