Malý/velký vzteklounek

Anonymní
2.4.13 10:34

malý/velký vzteklounek

Naše 10 měsíční holčička se začala děsně vztekat, když ji neco nepovolím, nebo ji od něčeho odnesu, něco nepodám na co si ukáže atd…zatne pěstičky a vzetká se, zrdune a ječí. Není na období vzdoru ještě brzo??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
2.4.13 10:40

My období vzdoru měli několikrát, na chvíli to přešlo a pak znovu, jsou mu 4 roky a dělá scény doted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.4.13 10:45

Našemu rošťákovi jé 9 měsíců a takhle jak popisujete se vzteká už od osmého, jé to něco hrozného :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
2.4.13 10:58

A to je teprve začátek :lol: zas to přejde, za pár týdnů zase přijde a období vzdoru kolem 2 let bude proti tomuhle podstatně větší peklo :zed: rada zní..přežít ve zdraví a nezbláznit se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
2.4.13 11:11

Moje malá to dělá taky (9měs.), ale nevzteká se tak, že zuří, ale začne kvílet a hučet :lol: Prostě ji přendám někam, kde nechce být, nebo se jí něco nelíbí a začné natahovat a „hůůůůůůůůůůůůůůůůůů“, občas mi z toho jde hlava kolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.4.13 17:47

Náš malý (9,5 m) mi to začal taky dělat, když mu vezmu něco co nesmí, ale chce to tak začne brečet, řvát a rudnout, dělá to několikrát denně, docela hrůůůza :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
2.4.13 19:43

Normální období vzdoru - těch ještě bude :-) hlavně nepovolit a nedovolit. Je to náročná zkouška na nervy ale dá se to. Já si vždycky říkám - vydrž, za chvilku to přejde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí