Mám dál čekat na omluvu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.10.11 22:11

Tohle se nezmeni, pokud ho nechas…
Ja s takovymi manyry bojuju uz 9 let, postupne se trema detma.
Taky mel tendence mi vycitat, ze neni uvareno, poskladany pradlo, umyty nadobi, uklizenej byt, mame jenom vcerejsi chleba… Ja delala co mohla a porad to nestacilo…
Zavedla jsem si jednou tydne kafe s kamaradkou, vecer, vzdy jsem nahlasila tak 2-3 dny dopredu (on si dyl informaci nepamatuje) a denne pripominala, jak malymu. Ale pokud nemel horecku nejel pres to vlak - neni ti dobre? na 3-4 hodinky to vydrzis (navic uspal a mohl jit taky spat), mas moc prace? Fajn pohlidej, pak si to dodelas v noci, vsak ja rano s malym vstanu.
Nelibi se ti, ze jsem nestihla uvarit, uklidit pradlo, umyt zachod… Tak ted jsi doma, tak to jdi udelat, ja chystam veceri pro maleho.
Stalo me to hodne nervu, kolikrat i tichou domacnost, ale dosahla jsem toho, ze to prestal delat, nebo ne prestal, ale ovlada se… On totiz taky tim, ze uz se nerozpakuju mu nechat deti samotnymu a bez jakekoli pripravy (zadny chystani kasicek, plinek, ja nevim ceho, jenom aby to mel jednodussi), zjistil jak to je… ze ne kazdy den stiham jit nakoupit cerstve pecivo, ne kazdy den mam cas udelat uplne vsechno co je potreba…
Kdyz nadaval, ze neni uvareno - uvar si neco, jsi dospelej, nebo bez k mamince na rizecek. Pokud by sel k te mamince, uz by tam mohl zustat…
Na druhou stranu, za kazdou malickost mu dekuju a ujistuju ho jak si cenim toho, ze mi pomaha (a cenim, ale on to potrebuje slyset asi tak 100×, ze je uzasne, ze vyskladal mycku, on ji pak vysklada za 2 dny opet a bez rikani ale opet ceka pozvednuti ega dlouhym ujistovanim jak to udelal uzasne), opakuju jak uzasne zvladl ty 4 hodiny vecer, kdyz jsem odesla na kafe…

• Citovat
  • Upravit
4705
27.10.11 22:17

začni mu vyčítat málo spermatu při erekci - jakože to není žádnej střik, ale ubohej plivanec…a že je trapnej.
ať vidí, jak poznámky ke kojení bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 22:19
Anonymní píše:
Taky mel tendence mi vycitat, ze neni uvareno, poskladany pradlo, umyty nadobi, uklizenej byt, mame jenom vcerejsi chleba… Ja delala co mohla a porad to nestacilo…
Zavedla jsem si jednou tydne kafe s kamaradkou, vecer, vzdy jsem nahlasila tak 2-3 dny dopredu (on si dyl informaci nepamatuje) a denne pripominala, jak malymu. Ale pokud nemel horecku nejel pres to vlak - neni ti dobre? na 3-4 hodinky to vydrzis (navic uspal a mohl jit taky spat), mas moc prace? Fajn pohlidej, pak si to dodelas v noci, vsak ja rano s malym vstanu.
Nelibi se ti, ze jsem nestihla uvarit, uklidit pradlo, umyt zachod… Tak ted jsi doma, tak to jdi udelat, ja chystam veceri pro maleho.
Stalo me to hodne nervu, kolikrat i tichou domacnost, ale dosahla jsem toho, ze to prestal delat, nebo ne prestal, ale ovlada se… On totiz taky tim, ze uz se nerozpakuju mu nechat deti samotnymu a bez jakekoli pripravy (zadny chystani kasicek, plinek, ja nevim ceho, jenom aby to mel jednodussi), zjistil jak to je… ze ne kazdy den stiham jit nakoupit cerstve pecivo, ne kazdy den mam cas udelat uplne vsechno co je potreba…
Kdyz nadaval, ze neni uvareno - uvar si neco, jsi dospelej, nebo bez k mamince na rizecek. Pokud by sel k te mamince, uz by tam mohl zustat…
Na druhou stranu, za kazdou malickost mu dekuju a ujistuju ho jak si cenim toho, ze mi pomaha (a cenim, ale on to potrebuje slyset asi tak 100×, ze je uzasne, ze vyskladal mycku, on ji pak vysklada za 2 dny opet a bez rikani ale opet ceka pozvednuti ega dlouhym ujistovanim jak to udelal uzasne), opakuju jak uzasne zvladl ty 4 hodiny vecer, kdyz jsem odesla na kafe…

v tom je možná ten problém, že já ho už ani chválit nechci, protože když mu týden dopředu hlásím, že se někam chystám, tak mu právě musím všechno nachystat, pokud možno napsat na papírek kde co je) a stejně od něj slyším jen to jeho: jak dlouho tam budeš, nebuď tam dlouho, vrať se brzy :cert: jak moc bych si přála slyšet: užij si to, bav se dobře 8-) ale to mi nikdy neřekl :-( :-(
Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
beruska79
27.10.11 22:25
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Na druhou stranu, za kazdou malickost mu dekuju a ujistuju ho jak si cenim toho, ze mi pomaha (a cenim, ale on to potrebuje slyset asi tak 100×, ze je uzasne, ze vyskladal mycku, on ji pak vysklada za 2 dny opet a bez rikani ale opet ceka pozvednuti ega dlouhym ujistovanim jak to udelal uzasne), opakuju jak uzasne zvladl ty 4 hodiny vecer, kdyz jsem odesla na kafe…
v tom je možná ten problém, že já ho už ani chválit nechci, protože když mu týden dopředu hlásím, že se někam chystám, tak mu právě musím všechno nachystat, pokud možno napsat na papírek kde co je) a stejně od něj slyším jen to jeho: jak dlouho tam budeš, nebuď tam dlouho, vrať se brzy :cert: jak moc bych si přála slyšet: užij si to, bav se dobře 8-) ale to mi nikdy neřekl :-( :-(
Zakladatelka
SOBEC jeho motto, ja muzu, ty ne..ty var, uklizej, per, starej se o mne,.vzdyt te zivim ne? ty se doma jen valis a delas hovno…v jeho ocich..... :pocitac:

Příspěvek upraven 27.10.11 v 22:42

• Citovat
  • Upravit
6926
27.10.11 22:40

Noo, tak to je sobec jak prase. Pardon. :nevim:
Takovýho chlapa nechat s dítětem samotnýho, nic neusnadňovat!
Už jsem to psala mockrát, ale můj chlap (zlatej!!! fakt jinak bobánek můj milovanej) taky jeden čas začal sklouzávat k nespokojenosti.. :think: Jeho matinka je motorová myš a i kdyby měla spát jen 3h denně, pro úklid a vaření obětuje život. :roll: :roll: :zed:
Tak jsem si jednou naplánovala na odpo kamarádku. A pobyla pěkně dlouho, až do večera.
Přišla jsem domů:
„Ty jo tady je bordel“.
Manžel se zarazil.
„Ani nádobí není v myčce, jo??“
Manžel znejistěl.
„Co si mám vzít k jídlu??“ a otvírám znuděně lednici.
Manžel rudej (vzteky nebo hanbou nevím, neřeším).
Chovala jsem se úplně jako rozmazlenej chlap - sobeček - a pěkně udělala divadlo. A jak to parádně zabralo!
Pak se mi přiznal, že jak byl s dětma celý odpo i večer, nic nestíhal, prostě prej nezvládal. :lol: :hug:
Od té doby si mojí práce moc váží - a já ho občas (tak 1× týdně) doma samotného nechávám, protože opakování je matka moudrosti, že.
Jenže tohle zabere na jinak normálního chlapa, kterej má jen malej „skluz“. :think: Obávám se, že ten Tvůj chlap je krapet jinde. :think: Holka ale já ho mít tady - stačilo by tři dny - honem rychle by za Tebou utíkal a líbal Ti nohy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
27.10.11 22:48
NiKina píše:
začni mu vyčítat málo spermatu při erekci - jakože to není žádnej střik, ale ubohej plivanec…a že je trapnej.
ať vidí, jak poznámky ke kojení bolí…

Tak to je hustý :-D jsi mě fakt dostala. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
27.10.11 22:51

Nemůžu si pomoct, ale dělá to na mě dojem, jakoby si tě nevážil a neměl tě rád. Zní to teď ode mně asi ošklivě. Ale takhle se člověk, který má rád, nechová. Člověk, který miluje svou rodinu, se snaží být oporou a pomáhat, nevyčítat hlouposti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska79
27.10.11 22:51
NiKina píše:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1703
27.10.11 22:54

souhlasím tady s holkama, je to sobec, měla by jsi asi změnit svůj postoj, a nedělat mu servis, mě vždycky dostane do varu věta typy muž mi hlídá dítě, to mi hlava nebere, :zed: :zed: on když jde do hospody, taky ti říká, prosím, tě můžeš hlídat, rád bych šel do hospody? Myslím že ne, tady přece nejde o hlídání, on se stará o své dítě, zrovna tak jako ty, o hlídání může být řeč maximálně u babiček, nebo kamarádek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.11 22:55
beruska79 píše:
NiKina píše:

tohle bych mu asi nedokázala ani nechtěla říct :oops:

• Citovat
  • Upravit
beruska79
27.10.11 23:01
Anonymní píše:
beruska79 píše:
NiKina píše:
tohle bych mu asi nedokázala ani nechtěla říct :oops:

a ja zase ano.on te tema svyma kecama dost ponizuje, shazuje,rekni mu jak by se mu libilo, kdyby sis zacala na toto stezovat? ja jednoho takoveho mela a jsem rada ze je konec, nemusim se nikomu zodpovidat, mam klid.a odesla jsem v dobe kdy jsem byla na materske podotykam.nechci to tu rozpitvavat, kdyztak pisni SZ,ale osobne si myslim, ze s takovym clovekem stastna nebudes. :nevim:
pac on te nepodrzi kdyz to potrebujes.ted ty jsi v nevyhode, hold nevydelavas,ale staras se o rodinu, kdyby on byl bez prace,taky mu snad pomuzes ne? tak nevim co tvuj chlap resi za ptakoviny :zed: tihle namysleni sobeckove mi pijou krev vic nez cokoliv jinyho. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6532
27.10.11 23:12
Davdan píše:
Noo, tak to je sobec jak prase. Pardon. :nevim:
Takovýho chlapa nechat s dítětem samotnýho, nic neusnadňovat!
Už jsem to psala mockrát, ale můj chlap (zlatej!!! fakt jinak bobánek můj milovanej) taky jeden čas začal sklouzávat k nespokojenosti.. :think: Jeho matinka je motorová myš a i kdyby měla spát jen 3h denně, pro úklid a vaření obětuje život. :roll: :roll: :zed:
Tak jsem si jednou naplánovala na odpo kamarádku. A pobyla pěkně dlouho, až do večera.
Přišla jsem domů:
„Ty jo tady je bordel“.
Manžel se zarazil.
„Ani nádobí není v myčce, jo??“
Manžel znejistěl.
„Co si mám vzít k jídlu??“ a otvírám znuděně lednici.
Manžel rudej (vzteky nebo hanbou nevím, neřeším).
Chovala jsem se úplně jako rozmazlenej chlap - sobeček - a pěkně udělala divadlo. A jak to parádně zabralo!
Pak se mi přiznal, že jak byl s dětma celý odpo i večer, nic nestíhal, prostě prej nezvládal. :lol: :hug:
Od té doby si mojí práce moc váží - a já ho občas (tak 1× týdně) doma samotného nechávám, protože opakování je matka moudrosti, že.
Jenže tohle zabere na jinak normálního chlapa, kterej má jen malej „skluz“. :think: Obávám se, že ten Tvůj chlap je krapet jinde. :think: Holka ale já ho mít tady - stačilo by tři dny - honem rychle by za Tebou utíkal a líbal Ti nohy. :cert:

Chytrá Horákyně!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
27.10.11 23:18

mě to přijde tak že když ti řekne bude sex a ty mu řekneš nemuzu mam menstruaci tak ti odpoví to mě nezajímá zařit to tak aby jsi neměla, dává ti najevo, že on je pánem a bude po něm a dává ti najevo, že bez něho by jsi nebyla nic.Proč s nim jsi? k vuli diteti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
28.10.11 10:17

Je to sobec a nakopala byhc ho někam!bych mu příště řekla at si uvaří sám že ty se musíš starat o dítě a ne o něj,at si vypere apod pokdu se mu nelíbí že tvůj otec něoc dělá tka mu řkeni že kdyby nebyl takový líný pako udělal by to sám …prostě stejným metrem ne že budeš milá,budeš mu podstrojovat a skákat jak on píská!A když někam půjdeš schválně byhc přišla dýl než řekneš nebo chod častěji :wink: ale neomluví se se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
28.10.11 10:21
NiKina píše:

to by asi nebyla ta správná cesta, chlap je ješita, to by udělalo víc škody jak užitku :think:

Davdan :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí