Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
Ahoj. Doteď jsme u kočárku měli uzavřený koš, tak jsem nemusela řešit co a jak tam hodím. Jenže teď máme nový kočárek s otevřeným košem a já nevím do čeho nastrkat plenky, svačiny a náhradní oblečení. Jak to máte řešený?Přebalovací batoh i tašku mám, ale není reálný to tam mít, kočár se mi pak převažuje, což je na výletech k ničemu
Měla jsem tašku na kočár, pod kočárem, nebo v batohu ![]()
Buď pod kočár (v tašce jestli nechceš, aby to bylo vidět) nebo do přebalovací tašky. To toho vozíš tolik? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Doteď jsme u kočárku měli uzavřený koš, tak jsem nemusela řešit co a jak tam hodím. Jenže teď máme nový kočárek s otevřeným košem a já nevím do čeho nastrkat plenky, svačiny a náhradní oblečení. Jak to máte řešený?Přebalovací batoh i tašku mám, ale není reálný to tam mít, kočár se mi pak převažuje, což je na výletech k ničemu
Plenky a přebalování ve větší kosmetické tašce, náhradní oblečení v igelitce, svačinka na volno v boxiku.
Měla jsem malý turistický batoh a v něm vše. Takové ty věci k ruce ( kapesníčky, malé balení ubrousku, pití, atd…) v organizeru na kočáru.
Plenky a oblečení sem vozila v prebalovaci tašce na madle, to ti přece par hadriku neprevazi kočár ne? Svačiny pití apod, vozim pod kočárkem, většinou v nějaké tašce, kterou z toho koše jednoduše vytahnu ![]()
Já si neumím představit, že někdo má přebalovací tašku tak těžkou, že se převáží i kočár.
Takže buďto máš na pytel kočár, nebo vozíš půlku bytu? ![]()
Pořiď si takovou tu maličkou cestovku a tu šoupni pod kočár.
Na golfkach jsem měla síťovou tašku. Určitě se prodává něco uzavřeného. Měla jsem i malou nepromokavou tašku. Zapínala se z boku kočárku na suchý zip(pláštěnka, moskytiéra).
@prejeta_zaba píše:
Buď pod kočár (v tašce jestli nechceš, aby to bylo vidět) nebo do přebalovací tašky. To toho vozíš tolik?
Běžně na výlety pár tyčinek, několik kapsiček (na svačinu sní minimálně 2), krabičku s ovocem, zeleninou, kousek nějakýho pečiva nebo co upeču. Pak záleží na počasí a ročním období, teď sebou tahám náhradní punčochy, tepláky, capáčky, tričko, docela objemnou teplou mikinu. Pak je nutný pití, pleny, jednorázovou přebalovací podložku aby zabrala co nejmíň místa, vlhčený ubrousky, látkovou plenu, kapesníčky, krém, svojí peněženku (mám velkou koženou, slouží napůl i jako lékárna a manikúra) a nějakou hračku. To by mělo být tak všechno. Takže náklad bývá slušnej. Přebalovací batoh má prázdnej skoro 2kg, taška je o něco lehčí
@Tarjei píše:
Co to je za blbej kocar?
Petite&mars street+ ale my míváme batoh hoodně naloženej ![]()
@Markéta188 píše:
Já si neumím představit, že někdo má přebalovací tašku tak těžkou, že se převáží i kočár.
Takže buďto máš na pytel kočár, nebo vozíš půlku bytu?Pořiď si takovou tu maličkou cestovku a tu šoupni pod kočár.
Vozím půlku bytu
. Jsem ten typ „co kdyby se to náhodou hodilo“
. Máme petite&mars street+
@Anonymní píše:
Běžně na výlety pár tyčinek, několik kapsiček (na svačinu sní minimálně 2), krabičku s ovocem, zeleninou, kousek nějakýho pečiva nebo co upeču. Pak záleží na počasí a ročním období, teď sebou tahám náhradní punčochy, tepláky, capáčky, tričko, docela objemnou teplou mikinu. Pak je nutný pití, pleny, jednorázovou přebalovací podložku aby zabrala co nejmíň místa, vlhčený ubrousky, látkovou plenu, kapesníčky, krém, svojí peněženku (mám velkou koženou, slouží napůl i jako lékárna a manikúra) a nějakou hračku. To by mělo být tak všechno. Takže náklad bývá slušnej. Přebalovací batoh má prázdnej skoro 2kg, taška je o něco lehčí
Tak tolik věcí teda na výlet neberu ![]()
@Anonymní píše:
TO na tom výletě nemůžeš koupit rohlík, přesnídávku nebo banán? Ušetřit místo v batohu můžeš třeba tim
![]()
Krém na co? Na zadek? Malej bepanten nestačí? Mám malinkou zavírací dozičku tam jsem si dala dětský krém.
Místo velké pleny by mohla místo ušetřit malá plenka (mám 4, poloviční)nebo slintacek. A co nejmenší hračku
pro straší dítko batůžek.
![]()
Ahoj. Doteď jsme u kočárku měli uzavřený koš, tak jsem nemusela řešit co a jak tam hodím. Jenže teď máme nový kočárek s otevřeným košem a já nevím do čeho nastrkat plenky, svačiny a náhradní oblečení. Jak to máte řešený?
Přebalovací batoh i tašku mám, ale není reálný to tam mít, kočár se mi pak převažuje, což je na výletech k ničemu