Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pannda no to je naprostá bomba😍 😍 děti musí bejt nadšený, já bych byla i jako dospělá totiž 😄 s dovolením večer zkusím unicorna obšlehnout 🙏
@Payus píše:
@pannda no to je naprostá bomba😍 😍 děti musí bejt nadšený, já bych byla i jako dospělá totiž 😄 s dovolením večer zkusím unicorna obšlehnout 🙏
Děti jsou moc šťastné a já taky, že se jim to líbí. I dospělí si je berou…
@pannda krásné
čím milujete, že jsou barvy výrazné? Akrylovými barvami a fixy jaké? Jsou pěkně výrazné. My malujeme i sem tam najdeme a moc to potěší ![]()
@Payus jaké máš fixy? Je jich více druhů, tenké, tlusté.. mají výrazné barvy.
Znám, nehledáme cíleně, ale máme radost, když najdeme (všichni, ale dcera asi nejvíc)
Většinou chvíli ponecháme doma a pak zas roznášíme. A pořád se chystám, že si nějaký i namaluju, ale prostě není čas ![]()
Malujeme, pokládáme, hledáme.
a poctivě se snažíme sdílet na FB. Dcera si přála fixy na kamínky k Vánocům a mě to tedy taky baví. Je to úžasný relax. Máme fixy Artmagico a moc hezky se s nima maluje, mají hezké barvy, rychle schnou.
Příspěvek upraven 03.02.23 v 21:23
@pocker mám takové oboustranné ty jsou s hroty 0,7mm a 2-3mm a pak v takovém menší balení s hroty 1mm. Zn. Artmatigo
@pocker píše:
@pannda krásnéčím milujete, že jsou barvy výrazné? Akrylovými barvami a fixy jaké? Jsou pěkně výrazné. My malujeme i sem tam najdeme a moc to potěší
Malují fixami Posca, ale kombinuju i akrylovými barvami, co mi zbylí z malování obrazů podle cisel, nebo tonuji Balakryl..hlavně se to musí zastriknout bezb. lakem
@pannda přesně tak, ten lak ty barvy hezky zafixuje a zvýrazní.