Malé bříško

5
3.8.11 08:19

malé bříško

ahoj maminy, jsem ve 36 tt.všichni mi říkají že mám hrozně malé bříško a já už z toho začínam bejt docela na nervy, protože to pozoruju taky, a tak jsem se chtěla poradit s váma maminy jak jste na tom byly vy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Boo
264
3.8.11 08:23

mě přezdívali „willy“ :mrgreen: ale pokud je mimčo ok, tak bych nenervovala, někdo prostě velký bříško nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
3.8.11 08:25

Když jsem čekala Kristinku, měsíc před porodem můj spolužák nepoznal, že jsem těhotná a to jsem štíhlé postavy. Třeba je tvoje miminko taky malinké jako byla moje Kristinka. Buď v klidu :hug:

• Citovat
  • Upravit
5
3.8.11 08:25

jo na uzv bylo vždy vše ok.no asi si stim zbytečně lámu hlavu 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
softvelvet
3.8.11 08:26

Já bych to neřešila, pač každý má bříško jiný. Mně třeba narostlo bříško už první měsíc (aspoň to tak vypadalo) a teď mám břicho, jak kdybych měla už rodit (a to mám 2 měsíce do porodu). Takže no stress!!

• Citovat
  • Upravit
36544
3.8.11 08:32

někdo má takové dispozice, ale není to nic, čím by ses měla nervovat… buď v klidu, hlavně že mimčo je zdravé ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.8.11 08:34

jo to je hlavní že málá je zdravá. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
3.8.11 08:39

Nic si z toho nedělej, já měla pupek, že někteří si mysleli, že už musím rodit (7.měsíc) a teď ho mám zase najednou malinký…jako v 6. měsíci…hlavně jestli je mimi ok. A buď ráda, lepší tahat menší než větší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
3.8.11 08:57

Já jsem měla pidi bříško i když jsem šla rodit. V porodnici nechtěli věřit, že ještě přenášim. :lol: A malej měl 3170g a byl v pořádku. :palec: Po porodu na mě čuměli lidi jak na blázna, protože půlka z nich neměla nejmenší tušení, že jsem těhotná. :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30315
3.8.11 09:05

Na kamarádce taky při prvním těhu nebylo nic vidět. Jakmile si vzala volnější tričko schovala úplně všechno a malá se narodila normálně velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
3.8.11 09:11

Tak já na tom byla úplně stejně. V devátým měsíci jsem vypadala pomalu jako jiný holky ve čtvrtým. Když jsem si vzala něco volnýho, ani by to skoro nikdo nepoznal. A to jsem vyšší a štíhlá. Kubík měl nakonec jen 2560g. Ale prý to s váhou miminka moc nesouvisí. Prostě někdo má miminko víc ven a někdo dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
3.8.11 09:51

Když jsem nastupovala do porodnice (v termínu), tak se mě ptali co tam chci :lol: a pak se mě ptala sestřička o kolik dřív jdu rodit.
Jde i o to, jak máš širokou a hlubokou pánev. Malá sice byla králíček, ale zase mám „dobrou“ pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.8.11 10:12

Ahojky, já měla taky malé bříško- v nemocnici mi pořád říkali, že maminku s tak malým bříškem dlouho neviděli, přibrala jsem jen 7 kilo, ale kdyby se dcera narodila v termínu a ne v 33.týdnu, určitě bych přibrala mnohem více. I přesto je dcera úplně zdravá, čilá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.8.11 10:40

taky mě s tím každý otravoval a já se cítila divně a pak jsem začala mít strach, aby třeba mimčo nebylo nějaké malé nebo jsem neměla málo plodový vody… ještě v den porodu mě tipovali na sedmej měsíc! No a kluk měl tři a půl kila a všechno bylo v pořádku! :-D
mám široký boky a tak si to odůvodňuju tím, že tam měl dost prostoru, takže neměl potřebu se moc vytlačovat ven :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.8.11 10:41

a pokud u doktorů je všechno v pořádku, tak bych se nenervovala… se mi to říká, když už pupek nemám, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí