Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Anonymní píše:
Já musím mít všechno sebou abych byla v klidu. Děsím se toho že někde budem a něco mi bude chybět
Co se stane když bude chybět krém?
Příspěvek upraven 04.01.24 v 21:27
@Anonymní píše:
Já musím mít všechno sebou abych byla v klidu. Děsím se toho že někde budem a něco mi bude chybět
Jako co třeba bude chybět?
@Dahlia0409 píše:
Pilník z manikúry?
,
@Atisia píše:
Pilník z manikúry?![]()
![]()
,
Kdo je připraven, není překvapen, ale kvůli tomu tahat půlku kvartýru? ![]()
@Dahlia0409 píše:
Kdo je připraven, není překvapen, ale kvůli tomu tahat půlku kvartýru?
Se stane no a…?
@Atisia píše:
Se stane no a…?
Já si zase připadala vždycky divně, že jsem nebrala skoro nic ![]()
@Atisia píše:
TO na tom výletě nemůžeš koupit rohlík, přesnídávku nebo banán? Ušetřit místo v batohu můžeš třeba tim![]()
![]()
Krém na co? Na zadek? Malej bepanten nestačí? Mám malinkou zavírací dozičku tam jsem si dala dětský krém.
Místo velké pleny by mohla místo ušetřit malá plenka (mám 4, poloviční)nebo slintacek. A co nejmenší hračkupro straší dítko batůžek.
![]()
Ne vždycky se někde něco dá koupit a občas to stojí 2× tolik co běžně v obchodě což platit nechci. U jídla se řídím tím kam jdeme. Krém je malej univerzální abych mohla máznout co je potřeba - dceři tváře, odřeninu, sobě jizvy. Plenku beru jednu klasickou látkovku a používáme jí jako bryndák. No a malá si hračku vybírá sama, nejčastěji cca 30cm vydru takže to podle mě není nic hroznýho
@Atisia píše:
Co se stane když bude chybět krém?Příspěvek upraven 04.01.24 v 21:27
Celkem snadno se může stát že to odnesou moje jizvy - u achilovky a v obličeji, takže obě hodně namáhané
@Dahlia0409 píše:
Já si zase připadala vždycky divně, že jsem nebrala skoro nic
Pleny, pití, 1× tričko, punčochy, ubrousky, doklady. to je tam asi furt
krém taky často neberu.
No a jídlo,
podle toho kam jdem ![]()
Minulý týden jsme byly v herně a neměla jsem sebou vůbec nic.
i plenu jsem zapomněla (mívám vždycky jednu v každé tašce) hm došla. Taky jsme to přežily. Občerstvení jsem koupila tam a domu jely dřív
. Dneska vlastně taky. Akorad už s tou plenou
![]()
@Dahlia0409 píše:
No to těžko říct, už na střední jsem byla ta co měla všechno. I kdyby mi tehdy někdo řekl že si doma nestihl oholit nohy tak já bych vytáhla jednorázovou žiletku. Ač jsem používala menstruační kalíšek vždycky jsem měla i 2 vložky a tampony, kusově balený intimky, dezinfekci, různý náplasti a tak ![]()
@Anonymní píše:
No to těžko říct, už na střední jsem byla ta co měla všechno. I kdyby mi tehdy někdo řekl že si doma nestihl oholit nohy tak já bych vytáhla jednorázovou žiletku. Ač jsem používala menstruační kalíšek vždycky jsem měla i 2 vložky a tampony, kusově balený intimky, dezinfekci, různý náplasti a tak
Tak to bys měla brát s sebou kufr na kolečkách, abych teda neměla tak těžký zavazadla. Já beru jen to, co fakt potrebuju - plus něco navíc, což je minimum, takže fakt skoro nic nepotřebujeme ![]()
@Anonymní píše:
Celkem snadno se může stát že to odnesou moje jizvy - u achilovky a v obličeji, takže obě hodně namáhané
A co máš za jizvy že je musíš mazat
?
Se zkus podívat po nějakým organizéru! Nebo obyčejným batohu. Úplně na začátku jsem všechno nosila v batohu na notebook z Lidlu. Všechny přebalovací věci v kosmetické skládací tašce z jysku(nevim jestli je ještě mají).
zabralo to čtvrt batohu
@Dahlia0409 píše:
Tak to bys měla brát s sebou kufr na kolečkách, abych teda neměla tak těžký zavazadla. Já beru jen to, co fakt potrebuju - plus něco navíc, což je minimum, takže fakt skoro nic nepotřebujeme
No já jsem na tohle strašná
. Ale celou střední jsem si vystačila s 32l batohem a ještě mi v něm zbylo dost místa na takovej střední nákup ![]()
@Anonymní píše:
No já jsem na tohle strašná. Ale celou střední jsem si vystačila s 32l batohem a ještě mi v něm zbylo dost místa na takovej střední nákup
Každej je nějakej ![]()
Já musím mít všechno sebou abych byla v klidu
. Děsím se toho že někde budem a něco mi bude chybět