Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dceři značně na prdy pomohl Espumisan - kapky. Dokonce po něm i lépe kadila.
Můžeš zkusit. Ještě jsou kapky BabyCalm.
Pokládat co nejvíce na bříško a vydržet, až tyhle miminkovské koliky prostě skončí.
My jsme dávali už od porodnice espumisan kapky, dávkování najdeš v letáku a když bylo nejhůř, tak rektální rourka, tu taky koupíš v lékárně.
Máme stejný problém od narození, teď už je to lepší syn má dva měsíce. Ale každý den jsme používaly rourku jinak řval, kroutil se hrůza.
Rektalni rourka
nejlepsi vynález. Neboj se jí pouzivat pravidelně, jen co miminku posílí břišní svaly, vyprdi se i bez ní
U dcery pomalá jen rektální rourka, používali jsme ji, než se začala sama hýbat a pohybem si pak sama uvolnila bříško.
@Anonymní píše:
Mame takovy problem, malá se furt krouti a snazi tlacit a nejde ji to 😪 pomahame ji cvicenim nozicek a masirovani briska a vyjmecne to pomuge ze si prdne a aspon se vykaka, ale pak treba za dve hodiny se snazi zas tlacit a uz nic nepomaha..ani mwsaz ani s nohama cviceniberem tak paty den biogau, prosim doporucite co k tomu jeste brát aby se vyprazdnila sama?
je ji teprve 12 dnu tak neco co muze?
Rourka, porad jsme rourkovali..
Od porodnice stejný problém. Nic nezabíralo, cvičení, espumisan byl horší než lepší. Furt jsem googlila, četla vše možné. Asi je pravda, že to chce trochu času.
Teď jí jsou dva měsíce a kousek a je to lepší. Sama celkem prdí, občas pomůžu.
Dávám biogaiu, tak asi zabrala po třech týdnech a dávala jsem co-lactase kapky, ty taky trochu pomáhaly, že ji nebolelo břicho.
Na rektální rourku jsem neměla odvahu.
@lilith1 jak casto? me ted prijde ze musim snad kazdy den..hlavne poranu ![]()
Mame takovy problem, malá se furt krouti a snazi tlacit a nejde ji to 😪 pomahame ji cvicenim nozicek a masirovani briska a vyjmecne to pomuge ze si prdne a aspon se vykaka, ale pak treba za dve hodiny se snazi zas tlacit a uz nic nepomaha..ani mwsaz ani s nohama cviceni
berem tak paty den biogau, prosim doporucite co k tomu jeste brát aby se vyprazdnila sama?
je ji teprve 12 dnu tak neco co muze?