Malování na kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
10.1.24 14:27

Malování na kočárek

Ahoj :mavam:. Máme takový nudný jednobarevný kočár a ráda bych ho nějak vylepšila, tak mě napadlo ho pomalovat barvou na textil. Máte s nějakým takovým „vylepšením“ kočárku zkušenost?
Vím že někdo dělal barevný cákace třeba na korbičku k TUG2 ale to se mi úplně nelíbí a ráda bych na korbičku opravdu namalovala nějaký motiv :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
10.1.24 14:41

No zalezi, jestli pak chces kocarek prodavat. Za me to malovani kocarek dost srazi na cene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
10.1.24 15:00

@Ernais srazí na ceně? Téměř nové kočárky se z druhé ruky prodávají za par korun a nebo je maminky darují, co by měl obrázek srazit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.1.24 15:02

@Aduš8 zalezi na znacce, treba Thule UG2 na cene trati vcelku minimalne, takze v tomto pripade verim, ze malba na kocarku cene dokaze dost ublizit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 15:15

@Ernais Kočárek pak prodávat chci, ale věřím že když to bude vkusně pomalovaný a ne jako by to malovalo dítě předškolního věku tak nebude problém to prodat a cenu mi to nesrazí.
Jinak stříšky se k němu dají dokupovat, z těch co mají se mi líbí jedna ale dcera mi na všechny řekla „nene“ takže právě hledám alternativu aby na stříšce mohla mít co má ráda

• Citovat
  • Upravit
7274
10.1.24 15:41
@Anonymní píše:
@Ernais Kočárek pak prodávat chci, ale věřím že když to bude vkusně pomalovaný a ne jako by to malovalo dítě předškolního věku tak nebude problém to prodat a cenu mi to nesrazí.
Jinak stříšky se k němu dají dokupovat, z těch co mají se mi líbí jedna ale dcera mi na všechny řekla „nene“ takže právě hledám alternativu aby na stříšce mohla mít co má ráda

Ty joo to mě nenapadlo dát vybírat dceři barvu kočárku :D Kolik je dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
10.1.24 15:50
@Anonymní píše:
Jinak stříšky se k němu dají dokupovat, z těch co mají se mi líbí jedna ale dcera mi na všechny řekla „nene“ takže právě hledám alternativu aby na stříšce mohla mít co má ráda

Hele jak myslis, on tvuj vkus taky nemusi odpovidat vkusu pripadneho kupujiciho, takze bych opravdu pocitala s tim, ze to pak cenu ovlivnit muze. Co si budeme, veci po detech je na bazarech mrak a kupujici si muze vybirat. Ja si Thule ozivila jen doplnky, aby zaklad zustal zachovany a pokud ho ted budu chtit prodat, budu na nem tratna jen nekolik malo tisic, pokud bych ho nechala pomalovat, uz musim cekat na zajemce, ktery v tomto bude mit stejny vkus jako ja, takze se tim dost limituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 15:50

@KKK85 Malý je 14m ale ona už má na všechno svůj názor a umí si říct :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7274
10.1.24 15:51
@Anonymní píše:
@KKK85 Malý je 14m ale ona už má na všechno svůj názor a umí si říct :mrgreen:

Božínku… sednu si raději na prsty!!! Ale bacha ať ti nezačne až moc skákat po hlavě princezna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
10.1.24 16:06

A ty umíš malovat? Ono malovat na textil není taky žádná sranda. Budeš malovat štětci?
Hele ani Pinterest mi nic nenašel a to už je co říct.
Nejprve jsem pochopil, že tam chceš něco artového namalovat, ale když se to má líbit dceři, tak asi nějaké postavičky?
Mám trochu strach, aby to nevypadalo hodně lacině. A cenu kočárku to rozhodně sníží. Ale fakt nevím co máš za představu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.1.24 16:11

Tady se spíše někdo nudí a vymýšlí ptákoviny. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
10.1.24 16:13

Pokud neumíš malovat, tak bych to nechala někomu, kdo se tím živí :) viděla jsem několik pomalovaných korbiček od „profíků“ a vypadá to moc pěkně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
10.1.24 16:14

Tak to namaluj na nějakou látku, obsij, obstrihni podle tvaru strisky a prispendli, ne? Proč hned ničit kočárek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
10.1.24 16:14

Mě napadla nazehlovacka. Taky jsem měla takové nutkání, vylepšit. Nakonec jsem si to rozmyslela.
Proč jste si pořizovali kočár, když se ti takový nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.24 16:47
@KKK85 píše:
Božínku… sednu si raději na prsty!!! Ale bacha ať ti nezačne až moc skákat po hlavě princezna…

V čem rozhodnout může tam jí rozhodnout nechávám - jakou chce mikinu, jaký pyžamo, sladká nebo slaná snídaně,… Ve věcech který jsou důležitý jí nedávám vybrat, například jako jestli si bude čistit zuby každej den nebo ne. Tam je to prostě hygiena aby se zuby nekazily a komunikuju to s ní jinak. Funguje nám to, malá ví co chce a zrovna stříška kočárku je něco na čem nelpim, tak ať si vybere jaká se líbí jí když je to kočárek primárně pro ní. Pevnej šátek na nošení si taky vybrala sama, já jsem rozhodla akorát o materiálu a dcera vybrala asi ze 4 barev co měli a šátek miluje, chodí se na něj jen tak dívat, hladí ho a má obrovskou radost

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4