Malý vztekloun

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
914
24.4.06 21:52

Malý vztekloun

Ahoj všichni!
Doufám, že dnes už neprovedu nějaký prohřešek proti pravidlům diskusí…
Poprvé jsem založila omylem dvě stejné a bylo mi vyhubováno, tak už se teď bojím.Ráda bych znala váš názor na můj problém. Mám chlapečka 16 měsíců.Občas - zejména když je unavený na sebe upoutává pozornost tím, že mlátí hlavičkou do stěny, futer, do země… Vždycky se praští - docela dost!!! a začne bulet.Jinak je to celkem chytrý a šikovný kluk. Ráda bych věděla, jak se s tím vypořádat. Plácnutí přes zadeček a napomenutí nepomáhá. Snažím se ho vždycky nějak zabavit, ale ne vždy se nechá… Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6429
24.4.06 22:11

Tak na to nereaguj.. nebude-li reakce, tak to přestane dělat :-)

Nebo to období přejde samo…

Ono se těžko radí, když človkě neví ty emoce kolem a tak…

Tak ať si brzy už neubližuje :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.4.06 22:17

Nedavno to tu holky resily. Myslim, ze se psalo o tom, ze si ty deticky az tak neublizily. Ze mlatili hlavickou, ale spis, aby to bylo videt. A dela to vic deti a vsechny to prejde:-)

Ja mam ted vzteklouna po nemoci. Pro zmenu mlati do me. Temer plne kojime, v noci taky porad. A to jsme se to tak pracne odnaucovali. Nechce sam spat. Ach jo. ale hlavne, kdyz si mam kde postezovat-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
24.4.06 22:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iri
141
24.4.06 22:29

Ahoj,
mám stejný názor jakó Efina. Bude nejlepší v té chvíli odejít z místnosti a on časem zjistí, že se nemá před kým vztekat a nebude mu to dělat takovou radost. :lol:
Pro tvůj klid, můžeš někde potichu za rohem jukat, aby se mu nic nestalo. Ale myslím, si, že po čase bude chodit za tebou. Ty mu musíš dát najevo, že ho takovýho nehceš a odejdeš. Když půjde za tebou a stále se bude vztekat, ignoruj ho. Pak když se zklidní, usměj se na něj, pochval ho a hraj si s ním. Není už tak hloupý, aby nepochopil princip.
A nebo pak čekat, až to věkem odejde samo. Ale já bych na to nervy neměla. :lol:
Každopádně to vyzkoušej, buď jistá a klidná ve hlase a uvidíš, že časem to přestane dělat.
Držím palec
 Iri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
24.4.06 22:30

Ahojky. Díky za odkaz na stránky.No já si taky myslím, že by bylo nejlepší na to nereagovat.Jenže mám strach, aby si něco neprovedl… tak já zkusím být tvrdá, jsem na sebe móc zvědavá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
24.4.06 22:34

Zdravím ještě jednou Alču. mám taky problém s kojením. teď rýmoval, takže jsme to taky rozjeli znovu.A nejhorší je, že je navyklý tak usínat.Takže tě maximálně chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
25.4.06 08:10

Dido,

já snad tolik nehubovala, no ne? :-)

• Citovat
  • Upravit
914
25.4.06 08:42

Ne, ty ne Péťo.Dostala jsem sprdunk ve slovenštině.Už si nepamatuju, kdo to byl.Já bohužel nejsem nic moc extra počítačový typ, tak jsem měla honičku se vůbec připojit a zaregistrovat, tak mi to odpusťte, jsem fakt „šikula“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
25.4.06 08:53

Jo, nic se neděje, evidentně se zlepšuješ ;-)

Peta

• Citovat
  • Upravit
914
25.4.06 09:13

Snažím se zlepšit, vyhledávat v diskusích a te´d se snažím uvést do provozu metřík.tak nevím..Vyjde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.4.06 09:14

Nevyšlo, tak to zkusím znovu. to je otrava.Klesá mi sebevědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
25.4.06 09:15

Zase špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
25.4.06 09:18
  • Citovat
  • Upravit
914
25.4.06 09:21

Jo jo. To je dobrý. jé já se opičím po tobě. To je trapas, ani jsem si nevšimla.teď jsem to zas změnila, tak nevím, jestli jsem to nezvorala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí