Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všichni,
v lednu se chystáme i s dětmi (1,5roku a 3,5roku) na Maledivy. Prosím všechny kdo jste tam byli jaké tam touto dobou bude počasí. Píší, že by tam měli být minimální srážky a teploty vzduchu i vody přes 30stupňů.
Poletíme z Německa snad bez přestupu a budeme mít all inklusiv.
Doufám že to bude všechno v poho. Všichni píší, že je to ráj:-)
Děkuji
Hanka
Ahoj
my jsme tam byli na svatební cestě..letěli jsme taky s německou cestovkou akorát 1.června
vše v pohodě, akorát upřímě s takle malýma dětma si to neumim představit
Je tam strašný vlhko a dusno, samotným nám dělalo problémy si na to zvyknout, je tam strašně teplý vzduch na dýchání, jakoby na tebe někdo foukal horkým fénem.
Jinak všechno super, ale při seberychlejšim pohybu jsme byli okamžitě propocený na kost
proto si myslím, že to pro děti nebude nic příjemného.
Pro dospělí nádhera nad nádhery! ![]()
My tam právě taky letíme na svatební cestu. Svatbu budeme mít malinkou ale svatební cestu si chceme užít celá rodina. Já doufám, že to bude v poho. Kluci jsou hrozný kachny, tak stejně počítám, že budou pořád ve vodě. Ten starší už letos v létě s tátou šnorchloval:-)
Mám všechno vyčtené, od cestovek atd… chtěla jsem ale hlavně vědět kdo tam byl jak to tam opravdu je:-)…
Ahoj byli jsme v lednu a jednou v cervnu, leden super! dest vubec, prijemne teplo zadne dusna atd..pro deti uplna pohoda! cerven uz docela risk ,nam sice neprselo ale je moc vedro,dusno.Ale taky skvely,akorat s detickama lepsi ten leden, je to proste raj na zemi
leteli jsme z Londyna, a pak na ten ostruvek malym letadylkem, to jsem se trosku bala
na nejake ostrovy se ale muze lodi, cestovka by vam mela rict. uzijte si to!!
Frantiska1 píše:
Ahoj byli jsme v lednu a jednou v cervnu, leden super! dest vubec, prijemne teplo zadne dusna atd..pro deti uplna pohoda! cerven uz docela risk ,nam sice neprselo ale je moc vedro,dusno.Ale taky skvely,akorat s detickama lepsi ten leden, je to proste raj na zemileteli jsme z Londyna, a pak na ten ostruvek malym letadylkem, to jsem se trosku bala
na nejake ostrovy se ale muze lodi, cestovka by vam mela rict. uzijte si to!!
Super!!!! Děkuji moc!!!! My poletíme určitě v lednu, maximálně v únoru. Strašně se těším. Bojím se jen té cesty. 12hodin bude dlouhých ale snad to zvládneme. Tomu staršímu vezmeme pc s pohádkama a s tím malým budeme holt ťapat po letadle.
Dobrý den,
našla jsem zde Váš dotaz ohledně Malediv. Touto dobou jste už dávno zpátky a já bych se chtěla zeptat, který ostrov jste s dětmi navštívili. Letíme tam v září, naší malé bude tou dobou rok (zkušenosti s cestováním máme, ale nevím, který ostrov na Maledivách vybrat pro dítě, největší favorit je Bandos, ale nechám si poradit, velice děkuji za odpověd.
zuzana
Zuzko my to nakonec vzdali, odradila nás ta dlouhá cesta. Poletíme možná za 2roky až budou starší.
Jinak zítra odlítáme na 2týdny do Egypta tak snad kluci 5hodin v letadle zvládnou.
Určitě napiš kam letíte a jak jste se měli.
Děkuji
Hanka