Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem v 16tt a posledni 3 dny se mi stava jak stoupnu,ze mam hrozny tlak v podbrisku az do zad trva to jen chvili jak si zase sednu nebo lehnu,tak to prejde. Nevite cim to muze byt je to normalni nebo mam mit strach o mimi na kontrolu jdu az ve ctvrtek. Dekuji za odpovedi
ahoj myslim, ze urcite tlaky pichani v podbrisku ma na svedomi roztahujici se deloha…me obcas taky picha v podbrisku nebo citim tlak a vzdy to hned prejde…takze pokud to nejsou nejake velike bolesti pockala bych do ctvrtka, doktorovi to urcite rekni treba ti napise magnesium ja ho mam a je to po nem lepsi…
Jeste jsem chtela dodat,ze pri ty bolesti-tlaku,ze se nemuzu ani narovnat. prosim nevite cim to muze byt.
Mě se stalo, že jsem se lekla a pak jsem měla tlak v podbřišku
. Snad to leknutí nevadilo… máte někdo s tím zkušenosti s lekáníM??? protoe já co jsem těhu, tak se lekám docela často
. Jsem v 17tt.
Ahoj, prosim potrebuji uklidnit, jsem v 16tt a od rana mam takovej divnej pocit v podbrisku, neboli to, jen to spis tlaci nebo nevim jak to popsat. je to normalni? O jedno mimi jsem loni prisla a tak jsem trochu psycho.
Nemyslis tvrdnuti?
zkus si vzit magnezko..bud v klidu a uvidis, to snad prejde
@offi píše:
Ahoj, prosim potrebuji uklidnit, jsem v 16tt a od rana mam takovej divnej pocit v podbrisku, neboli to, jen to spis tlaci nebo nevim jak to popsat. je to normalni? O jedno mimi jsem loni prisla a tak jsem trochu psycho.
pokud máš strach, zajeď k dr. Jinak tvrdnutí? Já to popisovala teď holkám asi jako pocit, že Ti někdo položí dlaň na břicho a silně tlačí. Zachvílu odezní - tak to vnímám já
mi dr nasadil 3×denně 2 tablety magnezia lactici /ale i klidový režim z důvodu krvácení/, takže můžeš zkusit to magnézko.
nečekej účinek hned.
Ja nemam moc bricho, ale kdyz si lehnu udela se mi takova boula a ta je tvrdsi nez bricho okolo ni, ale prave, ze jsem koukala na diskuse jak poznam tvrdnuti bricha a myslim, ze konkretne ty jsi tam psala, ze to je hodne poznat a citit, ale tohle vubec neboli. nevim jak to popsat, asi jako by me nekdo lehce tlacil pesti zevnitr bricha.
Me to vcera slo az do krize..plus podbrisek. ale vzdycky to prejde,
Kazdopadne v 16 tt, bych to probrala s lekarem
@martina.se v pondeli jedu do gennetu, tak se tam zeptam, ted bych musela jedine na pohotovost.
@Gabrielaaa to pochybuji, hovnous i prd poznam a ani s jednim nemam problem.
Myslim ze to ale nebude nuc vazneho. Pokud to vylozene neboli. Obcas mivam taky ruzny tlaky i pichani al uz jsem tehotna byla tak uz to neresim. e @offi
No prave to ti rekne lelar. Todle strileni diagnoz od boku nerada. Kdyby ti bylo nejak hur, tak prosimte urclte vyraz, zatim bych vydrzela do toho pondelka
Me se stalo, tak mesic zpet, hrozny bolesti a tuhnuti v podbrisku, volala jsem v noci sanitu, zabraly mi algifen v infuzy. A diagnoza byla, skripli nerv
Ale kdyz me to chyta vim od ceho to je
a hold si vemu leky na bolest, jinak by me v zivote nenapadlo ze to je od zad..doma me strasiĺy ledvinňvou kolikou
a i v sanite ze pry to budou kameny, takze na diagnozu si pockej udr. a ne tady ![]()