Mallorca/Španělsko/ a ceny potřeb pro miminko

4
3.5.15 22:08

Mallorca/Španělsko/ a ceny potřeb pro miminko

Zdravím, najde se tady nějaká maminka, která žije nebo v nedávné době byla s mimčem na Mallorce nebo pevnině? :) Jedeme v červnu s 10. měsíčním synem do letoviska Can Pastilla. Hledala jsem v diskuzích a všude možně po internetu, kolik zhruba stojí příkrmy ve skleničkách, instatní kaše a hlavně plínky (ideálně Pampers), ale buďto to byly staré diskuze nebo nekonkrétní info stylu „dobrá cena, než se s tím tahat“.Tak jsem se chtěla zeptat jestli ví někdo konrétní ceny okolo kolika eur se tyhle věci pohybují… :) Předem děkuju za info a případné tipy, co nezapomenout- kromě opalovacího krému :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35799
3.5.15 23:11

Najdi si kram co je blizko kde budete bydlet a od toho letak. Pampers se jmenuji Dodot, kase jsou vetsinou bezmlecne, my tu mame Hipp, Hero pak par znacek v lekarne ale uz si presne nepamatuju, mala to neji. Ja jsem na pevnine na jihu. Tady mas Carrefour u nas, ceny budpu podobne https://m.carrefour.es/…ore/category#…
Jinak necekej co v cechach, je tu jiny vyber a jina kuchyne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
4.5.15 00:07

Sklenicky jsou vazne trochu jine - casto jsou jiz od 4m i rajcata a pomerance, ale vzdycky je dost tech neutralnich typu kure-brambor-mrkev. Dobre jsou Nestle Naturnes (ciste prirodni, dobre slozeni, slusna cena - cca 2,2 za dve sklenicky). Jo vetsina sklenicek je po dvou kusech.
Pleny Dodot, nejlepsi a nejdrazsi Dodot Activity, nejlevnejsi a nejhorsi oranzove Dodot Basico, mezitim klasicke svetle modre Dodot - ty jsou v pohode, cena vychazi asi 0.25 na plenu (bez akce).
pokud jsi zvykla na mlecne kase jako Babylove nebo Nutrilon, tak ber sebou, ja si je nechavam z CR posilat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.5.15 22:43

Děkuju moc oběma- asi teda zůstanu u původního plánu- jídlo s sebou a pleny na místě :)… Malý nemá většinou problém s tím, že by mu něco nejelo, hlavně je i zvyklý na domácí jídlo a né ze skleniček, ale i tak jsem právě pro jistotu uvažovala, že bude lepší koupit doma ověřené.. Ať mám jistotu, že tam nebude hlady:D… Na sváču plánuju ovoce… a i nějaký jogurt. Mohly by jste mi ještě doporučit nějaký konkrétní vhodný pro mimčku? S nějakýma živýma kulturama- něco jako Holandia? Jestli to teda vůbec existuje? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
5.5.15 13:28

Holandia tady neni, vseobecne mi prijde ze tu je mensi vyber jogurtu. My jime recky, cela rodina. Neboj, tech par dni to dite prezije i bez ceskyho jogurtu, ja si ty mistni sklenicky a jogurty do cech taky nevozila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.5.15 20:29

Děkuju ještě jednou za info. Je mi jasný, že Holandia tam není a i to, že malý bez ní přežije… Jen mě zajímalo po čem v tom obchodě šáhnout, jelikož název i složení španělsky budou pro mě španělskou vesnicí :) Ale nějak to zmákneme :) Snad zafunguje ta trocha angličtiny, co mi v hlavě ještě zbyla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí