Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
potřebovala bych poradit jak vyřešit přenosné dvd do auta pro dvě děti. Chystáme se do Itálie, starší má dva a půl tak jsem myslela že koupíme prostě jedno dvd pro něho. malá bude mít 8m. v autě vůbec nevydrží a ted náhodou chvilku doma zahlédla teletubies a dvacet minut seděla nehnutě. Když koupím to s dvěma obrazovkami tak se musí koukat na stejný program?Nebo je lepší koupit dva levnější každému zvlášt?nevím zda malý bude mi koukat na teletubies.
Ahojky,
DVD bývá jedna obrazovka s přehravačem a druhá bez. Jsou vzájemně propojené. Tedy pokud koupíš pro dva, dívají se na společně na jeden film.
Takže řešením je buď 2 DVD, nebo učit děti toleranci ( jednou film pro mimi, podruhé pro chlapečka):-)
já ty přenosné dvd nechápu, vidím to všude a je to tak malé, že si dítě musí zaručeně kazit oči!
já to ještě neviděla, dneska plánuju jít do obchodu se koukat
Ja bych to vyresila teda jednim dvd,a jednim notasem,za predpokladu,ze ho teda mate,myslim ze mala je jeste moc malinka na to aby koukala na pohadky,ona ti to stejne vic jak pet minut nevydrzi ,takze nejlepe se na cestu obrnit velkou trpelivosti,a nebo zustt doma ![]()
Nasim trojkam jsme do auta ( mame teda 7-mistne) kupovala jeden DVD prehravac, ktery mame umisteny mezi sedadlem ridice a sedadlem spolujezdce… Deti se nehadaji a jsou v pohode, pokud ale chces dve,a poustet kazdemu neco jineho, tak kup radsi dve dvd a nejlepe s tim, ze budou jak na dvd, tak i na kartu a nebo flash disk, vejde se ti tam toho totiz vic
, jen teda nevim, jak to budes delat, kdyz mate v aute jedno zapalovani, protoze vetsinou pri plnem vytizeni ten dvd vydrzi cca 2 a pul hodky a pak se to dava adapterem do zapalovace, pak me jedine napada si koupit rozdvojku do zapalovace http://www.zbozi.cz/items-products?…, aby jste si ty dvd na cestu uz mohli rovnou dat do zapalovace a nemuseli zastavovat, ze to uz nejde ![]()
jinak nase holky v 8 m sledovaly pohadky v pohode, tim myslim kreslene:-)