Pláč miminka po koupání

437
1.4.13 14:35

Pláč miminka po koupání

Ahoj holky, mám menší dotaz. Mám dvouměsíčního chlapečka, který mi šíleně po koupání pláče, už jsem z toho zoufalá a nevím co bych ještě vyzkoušela :nevim:
Když ho dám do vany, tak je vše v pořádku, vytáhnu ho z vany, taky je to okey, ale jakmile ho položím na přebalovák a zachuchlám do osušky tak řve jak tygr, zkoušela jsem ho nechat na přebalováku i jen tak, aniž bych ho chuchlala do osušky, ale taky nic :think:
Nemáte někdo takovou nebo podobnou zkušenost? Předem děkuji za nějaké rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
612
1.4.13 14:39

Je mu zima. Můj to dělal taky. Pak jsem ho začala sušit na svým těle a rovnou dát kojit, to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.4.13 14:40

Teplo? Resp. neni mu zima? Pripadne uz je pretazeny, nudi se, uz ma hlad? Tech duvodu muze byt hodne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
1.4.13 14:41

Chce být ještě ve vodě…Naše mláďata to taky dělala…Ve vodě se jim líbilo, jakmile jsme je vytáhli začali řvát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
1.4.13 14:42

Zima??žzen po koupání??
Mě to dělal taky prostě jsem ho zachumalala do dět ručníku, dala mu prso aby se napil a pak ho v postely osušila a převlékla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.4.13 14:45

Zima mu nebude, zkusila jsem mu už i nahřát osušku a nepomohlo to, teplota je v koupelně na koupání si myslím ideální.
Hlad taky nemá, před koupáním ho nakojím, aby mi vydržel, takže tím to taky není.
Při koupání je spokojenej, usměvavej, povídá, tak jestli se nudí, to nevím..
Jinak Leni78, vyzkouším ho tedy usušit na těle. Nic mě totiž už nenapadá, co by mohlo být špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.4.13 14:47
@BoDaViDoVe píše:
Chce být ještě ve vodě…Naše mláďata to taky dělala…Ve vodě se jim líbilo, jakmile jsme je vytáhli začali řvát…

Zkusím ho tam nechat i dýl a uvidíme jak bude potom reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
1.4.13 14:48
@sunnyho.motylek píše:
Zima??žzen po koupání??
Mě to dělal taky prostě jsem ho zachumalala do dět ručníku, dala mu prso aby se napil a pak ho v postely osušila a převlékla

Prso jsem mu taky zkoušela dát, jenže nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
1.4.13 14:52

Tak když ne zima, tak ho zkus zaalit do osušky trochu natěsno a nechat chvíli zabalenýho- hned ho nesušit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
1.4.13 15:08

A není to prostě tím, že se mu ve vodě líbí? :lol: Já vím, že pláč není k smíchu. Syn mi tohle dělá od narození. Ve vodě je andílek a jak se vytáhne, tak začne pláč. Prostě mu přetrhnu něco, co se mu líbí, takže jsem nahrazovala něčím jiným. Nejdřív pomáhla zpět a masáž tělíčka, pak hraní s tubou od krému a teď svítící kachnička. :lol: Myslím, že navíc žádné dítě nemá rádu nutnosti jako mazání, sprej do nosu, vytírání očí, čištění uší atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
1.4.13 15:29

Moje malá to dělá taky, rychle osušit a nakrmit :mrgreen: ale asi ji vadí i to, že ji z vaničky vyndávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
1.4.13 15:38

Vis co od narozeni nase mala zboznovala…vyfoukat cele telicko fenem na vlasy. Bylo strasne roztomile jak se tomu teplicku nastavuje :srdce: Pokud se maly nebude bat toho hluku tak byvse mu to mohlo libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
1.4.13 15:43

U nás bylo to samé pomohl zpěv u oblékání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
1.4.13 15:45

No mě tohle dělá už 6 měsíců :mrgreen: Pomůže mu zpívat, chrastit hračkou, nechat ho ocucat tubu s krémem, prostě ho nějak zabavit, ovšem ne vždy to pomůže. Myslím, že je to tím, že už je unavený a taky nesnáší oblékání (a to nejen po koupání). Takže pokaždé máme koncert.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
1.4.13 15:57
@Jančounek píše:
Zkusím ho tam nechat i dýl a uvidíme jak bude potom reagovat

To je úplně jedno jak dlouho tam bude. Když se Ti nechce z vody tak se prostě nechce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí