Mallpay - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mallpay - zkušenosti
Mallpay - máte s tím někdo zkušenosti? Asi mi uniká smysl - teda smysl pro ně. Pro mě je to výhoda, když mám vše levnější, ne? Uniká mi nějaký zádrhel?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak
- pojisti si, že budeš u nich nakupovat
- spousta lidí jede na dluh a mají zisk s těch šílených úroků
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše:
Tak
- pojisti si, že budeš u nich nakupovat
- spousta lidí jede na dluh a mají zisk s těch šílených úroků
Nerozumím tomu. Když něco koupím, tak nemám problém to hned zaplatit. Takže pro mě neplynou žádné nepříjemnosti? Na co si dát pozor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Nerozumím tomu. Když něco koupím, tak nemám problém to hned zaplatit. Takže pro mě neplynou žádné nepříjemnosti? Na co si dát pozor?
Tak seš v klidu. Ale nemusím říkat, že jinde to může být mnohem levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Výhoda je to v tom, že zboží platis až 14 dní po doručení. V případě, že se ho rozhodnes vrátit, tak vrátíš a neplatíš nic, nemusíš tedy čekat, až ti e-shop vrátí peníze. Úroky tam žádné nejsou, pokud zaplatíš do 14 dní, někdy bývají akce, tak do 30 dní. Jde o to si zboží vyzkoušet než ho člověk zaplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jindraska píše:
Výhoda je to v tom, že zboží platis až 14 dní po doručení. V případě, že se ho rozhodnes vrátit, tak vrátíš a neplatíš nic, nemusíš tedy čekat, až ti e-shop vrátí peníze. Úroky tam žádné nejsou, pokud zaplatíš do 14 dní, někdy bývají akce, tak do 30 dní. Jde o to si zboží vyzkoušet než ho člověk zaplatí.
Na tohle pozor. Mají tam uvedenou zákonou 14 denní lhůtu. Což znamená:
„Zákon stanoví 14denní lhůtu „na rozmyšlenou“ a dává vám tak možnost prohlédnout a vyzkoušet si zboží. Toto zkoušení by však mělo sloužit pouze k nezbytnému seznámení se s vlastnostmi a funkcemi zboží, a to v podstatě v takovém rozsahu, jako když si jej zkoušíte při koupi v kamenném obchodě. V opačném případě by šlo o používání zboží, při kterém by se jeho hodnota snižovala. I tak můžete od smlouvy odstoupit. Prodávající mívají ve smlouvě či obchodních podmínkách možnost si z vracené částky odečíst poměrnou část kupní ceny odpovídající snížení hodnoty. Proto vám nemusí být vrácena celá kupní cena. “
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 ale ty nemas vse levnejsi. Pokud myslis cenu s mall kartou, tak to mas jenom s prvnim nakupem a je to jenom takove lakadlo. S tou kartou dostanes tusim tisicovku na vycerparni (to plati ty ceny s mall kartou) a pri pristim nakupu uz nakupujes za standardni ceny. Ja jsem se na to divala taky a prijde me to trochu jako podraz-ze te lakaji na neco, co tak uplne neni pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kateka.1 píše:
@Sára 1 ale ty nemas vse levnejsi. Pokud myslis cenu s mall kartou, tak to mas jenom s prvnim nakupem a je to jenom takove lakadlo. S tou kartou dostanes tusim tisicovku na vycerparni (to plati ty ceny s mall kartou) a pri pristim nakupu uz nakupujes za standardni ceny. Ja jsem se na to divala taky a prijde me to trochu jako podraz-ze te lakaji na neco, co tak uplne neni pravda
Můžu využít na první nákup a pak už nenakupovat. Ale podraz to teda je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 nemůžeš-oni to mají „ošéfované“ tím, že v podmínkách podepisuješ, že tu službu budeš používat minimálně rok, pokud to ukončíš dřív, tak slevu vracíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kateka.1 píše:
@Sára 1 nemůžeš-oni to mají „ošéfované“ tím, že v podmínkách podepisuješ, že tu službu budeš používat minimálně rok, pokud to ukončíš dřív, tak slevu vracíš
Jakto? To jako musím něco objednávat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 ja jsem to zase nestudovala tak podrobne, takze nevim, ale klasicky u kreditek mas, ze ji musis kazdy mesic nakoupit za urcitou castku, abys mela kartu zdarma a neplatila poplatky. Ale nevim, jestli je to i u te mall. Kazdopadne s tou slevou si to pamatuju, ze ji pri predcasnem zruseni musis vratit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kateka.1 píše:
@Sára 1 ja jsem to zase nestudovala tak podrobne, takze nevim, ale klasicky u kreditek mas, ze ji musis kazdy mesic nakoupit za urcitou castku, abys mela kartu zdarma a neplatila poplatky. Ale nevim, jestli je to i u te mall. Kazdopadne s tou slevou si to pamatuju, ze ji pri predcasnem zruseni musis vratit.
Chtěla jsem to využít a něco koupit - víc věcí. Jenže dneska mám migrénu a nějak mi to nemyslí. Tak budu ráda za jakékoliv zkušenosti všech. Dneska se v tom asi nepoctu. Musíme ještě dodělat úkol.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim, ja s ni koupil pracku se slevou 2000 -takze v tomto pripade se to vyplatilo protoze sleva byla maximalni mozna co davaji.
Aktualne ji ted pouzivame na bezne placeni v obchodech protoze je tam rezerva 30000 takze nemusime hlidat stav konta
.
ps. a pokud ji pouzivate jako primarni na bezne placeni, tak velmi rychle sbirate body na ruzne slevove kupony co nabizi.
Vysledek je ten, ze zatim docela dobry a navic je prevzala CSOB takze urcita jistota do budoucna.
- Citovat
- Upravit