Malování dětského pokoje - inspirace

4099
20.5.10 09:48

Malování dětského pokoje - inspirace

Ahoj holky,
předěláváme dětský pokojíček a za chvíli nás čeká malování. Je to půdní pokojíček a nad postelema budou mít děcka šikminu a tak bych na ní ráda něco vymyslela, aby to nebyla jen taková nudná stěna. Pokojíček bude sytě žlutý a chci to zkombinovat s modou, která je i na nábytku, ale jediné co mě napadlo je namalovat tam šachovnici.
Neznáte někdo nějaké stránky kde bych se mohla inspirovat, nebo nemáte nějaký nápad co by se tam dalo vymyslet? Nechci tam malovat žádné obrázky, jen nějaké vzory nebo tak, ale fakt mi chybí fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
20.5.10 10:20

Ahoj,
zkus inspiraci na livingu:
http://forum.living.cz/viewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.5.10 10:25

zrovna maluji strom plný kočiček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
20.5.10 11:11

taky zrovna dumam nad výmalbou, čekam na nějaký kusy nábytku a pak začnu. Já chci hráškově zelenou a asi udělam jakoby vlnu do půlky stěny. Někde sem to viděla a vypadalo to moc hezky. A do toho zkusim něco nakreslit nebo koupim ty samolepící obrázky.

pudly pak se pochlub :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.5.10 11:17

az to bude, jestli to teda nebude na primalex :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
20.5.10 11:23

a pro ty co neumí malovat, ttady stránky kde nakreslý odborník, ale zajímala by mě cena :think:

http://www.maluvka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
20.5.10 11:35

ze bychom si tim jako privydelvaly? :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
20.5.10 13:06

Jestli to bude nad postelema, tak co to udělat modře a udělat z toho oblohu? Já nejsem moc zastánce těch hvězdiček, co svítí v noci, ale třeba by se to vašim dětem líbilo. Anebo nějaké planety - ať už namalovat, nebo samolepicí?
My máme šikminu nad kusem stolu, je to takové slepé místo, kam se toho moc dát nedá, zatím z toho visí dřevěný ptáček se šňůrkou, do budoucna nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
21.5.10 20:39

Nsoci vymalovat to modrou mě taky napadlo, ale prý by to působilo, že ten strop padá… A lepit hvězdičky u manžela teda absolutně neprošlo :lol: .

Ale i tak díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
23.5.10 16:10

tak se teda pochlubim - je to podexponovane (foceno za deste). dalo by se jeste hodne vylepsit, ale vic jsem s brecicim ditetem povesenym za nohu nezvladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
24.5.10 20:35

teda Pudli, smekam 8-o :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.5.10 20:38

třeba…

• Citovat
  • Upravit
7870
24.5.10 20:39

tos kreslila z hlavy nebo si měla předlohu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.5.10 20:40

nebo

• Citovat
  • Upravit
sophinka
24.5.10 20:43

nejraděj kreslím z ubrousků s dětskou tématikou (zadám do vyhledavače dětské motivy)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný