Fusak místo podložky do kočárku?

674
15.8.11 12:51

fusak místo podložky do kočárku?

Ahoj holky, mám prosbu..
Mám měsíční miminko a kočárek Apollon Alux od Patronu. Když dávám malou do kočárku, mám jí bez fusaku. Ale kamarádky mě teď upozornily, že tam ten fusak, respektive vložnou tašku musím mít celou kvůli rovným zádům. Vůbec mě to nenapadlo, protože ten kočárek jde dát do rovné polohy a řekla bych, že je již zpevněn.
Mám přesto vozit i tašku nebo stačí vyndat tu tvrdou podložku a dát jí do kočárku pod malou? Děkuji za radu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
PetkaK
15.8.11 13:04

Mám od Patrona jiný kočárek (fenix F4R) taky je to sporťák s vložnou taškou, a tu tašku bych tam teda dávala, sice jde ten sporťák až do rovného lehu, ale ta taška má ty záda pevnější, nepřekáží jí tam ty pásy ze sporťáku.

Vozila jsem malou v té tašce až do 7m - v zimě jsem do té tašky dala ještě fusak, zapnula tašku a dala do kočárku.

• Citovat
  • Upravit
16291
15.8.11 13:06

Vladenko, já bych řekla, že ta taška tam je spíš kvůli přenášení, než kvůli zádům. Máme doma tu starší verzi Apollona, a jiný význam, než zmenšení prostoru na mimi a jeho přenositelnost to nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.8.11 13:06

tAK JÁ mám ten samý kočár co ty, a tašku jsme dávala, normálně s tou podložkou…Dítě s emi narodilo vloni v srpnu…Ta taška je ideální, nevytahuj tu podložku

• Citovat
  • Upravit
byron
15.8.11 13:08

Tak ted jsme to pochopila :mrgreen: , no, já jsem tu tašku ocenila, protože když jsme šli někam na návštěvu nebo k dr, mohla jsme malou bezpečně přenést, takže jsme tašku používala…A připadal mi tam tak jako víc v bezpečí

• Citovat
  • Upravit
byron
15.8.11 13:10

ALE bez tašky je to opravdu taky pevné......

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
15.8.11 13:15

Mě by asi nejvíc vadilo že leží na pásech (pokud je teda ten appolon má), a potom taky že v tom velkém kočár leží taková panenka a že nemá kolem sebe žádnou oporu - ta taška jí přeci jen tak trošku chránila :oops:

• Citovat
  • Upravit
byron
15.8.11 13:21

Pásy jdou vyndat, já jsme je měla vyndané, když jsme vozila v tašce…
A mimina mají ráda těsnější porstor, to je pravda

• Citovat
  • Upravit
674
15.8.11 13:36

Aha, tak děkuji za reakce. Přece jen není takové vedro a je pravda, že malá se v tom velkém kočárku ztrácí, tak jí tam tu tašku dám.
Jen mi poradťe co mám do té tašky dát dospod? Doteď jsem tam měla na parádu plymo a sem se už nevejde.
A všimla jsem si u čela tašky rozepínání, kdy se to celé rozebere, k čemu to slouží?? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
15.8.11 13:44
vladenka001 píše:
Aha, tak děkuji za reakce. Přece jen není takové vedro a je pravda, že malá se v tom velkém kočárku ztrácí, tak jí tam tu tašku dám.
Jen mi poradťe co mám do té tašky dát dospod? Doteď jsem tam měla na parádu plymo a sem se už nevejde.
A všimla jsem si u čela tašky rozepínání, kdy se to celé rozebere, k čemu to slouží?? :lol: :lol:

No můžeš vytáhnout tu desku a molitan a tu tašku vyprat, minulý týden jsme ji prala…
No a na dno té taška jsme dala velkou osuškouvou plenu s obrázky a když s emalá narodila, byly chladné dny, už skoro nebyla vedra, tak jsme tam dávala klasickou zavinovačku…když bylo tepleji, zavinovačku jsem rozvázala a hodila přes malou slabou deku

• Citovat
  • Upravit
674
15.8.11 15:18

Tak děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.8.11 00:06

čelo se rozebere v době, kdy nepotřebuješ tašku a předěláváš to na ten „fusak“ :) Prodlouží se tím vršek, když už třeba polohuješ pod zády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí