Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminky, těhotné, netěhotné. Které už to máte letos za sebou i vy které Vás to ještě čeká, jak jste na tom s přípravama? Maminky co už máte doma prcky, jak Vám rostou miminka?
![]()
ahojky tak já mám prcka narozeného v březnu
včera mu bylo 5 měsíců. Je to můj šikulínek, akorát bojujeme se spinkáním
stále se mi v noci 4× - 5× budí ![]()
ahoj
no a ja ode dneska zacinam plašit - maluji si ruzne hruzy a vzpominam co vsechno jsem nestihla pred miminkem a co vsechno bych mela a nestihnu pred porodem…
Pájinka25 píše:
ahojky tak já mám prcka narozeného v březnuvčera mu bylo 5 měsíců. Je to můj šikulínek, akorát bojujeme se spinkáním
stále se mi v noci 4× - 5× budí
Krásný bobeček, to nevadí, to spaní se časem upraví ![]()
IvkaH píše:Pájinka25 píše:Krásný bobeček, to nevadí, to spaní se časem upraví
ahojky tak já mám prcka narozeného v březnuvčera mu bylo 5 měsíců. Je to můj šikulínek, akorát bojujeme se spinkáním
stále se mi v noci 4× - 5× budí
no to doufám, už jsem docela vyšťavená, ale na druhou stranu jsem na to už i celkem zvyklá…holt se to musí překlenout no
když on je to takovej záivisláček ![]()
Ahoj. Tak já mám termín 19.8. a doma už je všechno připravený takže už jen čekáme jestli to nepříjde dřív. Už se nemůžu dočkat až bude prcek s námi doma ![]()
No my už máme taky týden vše připravené nachystané, jen mi chybí ty věci do porodnice pro mě, ale to je maličkost. Už by mohlo být půl září a malá venku.
Habinka jéé ty už máš jen kousíček, v podstatě už můžeš rodit kdykoliv, ani neví jak závidím
![]()
IvkaH píše:
AniNevim kdy máš termín? My až 24.9.
27.8., 29.8, 1.9., 3.9. Posledni je dle MS, zbytek - z ruznych UZV.
kozisek píše:
AniNevim máš super podpis![]()
![]()
![]()
se omlouvám za odbočení a vstup
To nevadí
, my tě vyhazovat nechceme a ani nebudeme ![]()
IvkaH píše:
AniNevim kdy máš termín? My až 24.9.
To je moc hezký termín, to máme se ségrou narozeniny.. ![]()
Já mám 31.8. a zatím to nijak nehrotím, tašku do porodky ještě nemám sbalenou, ale už věci postupně shromažďuju, abych nebyla zaskočená.. ![]()
Já myslím, že do 24.9 nevydržím, že se rozsypu dřív. První dcera je 9.10.2008 a druhá by mohla být 10.9. to by se mi líbilo, aj jí to říkáme, ovšem jestli si to nějak vezme k srdci to se uvidí ![]()
Ahoj holky, já čekám svoje první miminko na 16.11. tak doufám, že porod a vše okolo proběhne hladce… Mám dotaz - cvičíte doma? Já od 4.měsíce cvičím podle dvd a řeším do kdy bych asi měla cvičit. Na dvd se říká, že můžu cvičit i v pokročilejším stádiu těhotenství, ale nevím nevím ![]()
Každý den od ledna běhám na eliptikalu (no spíš na tom chodím, jak kdyby do schodů), ze začátku hodinu, pak půl hodiny a teď už jen 20 min. na udržení, zatím jsem přibrala jen 7kg a stále dopnu rifle co o Vánocích a ještě i na balónu se dobře hupsá. Jinak nic jiného a pořád se něčím cpu, furt mám na něco chuť
ale nedá se to k tomu patří ![]()