Trapné dárky (špatné)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7221
1.12.22 12:30

Náš děda byl expert. Několik měsíců si něco přál strašně o tom básníl, my koupili s nadšením a…
Hned po vánocích to šel vrátit protože se mu to přestalo zamlouvat. Takže každý náš dárek byl vlastně nepovedený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.12.22 15:51

Prostředky na úklid :D na vysavač bych nic neřekla, ale tohle mi přišlo jako dárek špatný, i když praktický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
1.12.22 15:55
@ZuzčaPokorna píše:
Prostředky na úklid :D na vysavač bych nic neřekla, ale tohle mi přišlo jako dárek špatný, i když praktický.

Některé jsou opravdu perly :D já dala otci vášnivému nadšenci do armády jízdu tankem.. no co myslíte? vyprdnul se na to, že už na to není.. já jsem myslela, že ho zastřelím! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
1.12.22 15:56

Věci na úklid jsou super. :) Když si někdo všimne, jaký kapsle do pračky nebo tablety do myčky člověk používá a koupí mu zásobu na rok, tak za mě bezvadnej dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.12.22 03:20

Moje tchyne ma kamosku v butiku. Kazdy rok tam PRO ME nakoupi obleceni, ktere spolu vyberou a neni to levna zalezitost. Ja ji to kazdy rok vratim, ze mi to jako neni. Vezme si to zpatky a za tyden rekne, ze to vratila a obradne mi za to polozi na stul tisicovku, kdyz se mi teda ty modely nezamlouvaji. Tchyne je mala a tlusta, ja vysoka a hubenejsi. No a pak v tech hadrech normalne dalsi roky chodi a pochvaluje si: Jsou to strasny sunty, vsichni ji vymlouvame, at na to kasle, protoze,, kamaradka” na ni vydelava, ale preci dovoz Italie :zed:. Jo a to mi minuly rok pridala historku, ze si stejny model jako ona koupila me, koupila v tom butiku jedna herecka ( o 30 let starsi ode mne) :roll:.
A tak se to opakuje kazdy rok.
Prosim anonym rodina.

• Citovat
  • Upravit
80426
2.12.22 08:43
@azaleila píše:
Protože brzy založí diskuzi o změně pohlaví :mrgreen: :zed:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.22 09:56

Farebné ponožky :D tie nenosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7842
3.12.22 15:41
@ZuzčaPokorna píše:

A to já bych asi i měla radost. Zvlášť, kdyby to bylo něc novýho, co jsem ještě nevyzkoušela. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7842
3.12.22 15:42
@Megus12 píše:
Některé jsou opravdu perly :D já dala otci vášnivému nadšenci do armády jízdu tankem.. no co myslíte? vyprdnul se na to, že už na to není.. já jsem myslela, že ho zastřelím! :D

Ale tady bych to asi i chápala. Třeba se prostě cítil už starej na to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
3.12.22 21:19

Dostala jsem od maminky kdysi něco, co vypadalo jako nějaký lepší džus v typickém balení- krabici. Napisy německé, samé eko a bio…Chtěla jsem ho později nabídnout návštěvě, a to nebyl džus, ale AVIVÁŽ na prádlo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80426
3.12.22 21:27
@Megus12 píše:
Některé jsou opravdu perly :D já dala otci vášnivému nadšenci do armády jízdu tankem.. no co myslíte? vyprdnul se na to, že už na to není.. já jsem myslela, že ho zastřelím! :D

tak to by mně také naštvalo, a co jsi s tím udělala? jel někdo jiný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80426
3.12.22 21:28
@elizabeth888 píše:
Farebné ponožky :D tie nenosím

já zase ponožky Dedoles - nesnáším, nenosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.12.22 13:11
@stinga píše:
tak to by mně také naštvalo, a co jsi s tím udělala? jel někdo jiný?

nakonec jsme ho přemluvili, a poukaz prodloužili.. no chápu, že už se na to nemusí cítit ale pak jak měl rozzářené oči, když v tom jel :srdce: to byla radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
7.12.22 13:12
@stinga píše:
já zase ponožky Dedoles - nesnáším, nenosím

barevné ponožky jsou zajímavý trend, osobně taky nejsem velký zastánce všech těch barviček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80426
7.12.22 13:41
@Megus12 píše:
nakonec jsme ho přemluvili, a poukaz prodloužili.. no chápu, že už se na to nemusí cítit ale pak jak měl rozzářené oči, když v tom jel :srdce: to byla radost :srdce:

tak ještě že to dopadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati