Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dělám piškotový dort a chtěla bych do něj dát malinový krém. Mám mražené maliny, šlo by to z nich nějak udělat?
Já bych normálně udělala tvarohový s tím že maliny do něj pak rozmixuješ a nebo klasický máslový a také pak přidat rozmixované maliny ![]()
@bubulina Z mražených malin bych měla asi trošku obavu, aby nepustily hodně vody
Možná něco s tvarohem a přidat do toho želatinu. ![]()
Já dělám malinový krém tak, že ušlehám šlehačku s cukrem a přidám do toho tvaroh a ty maliny. Vždy na 1 šlehačku 1 tvaroh, množství malin podle chuti. Z mražených jsem to ještě nedělala, ale chystám se to brzy zkusit. Maliny podle mého zas tak moc vody nepouští, oproti jahodám třeba.
@Daduka S mraženýma malinama vůbec nemám zkušenost, tak nevím ![]()
Každopádně pak dejte vědět, jak to dopadlo ![]()
@Ve-ru No já jsem si je taky mrazila letos poprvé. O víkendu jsem vyndala z mrazáku první balíček a přišlo mi, že ta voda z toho tak moc netekla. Ale měli jsme to jen rozmíchané s jogurtem a rychle se to snědlo.
Tak jsem je nakonec rozmixovala s tvarohem a cukrem po rozmrazeni, vodu ani moc nepustily. vypadá to docela dobře. díky ![]()
Kocky, radu, prosim ![]()
Delam dort. Korpus hotov. Mam cerstve jahody, maliny, pul kila mascarpone, dve slehacky. Co s tim?
Zvolit jeden druh ovoce nebo kombinace?
Nemam sitko na pasirovani malin. Budou tam ty pecky moc vadit? Nebo prihodit do kremu par rozpulenych malin? Nebo mam maliny odpiskat?
Z jahod mam strach, ze pusti do kremu moc vody…