Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj akorát jsem u kamarádky má 13 letou dceru zítra mají ve škole stánky každá třída by měla něco prodávat nebo co. Až teď si vzpomněla že každý má něco přinést. Nás napadlo udělat skrudl nebo perníčky ale na to je moc pozdě. To má být aspoň šest kousků něčeho co se dá prodávat má někdo nějaký nápad?
![]()
A ten úkol už máte hotový, jo?
koukám u kámošky je dost nuda, co?
Příspěvek upraven 30.11.22 v 20:40
Trochu se klidni s tím zakládáním diskuzí.
@admin Podezření na trolla
@Harley 1 píše:
Ahoj akorát jsem u kamarádky má 13 letou dceru zítra mají ve škole stánky každá třída by měla něco prodávat nebo co. Až teď si vzpomněla že každý má něco přinést. Nás napadlo udělat skrudl nebo perníčky ale na to je moc pozdě. To má být aspoň šest kousků něčeho co se dá prodávat má někdo nějaký nápad?![]()
tě odněkud vypustili a ty jsi zjistila, že se tu dají zakládat diskuse?
@Harley 1 píše:
Ahoj akorát jsem u kamarádky má 13 letou dceru zítra mají ve škole stánky každá třída by měla něco prodávat nebo co. Až teď si vzpomněla že každý má něco přinést. Nás napadlo udělat skrudl nebo perníčky ale na to je moc pozdě. To má být aspoň šest kousků něčeho co se dá prodávat má někdo nějaký nápad?![]()
tak znovu - nechat dítě, ať si své lajdáctví vyžere samo.
@neumisa píše:
tak znovu - nechat dítě, ať si své lajdáctví vyžere samo.
už tomu nevěřím. Dnes tu má nejmín pět diskusí. Nejprve vlítla do diskusí o jménech, pak založila svoji o jménech a ted tu řeší několik diskusí dceru kamarádky.
Já jsem ve třinácti uměla upéct bábovku, bublaninu, věnečky…
Holka je rozmazlená, je zvyklá, že mamá kolem ní skáče, jak píská, nechte ji to vymyslet samotnou, max. bych jí z gauče radila na dálku, jak upéct bábovku, to zvládne…
@Harley 1 píše:
Není na to pozdě.
Teď začneš, budeš hotova cca okolo 22h. Dát se do toho, půl je hotovo.
@Harley 1 píše:
kup si učebnici gramatiky ![]()
Se u kámošky nudíš nebo co? Ona není svéprávná, že musíš kvůli její dceři založit deset diskuzí za večer? ![]()
@Harley 1 píše:
@pikola jj úkol je, těch diskusí zase tolik nezakládam![]()
Trošku divný, dcera kamarádky má 13, tvoje dítě má 13 a ty nevíš v jedny z diskuzí, co se takovým holkám líbí
nebo tobě je 13?