Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nejdřív chci říct aby to nevyznělo nějak špatně jakože špatné dárky. že každý dárek je hezký protože se nad tím člověk aspoň zamyslí ale i tak mi někdy zůstává rozum stát. Dostal někdo z vás nějaký,, špatný'' dárek. Nebo nějaký dárek kvůli kterému vám bylo trapně?
. Já jo jednou jsem dostal velkej balík sušených jahod z mixitu. Hádejte co já mám na jahody alergii.
.
Kdybys to nezakládala ty, která má dnes monopol na zakládání divných diskuzí… ale tak třeba pro jiné. Mám cukrovku a občas dostanu čokoládu. Trapně se necítím, prostě ji pošlu dále ![]()
U mě předání dárku s tím, že v obchodě dlouho vybírali čokoládu, aby v ní nebyly ořechy kvůli alergii a nakonec byla s lískooříškovou pastou. Tak jsem se zasmála a předala ji dětem a manželovi.
@Harley 1 píše:
Nejdřív chci říct aby to nevyznělo nějak špatně jakože špatné dárky. že každý dárek je hezký protože se nad tím člověk aspoň zamyslí ale i tak mi někdy zůstává rozum stát. Dostal někdo z vás nějaký,, špatný'' dárek. Nebo nějaký dárek kvůli kterému vám bylo trapně?. Já jo jednou jsem dostal velkej balík sušených jahod z mixitu. Hádejte co já mám na jahody alergii.
![]()
.
tak třeba to netušili tvoji alergiíí… muž dostal od mé ségry šampon na vlasy… má pleš…
@Harley 1 píše:
Nejdřív chci říct aby to nevyznělo nějak špatně jakože špatné dárky. že každý dárek je hezký protože se nad tím člověk aspoň zamyslí ale i tak mi někdy zůstává rozum stát. Dostal někdo z vás nějaký,, špatný'' dárek. Nebo nějaký dárek kvůli kterému vám bylo trapně?. Já jo jednou jsem dostal velkej balík sušených jahod z mixitu. Hádejte co já mám na jahody alergii.
![]()
.
takových diskusí je tu už 10,
a ty jsi kluk?
@stinga píše:
tak proč píšeš „dostal jsem balík jahod“?
Protože brzy založí diskuzi o změně pohlaví
![]()
@stinga píše:
tak proč píšeš „dostal jsem balík jahod“?
Dneska se můžeš cítit každou chvíli jinak, né? ![]()
@stinga píše:
takových diskusí je tu už 10,
a ty jsi kluk?
Jak se jmenuje ten, který psal, že žije v Anglii? Takový výrazný. Jestli nemá novou zdejší identitu
.
@Kelsey píše:
Jak se jmenuje ten, který psal, že žije v Anglii? Takový výrazný. Jestli nemá novou zdejší identitu![]()
.
Ten neresil spatny darky ale nejlepe svrhnout vladu..taky mi nechybi..mela jsem z nej osypky jako z ty borky co milovala Bundyho.