Trapné dárky (špatné)

116
30.11.22 20:25

Trapné dárky (špatné)

Nejdřív chci říct aby to nevyznělo nějak špatně jakože špatné dárky. že každý dárek je hezký protože se nad tím člověk aspoň zamyslí ale i tak mi někdy zůstává rozum stát. Dostal někdo z vás nějaký,, špatný'' dárek. Nebo nějaký dárek kvůli kterému vám bylo trapně? :?. Já jo jednou jsem dostal velkej balík sušených jahod z mixitu. Hádejte co já mám na jahody alergii. :oops: :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1615
30.11.22 20:43

V 15 letech výbavu do domacnosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
30.11.22 20:55

Kdybys to nezakládala ty, která má dnes monopol na zakládání divných diskuzí… ale tak třeba pro jiné. Mám cukrovku a občas dostanu čokoládu. Trapně se necítím, prostě ji pošlu dále :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
30.11.22 21:05

U mě předání dárku s tím, že v obchodě dlouho vybírali čokoládu, aby v ní nebyly ořechy kvůli alergii a nakonec byla s lískooříškovou pastou. Tak jsem se zasmála a předala ji dětem a manželovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7387
30.11.22 21:10
@Harley 1 píše:
Nejdřív chci říct aby to nevyznělo nějak špatně jakože špatné dárky. že každý dárek je hezký protože se nad tím člověk aspoň zamyslí ale i tak mi někdy zůstává rozum stát. Dostal někdo z vás nějaký,, špatný'' dárek. Nebo nějaký dárek kvůli kterému vám bylo trapně? :?. Já jo jednou jsem dostal velkej balík sušených jahod z mixitu. Hádejte co já mám na jahody alergii. :oops: :zed:.

tak třeba to netušili tvoji alergiíí… muž dostal od mé ségry šampon na vlasy… má pleš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
30.11.22 21:10
@Harley 1 píše:
Nejdřív chci říct aby to nevyznělo nějak špatně jakože špatné dárky. že každý dárek je hezký protože se nad tím člověk aspoň zamyslí ale i tak mi někdy zůstává rozum stát. Dostal někdo z vás nějaký,, špatný'' dárek. Nebo nějaký dárek kvůli kterému vám bylo trapně? :?. Já jo jednou jsem dostal velkej balík sušených jahod z mixitu. Hádejte co já mám na jahody alergii. :oops: :zed:.

takových diskusí je tu už 10,
a ty jsi kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.11.22 21:13

@stinga nn holka :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
30.11.22 21:14
@Harley 1 píše:
@stinga nn holka :srdce: :hug:

tak proč píšeš „dostal jsem balík jahod“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17372
30.11.22 22:05
@stinga píše:

Protože brzy založí diskuzi o změně pohlaví :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24716
30.11.22 22:08
@stinga píše:

Dneska se můžeš cítit každou chvíli jinak, né? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.11.22 22:19
@stinga píše:
takových diskusí je tu už 10,
a ty jsi kluk?

Jak se jmenuje ten, který psal, že žije v Anglii? Takový výrazný. Jestli nemá novou zdejší identitu :think: :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
30.11.22 22:25

Jezis nevolej ho, ten mi nechybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
30.11.22 22:39
@KKK85 píše:
tak třeba to netušili tvoji alergiíí… muž dostal od mé ségry šampon na vlasy… má pleš…
:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
30.11.22 22:41
@Kelsey píše:
Jak se jmenuje ten, který psal, že žije v Anglii? Takový výrazný. Jestli nemá novou zdejší identitu :think: :nevim:.

Ten neresil spatny darky ale nejlepe svrhnout vladu..taky mi nechybi..mela jsem z nej osypky jako z ty borky co milovala Bundyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
1.12.22 06:38

Masazni přístroj 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie