Málo jí

4
22.1.11 21:34

málo jí

Ahojte,mám 3.měsíční holčičku a jsme na UM asi dva měsíce,ale poslední čtrnáct dní mám problém jí pořádně nakrmit,hrozně u toho brečí,rozčiluje se a vůbec nic nesní,podle návodu by měla sníst150ml,ale ona my stěží sní120ml a to i když v noci spí7-8hodin.Když se probudí tak krásně taha,ale jen chvíli a pak si jaky by něco uvědomí a začne hroznej tiátr,už nevím co sní. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
954
22.1.11 21:37

Jéé to znám, taky jsme měli nepapací holčičku a vlastně bojujeme s jídlem dodnes.
Ale 120ml se mi nezdá zas tak málo, záleží, kolik toho vypije v součtu za den… A jaké má UM? Adélka taky jeden čas bojkotovala Nutrilon, přešli jsme na sunar a ten jí chutnal víc, dáváme do dnes. Prý většinou miminkum víc chutná, ale každé je jiné, znáš to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.1.11 21:40

Tak my máme „nepapací“ obě holky. Verunce bude 9měs. a tak nějak pomaloučku odstavuju od kojení. UM mi vypije najednou max.120ml a to ještě musím hóódně přemlouvat.

A nemůže mít bolení bříška? Většinou při pití se rozpohybují střeva - naše holky se u pití taky v tomhle věku strašně kroutily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.1.11 21:52

také bych to viděla spíš na nějakou koliku - bolení bříška - tříměsíční spur. Také jsme to měli a časem to přešlo.

jak už je výše napsáno, záleží kolikrát denně pije a tabulkou na krabici bych se nestresovala, každé mimi je jiné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.1.11 22:04

No zatím máme nutrilon,ze začátku jsme měli Bebu,ale ta jí nejela.No když to spočítam za den tak třeba dneska to děla 190ml.V noci stávala opůl4za120ml nechala30.pak jsem ji chtěla dát v devět ráno a to si cucla60ml.pak o půl,to skoro nic.Pak byl dalsí pokus kolem půl třetí,než jsme šli ven tak po dlouhém boji60ml.a teď před spaním19.30,asi30ml.zatím my spí.Taky jsem přemýšlela,že vyzkouším suna r,ale zase jsem četla,že dost ucpává. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
22.1.11 22:48

Tak to ti fakt moc nevypije, radim zmenit znacku, s prvni sme vyzkouseli asi ctyri (bebu, nutrilon, novalac, sunar) a chytla se az na posledni, ted u druhyho sem po bebe dala rovnou sunar a papa v pohode. Koncilo mi mliko a zacinala sem prikrmovat - bebu plival, vypadalo to, ze se tim davi, fakt sileny divadlo, sunaru taky zezacatku nevypil moc, ale po par dnech se to zlepsilo - zkusila sem mu to pak vymenit za babio (biomliko), ale zas to samy divadlo, jako s bebou, tak sme dal na sunaru… jo a s tabulkama na krabici si hlavu nedelej, malokery dite vypije to, co tam pisou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
22.1.11 22:50
hele to je normál já mám syna ted 5 měsíců a má taky takovýhle dny už od začátku.14 dní jí a týden třeba málo.ale hodně málo taky 120,130,a má vypít třeba už přez 200.už to neřeším,váhově je na tom dobře,prospívá tak už na to kašlu :-D :-D .včera mu zrovna skončilo nejezení :-D a dnes už začal zase jíst super :nevim: :nevim: .dnes dostal první příkrm a snědl 3 menší mrkve+180 mlíka,tak se v nich vyznej :mrgreen: :mrgreen:
kukurica píše:
No zatím máme nutrilon,ze začátku jsme měli Bebu,ale ta jí nejela.No když to spočítam za den tak třeba dneska to děla 190ml.V noci stávala opůl4za120ml nechala30.pak jsem ji chtěla dát v devět ráno a to si cucla60ml.pak o půl,to skoro nic.Pak byl dalsí pokus kolem půl třetí,než jsme šli ven tak po dlouhém boji60ml.a teď před spaním19.30,asi30ml.zatím my spí.Taky jsem přemýšlela,že vyzkouším suna r,ale zase jsem četla,že dost ucpává. 8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
22.1.11 23:12

Pres 200?? Ja mam osmimesicniho, a nejvic co kdy vypil je 190 - jeho prumer je 160 a je v poradku… je fakt, ze on uz pribira z prikrmu, ale v pul roce pil max 120…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
22.1.11 23:17
jo já to myslela jako co je psané na těch krabičkách :-D taky to vživotě nevypil,co tam píšou podle těch tabulek :mrgreen: :mrgreen:
jakkoli píše:
Pres 200?? Ja mam osmimesicniho, a nejvic co kdy vypil je 190 - jeho prumer je 160 a je v poradku… je fakt, ze on uz pribira z prikrmu, ale v pul roce pil max 120…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.11 17:36

My máme 2,5 měsíční holčičku a taky máme problém s papáním, trvá nám to i hodinu než do ní nasoukáme 120ml a to se třeba ani někdy nepodaří, někdy vypije jen 60 nebo 80ml,ale zatim nám spinká a ani moc nebrečí. U jídla se ale kroutí jak had,hlavu zaklání, přetáčí se na bok, no hrůza ji vůbec udržet:-(Taky si myslíme že to je málo a potřebovali bysme poradit jak to bumbání zlepšit.jo a taky jí dávám na celý den 100ml fenykl.nebo heřm.čaje. když se zadaří tak vypije všechno někdy jen 50ml.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
7.2.11 18:30

Zkus nedavat ten caj a jestli ho davas na prdiky tak zkus radeji nejaky masaze nebo gely na brisko, at ti vypije vic um, to je pro ni dulezitejsi kvuli obsahu mineralu, vitaminu a celkove slozeni, protoze z cajiku nema skoro nic, max ji pomuze pri tech prdech… a znacku si menit zkousela??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.11 11:14

My jsme nejdřív začínali na Hippu ale ten nám zvracela ale ten Nutrilon zatim ne a už je to měsíc co ho pije. čajík jí dávám aby měla nějakou pitný režim. když kojíš tak si taky nejdřív vezme přední na žížeň a pak papá na hlad. Tak mi jí vaříme na žížeň čajíček, kadí nám 2× denně zatim a někdy to je pěkná nálož :palec: ale aby jsme to nezakřikli :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová