Maliník , Gynex na úpravu MS cyklu?

15.3.11 10:18

Maliník , Gynex?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli někomu prospěli kapky nebo čaj Maliník-černý rybíz na úpravu MS cyklu. Mám jej strašně nepravidelný a ted koukám že mi v šuplíku tyhle kapky leží :) Objednala jsem si i gynex… Máte někdo zkušenost s těmito produkty? Díky :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9868
15.3.11 11:40

s tímhle přesně ne, ale bylinky jsem taky užívala. Upřímně, je to běh na dlouhou trať. Zkusila bych k nim ještě něco účinnějšího, akupunkturu (což jsem kvůli chtěnýmu těhotenství vydržela zuby nehty, nebylo mi to 2× příjemný, ale funguje to) nebo raději reflexní terapii. Na tu jsem pootm přešla a je to mnohem příjemnější záležitost než akupunktura, protože je to spojeý s takovou masážičkou! Navíc to taky rychleji funguje, výsledky vidíš za měsíc ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
15.3.11 11:53

ja jsem pro gynex, kdysi mi upravil cyklus docela rychle- mela jsem cykly kol. 40 dni a on mi ho zkrátil. A jeste je na to dobry SARAPIS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
15.3.11 13:41

já jsem taky pro gynex :pankac:

tady je o tom diskuze
https://www.emimino.cz/…nergy-60956/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
15.3.11 16:44

Já jsem po vysazení antikoncepce měla problémy s ms - ta dorazila jenom po vyvolávačce, jinak vůbec - takhle jsem bojovala 9 měsíců. Pak jsem zkusila gynex a ms sice taky nedorazila, ale úplně z jiného důvodu :-)
Takže těžko říct jestli to bylo gynexem nebo jenom náhoda :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast