Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ![]()
V srpnu/září bych chtěla jet s mamkou a malou neteřinkou na Mallorcu a zajímalo by mě, jaká oblast je podle vás nejlepší? Rádi se vyvalíme u moře
, ale taky se projdeme po městě a zajedeme na nějaký výlet. Raději nějakou klidnější oblast, kde není tolik rušno (diskotéky).
Děkuju za tipy ![]()
My jsme byli teď v březnu a fakt můžu doporučit
Byli jsme kousíček od Palmy, v s´Arenalu. Bylo ještě před sezónou, takže tam byl klid, ale jinak je to prý docela mazec. Výhodou je, že je to kousek od hl. města, takže blízko jak letiště, tak nějaké ty památky. Ale super oblast je kolem Alcúdie, na severu. Pěkné pláže a moře jsou všude.
@luci.anka3 rozhodne nedoporucuju v sezone Arenal a primo Palma de Mallorca, jinak je dobre vychodni pobrezi, i kdyz treba Alcudia je taky pomerne dost ziva, ale napr. Can Picafort byl super a nebo pak jeste niz k jihovychodu, ale tam uz nejsou az tak moc plaze ![]()
Na vychode je celkem mrtvo, podle me vhodne pro rodiny s detmi. Okoli Palma de Mallorca a Alcudia je zivejsi, ale v sezone, coz konec srpna jeste je. Ostrov je maly a jednodennim vyletem se dostanes vsude z jakekoliv strany.
Byli jsme loni se dvěma dětmi u pláže Sa Coma městečko S Illot. Pro děti ideální.
@herinkoj píše:
Byli jsme loni se dvěma dětmi u pláže Sa Coma městečko S Illot. Pro děti ideální.
V S'Illotu jsme byli taky, bylo tam hezky a klid.
![]()
@herinkoj píše:
to je to, kde jsme byli my, nemohla jsem si vzpomenout na nazev ![]()
@AninkaCV a jaký počasí bylo v březnu? moře určitě studené
, jinak cenově to bylo určitě super, přes tu sezónu to jsou někdy opravdu pálky
@jane-e Hodně sem četla že oblast El Arenal je hodně oblíbená Nemci a na ty fakt nejsem zvědavá
a co Paguera?
@herinkoj Na to jsem se koukala včera a vypadá to super
i pláže:) a mužu se zeptat jaký hotel?
Jinak děkuji moc za odpovědi
![]()
@luci.anka3 ano, opili nemci v kombinaci s anglicanama, umi tam byt hodne „veselo“
ja osobne bych se uplne oblasti okolo Palmy vyhnula, vynechala bych i Palma Novu a Magaluf, spis bych se opravdu zamerila na to vychodni pobrezi, je tam klidneji a ostrov je celkem maly, takze neni problem si docestovat tam, kde to budete chtit videt ![]()
jinak moji rodice taky jedou na Mallorcu, v cervnu a jedou do tady zmineneho S'Illot ![]()
@jane-e Děkuji za rady
S'Illot se mi moc líbí podle fotek co sem našla a recenze jsou taky dobré ![]()
@herinkoj a byli jste spokojeni? Četla jsem, že je to starší hotel, takže tomu odpovídá i vybavení.
@luci.anka3 My jsme spokojení byli. Nepřipadal mi moc starý. Samozřejmě to není nový hotel, ale žádné výrazné připomínky jsme neměli.