Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj male je 14 dni a do Ted jsem Méla mm hodne ale mama zacla bastit hodne vypije I 100 ml, Doktorka mi rekla ze kdyz to chce tak ji to nemam odpirat ale Ted ji to nestaci ASI se mi nedela dostatek mleka, Jim VSE aby se mi tvorilo a uz nevim jak dal jestli mam davat UM Jen nechci aby SI na nej plne zvykla
UM nedavej, laktace se sama upravi. Hlavne hodne pij at se ma z ceho mliko tvorit.
@xammy prave doufam ze se to zase srovna Jen mala je furt vzhuru a place protoze ji to nestaci ![]()
@kikuska987654321 prikladej co nejcasteji a laktace se zvysi. Je dobre i nekolikrat behem jednoho kojeni prostridat prsy. Podobnou situaci jeste zazijes az bude mit mala rustovy spurt. Hlavne se hod do klidu, pij kvanta vody a bude to dobry.
@xammy u prsa je porad kdyz spi tak I odsavam, tak snad to bude zase dobre, jinak dekuji
Žadné UM, bože. Neboj, čím víc bude pít, tím víc se bude tvořit. Často mimi přikládej. A ty hodně tekutin, jsou i čaje pro kojící maminky. Držím palce!
Ať miminko pěkně roste!
@kikuska987654321 zkus homeopatika ricinus communis 5ch někomu hodně pomáhají. UM nedávej, snad se to brzy upraví
Ahoj, len sa snaž vydržať, lebo keď to vzdáš, už sa nerozkojíš, čo by bola veľká škoda. Stále prikladaj, pi veľa čaju na kojenie, vineu, kúp si homeopatika…poraď sa s laktačnou poradkyňou. Držím Ti palce, hlavne nesmieš stresovať.
Měla jsem ten samý problém v začátcích kojení. Je to prý hodně o technice kojení a přikládání. Já si radši zavolala laktační poradkyni domů, abych měla jistotu, že dělám všechno správně, protože jsem chtěla kojit.