Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
předěláváme dětský pokojíček a za chvíli nás čeká malování. Je to půdní pokojíček a nad postelema budou mít děcka šikminu a tak bych na ní ráda něco vymyslela, aby to nebyla jen taková nudná stěna. Pokojíček bude sytě žlutý a chci to zkombinovat s modou, která je i na nábytku, ale jediné co mě napadlo je namalovat tam šachovnici.
Neznáte někdo nějaké stránky kde bych se mohla inspirovat, nebo nemáte nějaký nápad co by se tam dalo vymyslet? Nechci tam malovat žádné obrázky, jen nějaké vzory nebo tak, ale fakt mi chybí fantazie.
Ahoj,
zkus inspiraci na livingu:
http://forum.living.cz/viewtopic.php?…
taky zrovna dumam nad výmalbou, čekam na nějaký kusy nábytku a pak začnu. Já chci hráškově zelenou a asi udělam jakoby vlnu do půlky stěny. Někde sem to viděla a vypadalo to moc hezky. A do toho zkusim něco nakreslit nebo koupim ty samolepící obrázky.
pudly pak se pochlub ![]()
a pro ty co neumí malovat, ttady stránky kde nakreslý odborník, ale zajímala by mě cena ![]()
Jestli to bude nad postelema, tak co to udělat modře a udělat z toho oblohu? Já nejsem moc zastánce těch hvězdiček, co svítí v noci, ale třeba by se to vašim dětem líbilo. Anebo nějaké planety - ať už namalovat, nebo samolepicí?
My máme šikminu nad kusem stolu, je to takové slepé místo, kam se toho moc dát nedá, zatím z toho visí dřevěný ptáček se šňůrkou, do budoucna nevím…
Nsoci vymalovat to modrou mě taky napadlo, ale prý by to působilo, že ten strop padá… A lepit hvězdičky u manžela teda absolutně neprošlo
.
Ale i tak díky za rady.
tak se teda pochlubim - je to podexponovane (foceno za deste). dalo by se jeste hodne vylepsit, ale vic jsem s brecicim ditetem povesenym za nohu nezvladla.
nejraděj kreslím z ubrousků s dětskou tématikou (zadám do vyhledavače dětské motivy)