Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Náš děda byl expert. Několik měsíců si něco přál strašně o tom básníl, my koupili s nadšením a…
Hned po vánocích to šel vrátit protože se mu to přestalo zamlouvat. Takže každý náš dárek byl vlastně nepovedený.
Prostředky na úklid
na vysavač bych nic neřekla, ale tohle mi přišlo jako dárek špatný, i když praktický.
@ZuzčaPokorna píše:
Prostředky na úklidna vysavač bych nic neřekla, ale tohle mi přišlo jako dárek špatný, i když praktický.
Některé jsou opravdu perly
já dala otci vášnivému nadšenci do armády jízdu tankem.. no co myslíte? vyprdnul se na to, že už na to není.. já jsem myslela, že ho zastřelím! ![]()
Věci na úklid jsou super.
Když si někdo všimne, jaký kapsle do pračky nebo tablety do myčky člověk používá a koupí mu zásobu na rok, tak za mě bezvadnej dárek.
Moje tchyne ma kamosku v butiku. Kazdy rok tam PRO ME nakoupi obleceni, ktere spolu vyberou a neni to levna zalezitost. Ja ji to kazdy rok vratim, ze mi to jako neni. Vezme si to zpatky a za tyden rekne, ze to vratila a obradne mi za to polozi na stul tisicovku, kdyz se mi teda ty modely nezamlouvaji. Tchyne je mala a tlusta, ja vysoka a hubenejsi. No a pak v tech hadrech normalne dalsi roky chodi a pochvaluje si: Jsou to strasny sunty, vsichni ji vymlouvame, at na to kasle, protoze,, kamaradka” na ni vydelava, ale preci dovoz Italie
. Jo a to mi minuly rok pridala historku, ze si stejny model jako ona koupila me, koupila v tom butiku jedna herecka ( o 30 let starsi ode mne)
.
A tak se to opakuje kazdy rok.
Prosim anonym rodina.
@ZuzčaPokorna píše:
Prostředky na úklidna vysavač bych nic neřekla, ale tohle mi přišlo jako dárek špatný, i když praktický.
A to já bych asi i měla radost. Zvlášť, kdyby to bylo něc novýho, co jsem ještě nevyzkoušela. ![]()
@Megus12 píše:
Některé jsou opravdu perlyjá dala otci vášnivému nadšenci do armády jízdu tankem.. no co myslíte? vyprdnul se na to, že už na to není.. já jsem myslela, že ho zastřelím!
Ale tady bych to asi i chápala. Třeba se prostě cítil už starej na to. ![]()
Dostala jsem od maminky kdysi něco, co vypadalo jako nějaký lepší džus v typickém balení- krabici. Napisy německé, samé eko a bio…Chtěla jsem ho později nabídnout návštěvě, a to nebyl džus, ale AVIVÁŽ na prádlo! ![]()
@Megus12 píše:
Některé jsou opravdu perlyjá dala otci vášnivému nadšenci do armády jízdu tankem.. no co myslíte? vyprdnul se na to, že už na to není.. já jsem myslela, že ho zastřelím!
tak to by mně také naštvalo, a co jsi s tím udělala? jel někdo jiný?
@elizabeth888 píše:
Farebné ponožkytie nenosím
já zase ponožky Dedoles - nesnáším, nenosím
@stinga píše:
tak to by mně také naštvalo, a co jsi s tím udělala? jel někdo jiný?
nakonec jsme ho přemluvili, a poukaz prodloužili.. no chápu, že už se na to nemusí cítit ale pak jak měl rozzářené oči, když v tom jel
to byla radost ![]()
@stinga píše:
já zase ponožky Dedoles - nesnáším, nenosím
barevné ponožky jsou zajímavý trend, osobně taky nejsem velký zastánce všech těch barviček
@Megus12 píše:
nakonec jsme ho přemluvili, a poukaz prodloužili.. no chápu, že už se na to nemusí cítit ale pak jak měl rozzářené oči, když v tom jelto byla radost
tak ještě že to dopadlo ![]()