Malinový krém

1703
16.9.13 11:20

malinový krém

Dělám piškotový dort a chtěla bych do něj dát malinový krém. Mám mražené maliny, šlo by to z nich nějak udělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
16.9.13 11:24

Já bych normálně udělala tvarohový s tím že maliny do něj pak rozmixuješ a nebo klasický máslový a také pak přidat rozmixované maliny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
16.9.13 11:29

@bubulina Z mražených malin bych měla asi trošku obavu, aby nepustily hodně vody :roll: Možná něco s tvarohem a přidat do toho želatinu. :think:

• Citovat
  • Upravit
1166
16.9.13 12:49

Já dělám malinový krém tak, že ušlehám šlehačku s cukrem a přidám do toho tvaroh a ty maliny. Vždy na 1 šlehačku 1 tvaroh, množství malin podle chuti. Z mražených jsem to ještě nedělala, ale chystám se to brzy zkusit. Maliny podle mého zas tak moc vody nepouští, oproti jahodám třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
16.9.13 13:03

@Daduka S mraženýma malinama vůbec nemám zkušenost, tak nevím :nevim:

Každopádně pak dejte vědět, jak to dopadlo ;-)

• Citovat
  • Upravit
1166
16.9.13 13:39

@Ve-ru No já jsem si je taky mrazila letos poprvé. O víkendu jsem vyndala z mrazáku první balíček a přišlo mi, že ta voda z toho tak moc netekla. Ale měli jsme to jen rozmíchané s jogurtem a rychle se to snědlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
16.9.13 16:23

Tak jsem je nakonec rozmixovala s tvarohem a cukrem po rozmrazeni, vodu ani moc nepustily. vypadá to docela dobře. díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
8.9.17 20:22

Kocky, radu, prosim :srdce:
Delam dort. Korpus hotov. Mam cerstve jahody, maliny, pul kila mascarpone, dve slehacky. Co s tim?
Zvolit jeden druh ovoce nebo kombinace?
Nemam sitko na pasirovani malin. Budou tam ty pecky moc vadit? Nebo prihodit do kremu par rozpulenych malin? Nebo mam maliny odpiskat?
Z jahod mam strach, ze pusti do kremu moc vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí