Těhotenství a porod - miminka 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
2.8.11 19:19
IvkaH píše:
Každý den od ledna běhám na eliptikalu (no spíš na tom chodím, jak kdyby do schodů), ze začátku hodinu, pak půl hodiny a teď už jen 20 min. na udržení, zatím jsem přibrala jen 7kg a stále dopnu rifle co o Vánocích a ještě i na balónu se dobře hupsá. Jinak nic jiného a pořád se něčím cpu, furt mám na něco chuť :oops: ale nedá se to k tomu patří :roll:

Jééé 7kg! To já mám tak 5-7kg podle toho, jak se ten den najím, ale doufám, že víc než 10kg to nebude! Já jsem na tu váhu hooodně opatrná totiž :-) Ale taky se neudržím, dřív chutě na ostrý jídla, teďka samý sladkůstky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.8.11 19:28

už tu stejná diskuze je https://www.emimino.cz/…nkovani/190/ :kytka:

Ale nějak upadla v zapomnění koukám :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.11 19:35
nexxita píše:
IvkaH píše:
Každý den od ledna běhám na eliptikalu (no spíš na tom chodím, jak kdyby do schodů), ze začátku hodinu, pak půl hodiny a teď už jen 20 min. na udržení, zatím jsem přibrala jen 7kg a stále dopnu rifle co o Vánocích a ještě i na balónu se dobře hupsá. Jinak nic jiného a pořád se něčím cpu, furt mám na něco chuť :oops: ale nedá se to k tomu patří :roll:
Jééé 7kg! To já mám tak 5-7kg podle toho, jak se ten den najím, ale doufám, že víc než 10kg to nebude! Já jsem na tu váhu hooodně opatrná totiž :-) Ale taky se neudržím, dřív chutě na ostrý jídla, teďka samý sladkůstky…

To já měle toďka dvakrát po sobě na večeři sladké, kynuté knedlíky s mákem :oops: :oops: to mi teď chutná nejvíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6096
2.8.11 19:38

Já jsem taky zatím přibrala 7 kg a necvičím, na to jsem moc líná.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
2.8.11 19:44
Lenczii píše:
Já jsem taky zatím přibrala 7 kg a necvičím, na to jsem moc líná.. :lol:

Já cvičím, protože mě je pak líp. Mám pořád křeče v břiše, zácpa, nadýmání takový ty těhotenský problémy… A taky se říká, že když cvičíš, je lepší porod. Chtěla jsem chodit na předporodní kurz, ale bohužel to vedla děsně protivná babizna a žádná jiná u nás v okolí není. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.11 19:47
Lenczii píše:

no já poprvé necvičila a přibrala jsem taky 22kg a to teď jím o hodně víc, mám pocit, že čím víc že.. tím míň přibírám 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.11 19:48
nexxita píše:
Lenczii píše:
Já cvičím, protože mě je pak líp. Mám pořád křeče v břiše, zácpa, nadýmání takový ty těhotenský problémy… A taky se říká, že když cvičíš, je lepší porod. Chtěla jsem chodit na předporodní kurz, ale bohužel to vedla děsně protivná babizna a žádná jiná u nás v okolí není. :-(

Na křeče si kup v lékárně magnezium, je volně dostupné nemusíš mít předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.8.11 19:51

Tak my už máme taky letos odrozeno. :-D Maloš se nám narodil v červnu, příští týden mu budou dva měsíce a roste nám jako z vody. Už má 6kg, takže maminka je jak nějaká loutka, má totálně vytahané a bolavé ruce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
2.8.11 21:06

Ahojky, já už mám taky porod za sebou a doma dubňátko. Připravený jsem to měla tak napůl - malej se rozhodl přijít na svět o 6 týdnů dřív a nabrala jsem kráááásných 18 kg 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.11 21:13
Laknelka píše:
Ahojky, já už mám taky porod za sebou a doma dubňátko. Připravený jsem to měla tak napůl - malej se rozhodl přijít na svět o 6 týdnů dřív a nabrala jsem kráááásných 18 kg 8-o

Joj o 6 týdnů dřív a vše bylo v pořádku? Maličký byl nějaký nedočkavý :palec: :-D hlavně, že je vše v pořádku. Kolikátého je, já jsem 26.4. narodila jsem se v den kdy bouchl Černobyl :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
2.8.11 21:25
IvkaH píše:
Laknelka píše:
Ahojky, já už mám taky porod za sebou a doma dubňátko. Připravený jsem to měla tak napůl - malej se rozhodl přijít na svět o 6 týdnů dřív a nabrala jsem kráááásných 18 kg 8-o
Joj o 6 týdnů dřív a vše bylo v pořádku? Maličký byl nějaký nedočkavý :palec: :-D hlavně, že je vše v pořádku. Kolikátého je, já jsem 26.4. narodila jsem se v den kdy bouchl Černobyl :roll:

Romík je 17. Byl týden na JIP v inkubátoru a pak ještě týden na neonatologii, tam už jsem byla s ním. Šli jsme domů a vážil 2400 g :wink: . Narodil se už celkem velkej 2320 a dýchal sám. Musíme cvičit, ale jinak je v pořádku, má už 6kg :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.11 21:27
Laknelka píše:
IvkaH píše:
Laknelka píše:
Joj o 6 týdnů dřív a vše bylo v pořádku? Maličký byl nějaký nedočkavý :palec: :-D hlavně, že je vše v pořádku. Kolikátého je, já jsem 26.4. narodila jsem se v den kdy bouchl Černobyl :roll:
Romík je 17. Byl týden na JIP v inkubátoru a pak ještě týden na neonatologii, tam už jsem byla s ním. Šli jsme domů a vážil 2400 g :wink: . Narodil se už celkem velkej 2320 a dýchal sám. Musíme cvičit, ale jinak je v pořádku, má už 6kg :-)

A jak musíte cvičit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
2.8.11 21:32
IvkaH píše:
Laknelka píše:
IvkaH píše:
Laknelka píše:
Romík je 17. Byl týden na JIP v inkubátoru a pak ještě týden na neonatologii, tam už jsem byla s ním. Šli jsme domů a vážil 2400 g :wink: . Narodil se už celkem velkej 2320 a dýchal sám. Musíme cvičit, ale jinak je v pořádku, má už 6kg :-)
A jak musíte cvičit?

Cvičíme Vojtovu metodu aby se srovnal, prohýbal se do luku a měl hlavičku jen na jednu stranu, ale už se to hooodně zlepšilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
2.8.11 21:37
Laknelka píše:
IvkaH píše:
Laknelka píše:
IvkaH píše:
Laknelka píše:
A jak musíte cvičit?
Cvičíme Vojtovu metodu aby se srovnal, prohýbal se do luku a měl hlavičku jen na jednu stranu, ale už se to hooodně zlepšilo

Aha a to musí cvičit každé nedonošené miminko nebo jen některé, když je potřeba? Já s malou cvičívala sama dobrovolně na baloně jsem ji různě koulela, viděla jsem to kdysi na ČT1 v sama doma to tam ukazovala nějaká dětská doktorka, ráda to sleduju, protože tam mají dobré rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6290
2.8.11 21:43

Ivko taky někdy koukám, jsou tam zajímavý věci i o manipulaci s mimčama. Myslím, že nedonošenátka všechny necvičí, taky záleží jak brzy se narodí, ale hodně jich cvičit musí. Ty máš termín kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí