Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znáte putovní kamínky? Malujete s dětmi nebo i samy? Mě to přijde jako skvělý relax, a syn je s velkou slávou roznáší po cestě ze školky. Jaké nejraději malujete motivy, inspirujte se na fb, pinterest nebo čisté spoléhate na svou fantazii? Doporučte fixy nebo barvy s kterými jste spokojené, čím nejraději malujete, nebo zkoušeli jste třeba i ubrouskovou techniku? Já jo, ale moc mě nebavila. Často se nechám navést tvarem kamínků, baví mě postavičky z večerníčků a jídlo, ale zkoušek co mě zaujme, ale nejsem žádný velký malíř, podle mě lepší ZŠ první stupeň 😄 pojďte se podělit o své zkušenosti a klidně fotte kaminky. Našli jste třeba kamínek který by pro Vás byl nějak osudový, významný? Takový že jste věděli že už ho dal nepustite? Děkuju za příspěvky a hezké pohodové vlakno.
Osudovych kaminku me deti plnou polici
. Sem tam je donutim neco zase poslat do obehu. Plus kreslime svoje a taky vypoustime.
@Hobitka 😄 jo děti se s nimi neradi loučí. A mamka má o další lapače prachu postaráno.
V anketě ti chybí možnost - znám, ale nemaluju ani nehledám. Dřív mi to děti občas tahaly domů a já pak nenápadně zase vyhazovala ven. Teď už z toho naštěstí vyrostly ![]()
Známe, malujeme. Nejsme tedy žádní výtvarníci, ale je to relax a dceru to baví. Používám fixy decor pen. To je vždy radosti, když nějaký najdeme. Často chodíme na náměstí a okolí čistě na kamínkové procházky, kdy hledáme a roznášíme.
Znám Kamínkováni. Malovala jsem asi 3×. Z mého pohledu to má smysl ve chvíli, kdy člověk někam vyrazi. Na výlet za město, dovolenou a někde tam ten svůj kamínek nechá. Najde další a ten pak putuje jinam. To je hezký nápad. Hledat to nebo nechávat po jednom městě úplně postrádá smysl. Takže až příště vyrážíme na dovolenou namaluji si pár šutřiku. Nějak. Mám akrylové fixi.
Známe, když jsme zrovna upoutaný doma, tak malujeme, ve fixách Posca už jsem utopila pěkných pár tisíc
Hledáme, měníme, sdílíme, je to fajn hledat poklady na výletech, děti to hned víc baví.
Dcery i já rady hledáme, i manžel vlastně
Je to takové krásné zpestření výletů ![]()
Občas taky něco namalujeme.. ![]()
Joooo jedeme v tom už asi rok
dcera je vždy nadšená, když nějaký najde ![]()
Jooo, jedeme v tom od léta a je to prima. Pomalovali jsme třeba i staré tašky že střechy. Našli jsme jich pár, postupně jsme je poslali všechny dál, na FB se neukazaly, tak si říkám, že jsem si je měla nechat ![]()
Malujeme fixami Posca a nosíme je na výlety. Syn si občas chvíli nějaký nechá, než ho zase pošle dál. Umím jen jednoduché věci, jsme ve skupině Kamínky na Fcb.
@vedma007 nebyla pátá možnost
@Atisia někde se začít musí
my po cestě máme už svá místa a věřím že i děti hledači se těší až půjdou kolem a juknout jestli tam zase nějaký je. Kamínek i tak putuje, třeba ne velké dálky, ale kdo ví kam je cesty ostatních zanesou. @Micilin nesmutni a rozdávají dál, určitě se jednou nějaká zmínka o nich objeví, ale jestli dělají radost nějakýmu prckovi na poličce jako píše @Hobitka to je přece ještě větší radost pro autora❤️ @Russet já taky žádný velký malíř nejsem, ale nadšení nezapru, maluju od vánoc a hlavní je ta zábava, jak říkám jsem na úrovni malé školačky a vůbec mi to nevadí 😄
Já dostala od Ježíška fixy Artmatigo, jiné vlastně ozkoušené nemám, ale maluje se s nima pěkně. Pokukuju od včerejška po foukacích metalických fixach, prej jsou super na pozadí ☝️
Klidně nasdilejte svoje kamínky ráda se podívám.