Tlak v podbřišku - 16tt

131
2.8.11 14:37

tlak v podbrisku

Ahoj jsem v 16tt a posledni 3 dny se mi stava jak stoupnu,ze mam hrozny tlak v podbrisku az do zad trva to jen chvili jak si zase sednu nebo lehnu,tak to prejde. Nevite cim to muze byt je to normalni nebo mam mit strach o mimi na kontrolu jdu az ve ctvrtek. Dekuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lucie46
2.8.11 17:20

ahoj myslim, ze urcite tlaky pichani v podbrisku ma na svedomi roztahujici se deloha…me obcas taky picha v podbrisku nebo citim tlak a vzdy to hned prejde…takze pokud to nejsou nejake velike bolesti pockala bych do ctvrtka, doktorovi to urcite rekni treba ti napise magnesium ja ho mam a je to po nem lepsi…

• Citovat
  • Upravit
131
2.8.11 17:20

Jeste jsem chtela dodat,ze pri ty bolesti-tlaku,ze se nemuzu ani narovnat. prosim nevite cim to muze byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.11 13:45

Mě se stalo, že jsem se lekla a pak jsem měla tlak v podbřišku :-(. Snad to leknutí nevadilo… máte někdo s tím zkušenosti s lekáníM??? protoe já co jsem těhu, tak se lekám docela často :-(. Jsem v 17tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 12:44

Ahoj, prosim potrebuji uklidnit, jsem v 16tt a od rana mam takovej divnej pocit v podbrisku, neboli to, jen to spis tlaci nebo nevim jak to popsat. je to normalni? O jedno mimi jsem loni prisla a tak jsem trochu psycho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 12:52

Nemyslis tvrdnuti? :think: zkus si vzit magnezko..bud v klidu a uvidis, to snad prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.14 12:58
@offi píše:
Ahoj, prosim potrebuji uklidnit, jsem v 16tt a od rana mam takovej divnej pocit v podbrisku, neboli to, jen to spis tlaci nebo nevim jak to popsat. je to normalni? O jedno mimi jsem loni prisla a tak jsem trochu psycho.

pokud máš strach, zajeď k dr. Jinak tvrdnutí? Já to popisovala teď holkám asi jako pocit, že Ti někdo položí dlaň na břicho a silně tlačí. Zachvílu odezní - tak to vnímám já :think: mi dr nasadil 3×denně 2 tablety magnezia lactici /ale i klidový režim z důvodu krvácení/, takže můžeš zkusit to magnézko. ;) nečekej účinek hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 12:58

Ja nemam moc bricho, ale kdyz si lehnu udela se mi takova boula a ta je tvrdsi nez bricho okolo ni, ale prave, ze jsem koukala na diskuse jak poznam tvrdnuti bricha a myslim, ze konkretne ty jsi tam psala, ze to je hodne poznat a citit, ale tohle vubec neboli. nevim jak to popsat, asi jako by me nekdo lehce tlacil pesti zevnitr bricha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.14 13:07

@offi já to cítím jako velký tlak, někdy to fakt i bolí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 13:14

Me to vcera slo az do krize..plus podbrisek. ale vzdycky to prejde, :think: Kazdopadne v 16 tt, bych to probrala s lekarem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 13:17

@martina.se v pondeli jedu do gennetu, tak se tam zeptam, ted bych musela jedine na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.3.14 15:57

To budou streva. Nejskej prd nebo hovnous..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
15.3.14 16:03

@Gabrielaaa to pochybuji, hovnous i prd poznam a ani s jednim nemam problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
15.3.14 16:10

Myslim ze to ale nebude nuc vazneho. Pokud to vylozene neboli. Obcas mivam taky ruzny tlaky i pichani al uz jsem tehotna byla tak uz to neresim. e @offi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
15.3.14 16:13

No prave to ti rekne lelar. Todle strileni diagnoz od boku nerada. Kdyby ti bylo nejak hur, tak prosimte urclte vyraz, zatim bych vydrzela do toho pondelka ;) Me se stalo, tak mesic zpet, hrozny bolesti a tuhnuti v podbrisku, volala jsem v noci sanitu, zabraly mi algifen v infuzy. A diagnoza byla, skripli nerv :lol: Ale kdyz me to chyta vim od ceho to je :) a hold si vemu leky na bolest, jinak by me v zivote nenapadlo ze to je od zad..doma me strasiĺy ledvinňvou kolikou :mrgreen: a i v sanite ze pry to budou kameny, takze na diagnozu si pockej udr. a ne tady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí