Malý byt a dětský koutek

Twixinka
28.1.19 18:49

Chaos? Koukni na nas,nas obyvak je jedna velka herna a to jsme v RD :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
28.1.19 18:50

Měla sem to tak v bývalém bytu, syn na tom svým prostoru měl dětský kusový koberec a hračky v plastových boxech narovnanych na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68939
28.1.19 19:02

Jestli dokážeš s batoletem udržet chaos na 2×2 m, tak mi to přijde super :) U nás byl chaos od dítěte v celém bytě :oops: Samozřejmě byla snaha mít všecko nacpané do krabic, oblečení a plíny v komodě… ale stejně byly dětské věci všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
28.1.19 19:06

@Markii2 Aneni to škoda nemít dětský pokoj?my máme byt na bydlení-pro nás.Takže jeden pokoj mají děti(ten větší) a druhý máme my s manželem.
Děti mají v pokojíku gauč a obývací „buňkovou“stěnu z Ikea s boxy na hračky a oblečení.Když přijde tchýně a hlídá ,tak aspon sedí na gauči a nemusí se plazit po zemi a já na něm přespávám,když jsou nemocní nebo chci spát s nima v pokoji.Dětem to taky vyhovuje.
My s manželem máme pohodlné sezení v kuchyni i když je malá křesílka se vešly a máme svou ložnici/pracovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101592
28.1.19 19:09

@axlpol A k cemu potrebuje 18 mesicni detsky pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
28.1.19 19:13
@Markii2 píše:
Holky potrebuji inspiraci!! Mame pidi byt 2+1 a v nem kout 2×2 metryv obyvaku ktery slouzi jako detsky. Mala ma nomentalne 18 mesicu a ja si s tim nevim rady, potrebovala bych ho nejak usporadat, po vanocich pripomina spise chaos :think:!!! Jak to mate vyresene vy, co nemate detsky pokoj?? Klidne se pochlubte fotem :palec:… Stehovani u nas nepripada v uvahu, za rok zaciname stavet :D

Ahoj.

18měsíční pokojík dle mé zkušenosti nepotřebuje. Stejně je furt za zadkem rodičů a vyhledává společnost, takže z toho vyplývá, že i ty hračky jsou po celém bytě/domě. :)

A pokud za rok začnete stavět, tak se tím už vůbec netrap. Tento chaos je jen dočasný a ještě na něj budeš ráda vzpomínat. :)

Příspěvek upraven 28.01.19 v 19:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
28.1.19 19:26

@Twixinka U nás nápodobně :mrgreen: Obývák=Herna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13750
28.1.19 19:26

Máme v obýváku v knihovně 4 koše, ve kterých má syn hračky, pak má dva boxy pod gaučem - s Legem a ve skříňce pod TV malé boxíky na drobné hračky. V ložnici má skříňku s oblečením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.1.19 19:33

@Twixinka jaaj beru zpet :lol: !! Nejspis je to vsude stejne… A hraje si v tom teepee?? Nad tim jsem taky premyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.1.19 19:37

Jak tak ctu je to vsude stejne… Pokoj nepokoj chaos je hlavne v obyvaku :lol: … Ja ji chci udelat proste nejake misto co je jenom jeji a vypada jakztaz … Je mi jasne ze hracky budou vsude, ale treba az se to vecer uklidi tak by to mohlo vypadat nejak normalne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
28.1.19 19:39

My mame hernu v obyvaku,kde je kuchynka, pracka, Lego duplo , par panenek a maly stolecek. Ostatni hracky jsou v pokojiku a ty prinesu v ruznych kombinacich,jak je treba. Vsechno tam nedam, jinak je z toho sileny binec,se kterym si uz v teto fazi ani moc nehraje.Na tvem miste to tak delam I kvuli prostoru. Stejne v tomhle veku bude spis u tebe a hrat si se vsim moznym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
28.1.19 20:20

@Markii2 teepee je nejlepsi ;) dostala ho k prvnim narozeninam a strasne se v nem vyblbne,ze se treba schovava a bafeme na sebe a nebo si tam jde jen tak odpocinout :) trochu jsem si rikala,jestli to neni zbytecne,ptze ta investice nebyla zrovna mala,ale po skoro ctyrech mesisich musim rict,ze koupe vubec nelituji a navic je to vec,ktera ji vydrzi az treba do sesti let ;) uz se tesim az budeme kupovat kuchynku a podobne veci,mame velky barak,ale mista mi prijde,ze je malo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1935
28.1.19 20:22
@Markii2 píše:
Jak tak ctu je to vsude stejne… Pokoj nepokoj chaos je hlavne v obyvaku :lol: … Ja ji chci udelat proste nejake misto co je jenom jeji a vypada jakztaz … Je mi jasne ze hracky budou vsude, ale treba az se to vecer uklidi tak by to mohlo vypadat nejak normalne :D

Tak to doporučuji takový ten dětský stan. :)

Kluci ho mají a hrají si tam, ale je jim už 2 a 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
29.1.19 17:17

@j.a.n.i1 …tak mě by mrzelo, že dítěti nemůžu vytvořit pokojík, kde má svou postel, své hračky…svoje prostředí, dětský svět, kde to bude jen jeho, nejen koutek. :nevim: děti chodí spát dříve než my, mají svém pokoji soukromí, klid…ale to je asi každého věc jak to cítí. …a jako 18ti měsíční mi sice byli v patách,ale hračky byly vždy jen v pokojíku.Nenosili je sebou,ale ve 2+1 člověk není nikdy sám :D at jsem kde jsem, stačí dva kroky a už na dítě vidím nebo ono na mě.Každé dítě je jiné,každý rodič to má nastaveno jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný